• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

süpersin fındığım ...capoeira nın listesiylede hiç ilgilenemedim.... Tefriciyeleri yetiştirdiğime şükrediyorum... :54::16::45: yardımlarına ihtiyacımız var...

Herkes her hafta kendi listesiyle ilgilenirse tam süper olucak

merhaba canım harika olmuş konu,çok sağol...
beni de ekler misin...:16:
yalnız benim önümüzde ki hafta biriyle görüşeceğim,hayırlı olacaksa benim için görüşmek istiyorum onun için dua isteyecektim.
ama dua da bana sıra gelene kadar sanırım görüşmüş olacağım :5:
Kusura bakmayın yazamadım buraya ama son 50 tane kaldı inşallah bugün bitirip hemen diğerine başlayacağım. İlk kez yaptığım için biraz yavaş oldu :(Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende Varim kizlar :3:
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:

Çok güzel yazmışsın duanı :) sıra bana gelince senden (ç)alıntılarım artık :34:

kızlar EVLİLİK İÇİN sela ezan arası cuma suresi çok rahat okunuyor yeni liste başlatıyorum her hafta bir kişiye okuyalım aslında herkes kendine 18 cuma suresi rahatça okur ama birbirimizin duasını almanın önemli oldugunu düşünüyorum kesin okumak isteyenler ismini yazsın ALLAH dualarımızı hayırlı evliliğe vesile etsin inşallah. topige beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727056&page=12

Allah kabul etsin canım, ağzına sağlık... :16:

Yeni topiğin hayırlı olsun canım, Allah katılan herkesin niyetini hayırlısıyla kabul etsin...

Capoeira için 170 tane okudum. duasını da okudum. Allah kabul etsin.

Ağzına sağlık.. Allah razı olsun

capoeiraaaa :3::3:
170 adet tefriyiceni ve duanı okudum balım Allah kabul etsin :16:

Canim seninkilerden payima dusen 170 taneyi okumustum. Tolininkiler yarim kalinca 50 tane de cherryninkilerden okudum. Diyorumki seninkilerden eksik kalan varsa yine okurum :)

tamamdır canım o zaman, yarın okumaya başlarım en kısa zamanda da bitiririm inşallah :16:

ramazan olmasa çıkmayı düşünmezdim de şimdi ramazanda okuyamam diye düşündüm. zaten bu aralar biraz başım dönüyor ve ağrıyor aç karna zorlanırım söz vermiyim dedim. bir de ben ezbere de bilmiyorum.

bu aralar boştum hem iş hem eş topiğine girdim ama yakın zamanda bir takım işlerim çıkıcak büyük olasılık ondan dolayı sadece iş topiğine devam ediyim ikisini birden yürütemeyebilirim diye düşündüm. neticede sorumluluk şimdi okurum diyip okumamak olmaz.

ama ben arada gelir muhakkak hepiniz için dua ederim.:1::34:

demin kuzenim aradı .bir akrabası yeğenine kız bakıyormuş evlenmek için kuzenimde göstermiş birkaç kişinin fotosunu kadın beni beğenmiş.tabi çocuğun yani adamın bu durumdan haberi yok :1: ya bu kadın milleti böyle işte:1: neyse demin kuzenimle konuşuyorduk söyledi. uzun boyluymuş 35 yaşındaymış ya mühendismiş ya müteahhitmiş maddi durumları iyiymiş görüşmek istermisin dedi. bizim eve geleceklermiş bende dedim oldu başka :1: tanımıyorum etmediğim birini niye evime çağırayım dimi. gerçi kuzenimin akrabası tabi benimde oluyor uzaktanda olsa. dedim istiyorsa face ten eklesin. bakalım ekleyecek mi :49:

rapisa 185 tefriciye bitirdim duanıda okudum. Allah kabul etsin..

Rapisa icin 185 tefriciye okudum Allah kabul etsin insallah

E demekki evlenseniz hiçbir sorun kalmayacak kuzum. Takma bence ciddi bir problem yok gibi gözüküyor.

Napcaksak böyle tembel tembel. :19:

Yok canım yorumlayamam ama en azından pozitif insanlara söyle ki kötüye yormasınlar emi

Tesekkur ederim canim benimki bitti ceylinde bitirdi sanirim kalmadi:16:

haber var.okudum ve bitirdim :) Allah kabul etsin

Selincim salavatları okudum. Duanı ettim. Allah inşallah gönlüne göre verir. İyi geceler.

Tamamdır.. Rabbim gönlüne göre versin...

bende katılabılrım

Aa siz bir günde mi 170 okuyorsunuz.Maşallah ben elimden geleni yaparım ama hiç okumadım o kadar çok inşallah yapabilirim:) Söylerim zaten beceremezsem yetiştiremezsem filan:)

Arkadaşlar son gün 10 temmuz perşembe diyelim okuyamayan yetişemeyen olursa yazsın lütfen :16:

Son düzenleme:
süpersin fındığım ...capoeira nın listesiylede hiç ilgilenemedim.... Tefriciyeleri yetiştirdiğime şükrediyorum... :54::16::45: yardımlarına ihtiyacımız var...

