- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.081
doktor zaten psikiyatr oldugu için sana nasıl yaklaşacaıgnı da biliyor canım, ben direk nefes alamıyorum demiştim meselasonra bir sürü formlar verdi bana doldurmam için içinde sorular var falan onları doldurup bi sonraki kontrole getirmiştim
sende direk söyleyebilirsin canım ölmek istiyorum, nasıl ölsem diye hesap ediyorum falan diye
Canımm bir önceki arkadaş için mi okudun? Dün gece haber ver demiştik, onları mı diyorsun? Yeni listeye de başladık ya... Onu da yetiştirebilecek misin? Perşembeye kadar 170 tane.
Öbür 170 i tamamlayınca mı başlıcam peki?
Bir de bu kimin niyetine olacak?
Abime söylemez değil mi saçmalıklarımı.
oyy söylemesen farketmıycem cnm ya kusura bakma lıstede yazmayı atlamışım senınde sayın 185 zaten olmayanlara vermedım hıc ıkı kişi yok tatılde bır arkadaşta ayrıldı 24 kişiye böldüm sizler 185 bende 189 okuyunca 4444 oluyor bende bitmeden başlamam taraftarıyım karısıyor dıye dün maviş listeyı atmıs emel bıttı diye biliyorum fındık takıp edıyordu bıtmedı daha derdi çünkü
1)mavigece07 ---185 adet okunacak
2)Lilruba ---------185 adet okunacak
3)MissCherryBloosom (3 hafta yok!!)-
4)Ceylinimdeceylinim---------185 adet okunacak
5)fndkfndk------185 adet okunacak
6)rapisa---------------185 adet okunacak
7)tolin---------185 adet okunacak
8)Sottile----185 adet okunacak
9)capoeira-----185 adet okunacak
10)özgem81-------189 adet okunacak
11)Nehirsu85------185 adet okunacak --- 100adet okundu
12)buujuu----------185 adet okunacak
13)perican55------185 adet okunacak ---tamamı okundu
14)Nara87 ---------185 adet okunacak
15)deryadeniz28--------185 adet okunacak
16)Kelebekcim--------185 adet okunacak---tamamı okundu
17)berirem-----185 adet okunacak
18) cesmi_naz---------185 adet okunacak
19) vazgecilmez------185 adet okunacak
20)cerenkar--------- 185 adet okunacak
21)Limonlu_Cheescake-------185 adet okunacak
22)_tiramisu_--------185 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)----------
24)ysmn ----------185 adet okunacak
25)gizem89------------185 adet okunacak
26)ArcLizzie.....185 adet okunacak
kızlar duam biraz uzun ama gönül herkese dua etmek isteyince uzadı biraz
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya rab Hamd sana şükür sana. İman ettik buyruklarına. Ancak sana kulluk eder, yalnız senden yardım dileriz. Ulaştır bizi mutlu yoluna, ulaştır bizi nimet verdiklerinin yoluna. Felekleri nura, melekleri sürura, âlemleri huzura kavuşturan Muhammed aşkına, dergâh-ı izzetine uzanan günahkâr ellerimizi boş çevirme ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin bizi de affeyle! Âmin diyen dillerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme ya rab
Kabul olmayan duadan, faydası olmayan ilimden, Müslümana hiç yakışmayan tavır ve hareketlerden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, sana sığınıyoruz, muhafaza eyle ya Rabbi!
Allahım!
Bizleri kendisini bilen, habibini seven, rızana eren kullarından eyle.
Seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce ibadet etmeyi cümlemize nasip eyle!
İmanımızı zengin, işimizi düzgün eyle. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle ya Rabbi!
Allahım!
İmanımıza güç ve kuvvet, vücudumuza sağlık ve afiyet, gönlümüze sevgi ve şefkat, kazançlarımıza bol bereket anamıza babamıza sevdiklerimize sağlık afiyet nasip eyle!
Geçmişlerimize rahmet eyle, hayatta olanlarımıza huzur ve mutluluk bahş eyle ya Rabbi!
Günahlarımızı affeyle, seyyiatımızı mahfeyle, bizleri razı ve hoşnut olduğun kullarından eyle ya Rabbi
Beni ve burada el açmış dua eden bir cümle kardeşlerimin de dua ve dileklerini haklarında hayırlısıyla avuçlarına kondur ya rabbi
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım
Duanın sırrına ermemizi nasip eyle yarabbi
Niyet edip okuduğumuz Esra kulun için Babasına abisine şafi isminle şifa nasip eyle ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi
Onun hakkında dini , dünyası ve ahreti için kim hayırlıysa ya evvel isminin tecellisiyle bir an önce karşılaşmasını hayırlı bir evlilik ve evliliğinin devamını nasip eyle ya rabbi
Huyu güzel ,kendi güzel sana inanan kul hakkından korkan dürüst,cömert ,sevgi dolu merhametli ailesi ailesiyle uyumlu her haliyle her tavrıyla her davranışıyla uyum içinde olacağı çok seveceği çok sevileceği ,saygılı maddi manevi gönlüne göre olan kişiyle karşılaştır ya rabbi kapalı kapılarını aç dua pınarlarından geçir ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza ol de oluversin ya rab amin amin amin
Canım ben de bitirdim. Allah ellerimizi boş çevirmesin.
