- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
- #3.041
ay ne dangoz insanlar ya sende kalkmış üzülüyorsun topluca saçlarını başlarını yolup ellerine veresim var (edepsizliğe bağladım kan şekerimmi düştü ne )
öküz belli hayır birde dindarlar vs hangi dinde kalp kırma insan incitme var altı üstü belli bir ciddiyetle yok hatırlamıyor veya yenıden ıste sifre falan denır
onların kendi içlerinde sorunları var fındık cocuk ıyı olabılır ama tuhaf bır aile farkına varmadınmı hala bence sorunlu bir aile allah kurtardı hakkında kim hayırlıysa onu çıkarsın karşına rabbim
böyle 3.5 ay ağlarsın öteki türlüsü ömür boyu ızdırap zaten nasibindeyse kimseler duramaz karşısında rabbim ne yazdıysa o sen bol bol la havle çek böle üzüldüğünde
Canım diyorum ya görüşmek için bahane aradığımı falan sandı sanırım ondan böyle tersledi. Zaten durup durup aklıma geliyor abisinin ayrılırken söyledikleri falan. Çocuğa da bir sürü şeyi yalan yanlış anlatmışlar. Sen şöyle demişsin, böyle yapmışsın diye bir sürü şey saydı da hangi birinde kendimi savunacağımı şaşırmıştım.
En son aklıma gelip de sinirimi zıplatan örnek; ayrılmadan önce bir gün buluştuğumuzda tartışmıştık. Sebebi de bana dondurma alıyordu, ben de tatlı yemek istiyorum nerden alsak ki dedi. Ben de şurada Mado var ama pahalı mıdır ki dedim... Beyefendi buna çok bozulmuş. Oturunca beni uyardı öyle dedin ben çok utandım, benim işim gücüm param var ama sanki cimri bir insanmışım gibi anlaşıldı, kasadaki kızdan utandım dedi. Ben de karşımda çocuk azarlar gibi konuşunca kendimi tutamadım ağlamaya başladım ve kavga ettik. Normalde ailelere yansıtmayı sevmez hatta ben anlattığımda tembihlerim ki sakın bildiğinizi belli etmeyin diye. Ama o gün o kadar sinirlendi ki annesini aramış. Kadın da neye uğradığını şaşırmış beni arayıp sordu ne oldu diye. Görümce de yanındaydı ikisine anlattım telefonda. Ve bana hak vermişlerdi. Ki ben olayı abarttığım için özür dilemiştim kendisinden. Kendin bile kendinde hata bulmuş özür dilemişsin büyüklük etmişsin, ne var bunda abartacak diye kızmışlardı nişanlıma. Olay bir şekilde tatlıya bağlandı falan.. Daha doğrusu ben konu kapandı sanıyorum.
Bizim bu olaylar olurken abisiyle konuşmuştum. Tuttu bana dedi ki bir değil bir sürü şey yapmışsın, hepsi birikti. Mesela geçen gün de çocuğa herkesin içinde senin paran benim istediğim şeye yetmez, cimrisin almazsın demişsin onun da gururuna dokunmuş. Şok oldum onun kulağına bu şekilde gitmesine. İnan kendimi savunamadım, ifade edemedim bile çünkü etsem bile inanmıyordu zaten.
Tüm bunlar aklıma gelince diyorum bizim aramızdaki sorunlar hallolsa bile bu konular çok derin iz bıraktı, hangi birini düzelteyim...
Ama işte bir yandan da özlüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum ki.