Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Abime söylemez değil mi saçmalıklarımı.

Canımm bir önceki arkadaş için mi okudun? Dün gece haber ver demiştik, onları mı diyorsun? Yeni listeye de başladık ya... Onu da yetiştirebilecek misin? Perşembeye kadar 170 tane.

ben emel için okudum :S
Bir 170 daha mı yapcam inşallah yetişebilirim hızınıza :44:

Öbür 170 i tamamlayınca mı başlıcam peki?
Bir de bu kimin niyetine olacak?

Yok canım tamam okuduğun 50 bir önceki için yeter. Kalanını ben okuyayım da kapansın Emel'in kısım.

Bu yeni başladığımızı Özgem81 için okuyacaksın. 170 değil 180miş bu arada. Yetiştiremediğin yerde yardımcı oluruz sana.

Abime söylemez değil mi saçmalıklarımı.

yani benm bildigim doktor hasta gizliliği diye bişey var, abine söylese onu şikayet bile edebilirsin, ama sen yine de işini garantiye almak için doktora söyleyedebilirsin ailem bunları bilmiyor söylemeyin lütfen diye

Canım ben de bitirdim. Allah ellerimizi boş çevirmesin.

valla bu kısımda saçmalıycam kızlar takıldı illa 15 karakterde 15 karakter dıye ki geçiyor yazdığım eklemeler sinir şey

cnm benim niyetime hakkına düşen sayı 185 adet duaları 3 gunde okuyoruz duamı dun yazmıstım yarın işallah bıtırırız dedık nasip kısmet ama sen okuyabıldıgın kadarını okuyup persembe muhakkak haber verırsen okuyamadıgın varsa yardımcı oluruz duamıda aşşağıda yazıyorum

kızlar duam biraz uzun ama gönül herkese dua etmek isteyince uzadı biraz

Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…
Ya rab Hamd sana şükür sana. İman ettik buyruklarına. Ancak sana kulluk eder, yalnız senden yardım dileriz. Ulaştır bizi mutlu yoluna, ulaştır bizi nimet verdiklerinin yoluna. Felekleri nura, melekleri sürura, âlemleri huzura kavuşturan Muhammed aşkına, dergâh-ı izzetine uzanan günahkâr ellerimizi boş çevirme ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin bizi de affeyle! Âmin diyen dillerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme ya rab
Kabul olmayan duadan, faydası olmayan ilimden, Müslümana hiç yakışmayan tavır ve hareketlerden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, sana sığınıyoruz, muhafaza eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
Bizleri kendisini bilen, habibini seven, rızana eren kullarından eyle.
Seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce ibadet etmeyi cümlemize nasip eyle!
İmanımızı zengin, işimizi düzgün eyle. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
İmanımıza güç ve kuvvet, vücudumuza sağlık ve afiyet, gönlümüze sevgi ve şefkat, kazançlarımıza bol bereket anamıza babamıza sevdiklerimize sağlık afiyet nasip eyle!
Geçmişlerimize rahmet eyle, hayatta olanlarımıza huzur ve mutluluk bahş eyle ya Rabbi!
Günahlarımızı affeyle, seyyiatımızı mahfeyle, bizleri razı ve hoşnut olduğun kullarından eyle ya Rabbi
Beni ve burada el açmış dua eden bir cümle kardeşlerimin de dua ve dileklerini haklarında hayırlısıyla avuçlarına kondur ya rabbi
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım…
Duanın sırrına ermemizi nasip eyle yarabbi
Niyet edip okuduğumuz Esra kulun için Babasına abisine şafi isminle şifa nasip eyle ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi…
Onun hakkında dini , dünyası ve ahreti için kim hayırlıysa ya evvel isminin tecellisiyle bir an önce karşılaşmasını hayırlı bir evlilik ve evliliğinin devamını nasip eyle ya rabbi
Huyu güzel ,kendi güzel sana inanan kul hakkından korkan dürüst,cömert ,sevgi dolu merhametli ailesi ailesiyle uyumlu her haliyle her tavrıyla her davranışıyla uyum içinde olacağı çok seveceği çok sevileceği ,saygılı maddi manevi gönlüne göre olan kişiyle karşılaştır ya rabbi kapalı kapılarını aç dua pınarlarından geçir ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza ol de oluversin ya rab amin amin amin[/QUOTE]

canlar 3 gun kuralına gore yrn bıtmesı lazım ama cokmu yavas gıdıyor benım duam ne bitmiyecek galiba

Son düzenleme:
Arkadaslar az sonra Nihat Hatipoqlu hayirli evlilik duasi okuyacak. Bakarsaniz iyi olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…