Canım duanı ve 185 adet tefriciyeni okudum Allah kabul etsin inşallahhhh
Adımın sonuna tak bir nazar boncuğu
Öbür 170 i tamamlayınca mı başlıcam peki?
Bir de bu kimin niyetine olacak?
Ozgem 81 arkaadasimiz icin 186 tane tefriciyye ve duani Allah kabul etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlar 3 gun kuralına gore yrn bıtmesı lazım ama cokmu yavas gıdıyor benım duam ne bitmiyecek galiba1)mavigece07 ---185 adet okunacak
2)Lilruba ---------185 adet okunacak
3)MissCherryBloosom (3 hafta yok!!)-
4)Ceylinimdeceylinim---------185 adet okunacak
5)fndkfndk------185 adet okunacak
6)rapisa---------------185 adet okunacak
7)tolin---------185 adet okunacak
8)Sottile----185 adet okunacak
9)capoeira-----185 adet okunacak
10)özgem81-------189 adet okunacak
11)Nehirsu85------185 adet okunacak --- 100adet okundu
12)buujuu----------185 adet okunacak
13)perican55------185 adet okunacak --- tamamı okundu
14)Nara87 ---------185 adet okunacak
15)deryadeniz28--------185 adet okunacak ---186 adet okundu
16)Kelebekcim--------185 adet okunacak ---tamamı okundu
17)berirem-----185 adet okunacak
18) cesmi_naz---------185 adet okunacak
19) vazgecilmez------185 adet okunacak
20)cerenkar---------
21)Limonlu_Cheescake-------185 adet okunacak
22)_tiramisu_--------185 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------185 adet okunacak
25)gizem89------------185 adet okunacak
26)ArcLizzie.....185 adet okunacak
Kızlar duam biraz uzun ama gönül herkese etmek isteyince uzadı biraz
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya rab Hamd sana şükür sana. İman ettik buyruklarına. Ancak sana kulluk eder, yalnız senden yardım dileriz. Ulaştır bizi mutlu yoluna, ulaştır bizi nimet verdiklerinin yoluna. Felekleri nura, melekleri sürura, âlemleri huzura kavuşturan Muhammed aşkına, dergâh-ı izzetine uzanan günahkâr ellerimizi boş çevirme ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin bizi de affeyle! Âmin diyen dillerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme ya rab
Kabul olmayan duadan, faydası olmayan ilimden, Müslümana hiç yakışmayan tavır ve hareketlerden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, sana sığınıyoruz, muhafaza eyle ya Rabbi!
Allahım!
Bizleri kendisini bilen, habibini seven, rızana eren kullarından eyle.
Seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce ibadet etmeyi cümlemize nasip eyle!
İmanımızı zengin, işimizi düzgün eyle. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle ya Rabbi!
Allahım!
İmanımıza güç ve kuvvet, vücudumuza sağlık ve afiyet, gönlümüze sevgi ve şefkat, kazançlarımıza bol bereket anamıza babamıza sevdiklerimize sağlık afiyet nasip eyle!
Geçmişlerimize rahmet eyle, hayatta olanlarımıza huzur ve mutluluk bahş eyle ya Rabbi!
Günahlarımızı affeyle, seyyiatımızı mahfeyle, bizleri razı ve hoşnut olduğun kullarından eyle ya Rabbi
Beni ve burada el açmış dua eden bir cümle kardeşlerimin de dua ve dileklerini haklarında hayırlısıyla avuçlarına kondur ya rabbi
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım
Duanın sırrına ermemizi nasip eyle yarabbi
Niyet edip okuduğumuz Esra kulun için Babasına abisine şafi isminle şifa nasip eyle ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi
Onun hakkında dini , dünyası ve ahreti için kim hayırlıysa ya evvel isminin tecellisiyle bir an önce karşılaşmasını hayırlı bir evlilik ve evliliğinin devamını nasip eyle ya rabbi
Huyu güzel ,kendi güzel sana inanan kul hakkından korkan dürüst,cömert ,sevgi dolu merhametli ailesi ailesiyle uyumlu her haliyle her tavrıyla her davranışıyla uyum içinde olacağı çok seveceği çok sevileceği ,saygılı maddi manevi gönlüne göre olan kişiyle karşılaştır ya rabbi kapalı kapılarını aç dua pınarlarından geçir ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza ol de oluversin ya rab amin amin amin
canlar 3 gun kuralına gore yrn bıtmesı lazım ama cokmu yavas gıdıyor benım duam ne bitmiyecek galiba
ben 185 tane okudum bitti canım. duanı da ettim.
bu arada duanı çok güzel yazmışsın. Allah kabul etsin inşallah.
Kuzum Capoeira ve ben bitirdik tefriciyelerimizi. Allah kabul etsin inşAllah.
tamam cnm Allah razı olsunbenim de son 35 kaldı canım, onu da bu gece bitirir duanı ederim
bende yarına bıtırıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?