Herkes her hafta kendi listesiyle ilgilenirse tam süper olucak

Rica ederim canım ayarlamaya çalıştım ama ortada kalmış bir 70 tane var hala. Arclizzie vardı okuyacağım demişti ses çıkmadı. O kaç tane okudu, ona göre ayarlayacağız ama umarm karışıklık olmaz.

Ben de bi 20 tane okumuştum arada onu görmemişsin, 100 tane okundu eksik olan 70 mi şimdi? Onu da arkadaş okuduysa bitti demektir.

Şimdi gördüm canım kusura bakma. Evet çeşminaz da 80 tane okumuştu 100 etti. Arclizzie 70 tane okuduysa tamamdır. Daha azsa yardım edeceğiz. Ondan haber bekleyeceğim şimdi.

Şu sana layık olmayan çocuğu mu? Evet biliyorum.

Öyle mi dersin :50:

Onla alakalı canım çok sıkıldı ya. Benim hep umudum vardı her şey düzelecek, yeniden bir araya geleceğiz diye...

Az önce bir şey oldu. Halkbank sınav açtı, ben asla istemiyorum ama ailem ısrar ettiği için ona başvuru yapacaktım. Geçen yıl da Ziraatbank sınav açmıştı başvurmuştum. Aynı üniversite hazırlıyor sınavı. Dolayısıyla sistem aynı. Tc kimlik numaramı yazınca daha evvel kayıt yaptırdığım, şifremin de mail adresime gönderildiği uyarısını verdi. Mail adresine bir baktım ki geçen yıl onun adresini yazmışız bir aksilik olmuştu benim adreste. :50:

İçimden dedim belki de bu konuşmamız için bir bahane, Allah bizi bir araya getirecek.

Aradım, telefonu kapalıydı. Muhtemelen numarasını değiştirdi.

Abisini aradım, açmadı. Ben de durumu izah eden bir mesaj yazdım. Sonuna da ekledim; mecbur kalmasam aramazdım, aklınıza başka bir şey gelmesin...

Aradım aradım açmadı. En son açtı, konuşmadı kapattı. Ben de sinirlendim. Dedim mecbur kaldım diyorum, durumu da izah ettim neden böyle yapıyorsun abi...

En sonunda döndü mesajıma. Şifreyi o da hatırlamıyormuş falan. Ve dedi ki, aklımıza bir şey falan gelemez o konu kapandı, artık dönüşü yok.

Çok kötü hissettim kendimi. İçime öyle oturdu ki. :43:

Onla alakalı canım çok sıkıldı ya. Benim hep umudum vardı her şey düzelecek, yeniden bir araya geleceğiz diye...

Az önce bir şey oldu. Halkbank sınav açtı, ben asla istemiyorum ama ailem ısrar ettiği için ona başvuru yapacaktım. Geçen yıl da Ziraatbank sınav açmıştı başvurmuştum. Aynı üniversite hazırlıyor sınavı. Dolayısıyla sistem aynı. Tc kimlik numaramı yazınca daha evvel kayıt yaptırdığım, şifremin de mail adresime gönderildiği uyarısını verdi. Mail adresine bir baktım ki geçen yıl onun adresini yazmışız bir aksilik olmuştu benim adreste. :50:

İçimden dedim belki de bu konuşmamız için bir bahane, Allah bizi bir araya getirecek.

Abisini aradım, açmadı. Ben de durumu izah eden bir mesaj yazdım. Sonuna da ekledim; mecbur kalmasam aramazdım, aklınıza başka bir şey gelmesin...

Aradım aradım açmadı. En son açtı, konuşmadı kapattı. Ben de sinirlendim. Dedim mecbur kaldım diyorum, durumu da izah ettim neden böyle yapıyorsun abi...

En sonunda döndü mesajıma. Şifreyi o da hatırlamıyormuş falan. Ve dedi ki, aklımıza bir şey falan gelemez o konu kapandı, artık dönüşü yok.

canım merhaba muhabbetınıze bıraz maydonoz oldum galiba..:1:

ama senin konularını uye olmadan once de takıp ederdım az cok bılıyorum..
cok ıyı nıyetlı temız kalplı bı ınsansın bunu yazılarından bıle anlayabılıyorum

uzulme lutfen nasıpte varsa emın ol bı şekılde olur ama nasıpte yoksa rabbım karşına daha ıyısını cıkaracagı ıcın olmamıştır dua edıcem sana rabbım karşına gonlundekının bın kat daha ıyısını ve hakkında hayırlı olan bırını nasıp etsın en kısa zaman da :16:

abısıne ne oluyosa yedık sankı ne cocukca bı davranış :20:

canım merhaba muhabbetınıze bıraz maydonoz oldum galiba..:1:

ama senin konularını uye olmadan once de takıp ederdım az cok bılıyorum..
cok ıyı nıyetlı temız kalplı bı ınsansın bunu yazılarından bıle anlayabılıyorum

uzulme lutfen nasıpte varsa emın ol bı şekılde olur ama nasıpte yoksa rabbım karşına daha ıyısını cıkaracagı ıcın olmamıştır dua edıcem sana rabbım karşına gonlundekının bın kat daha ıyısını ve hakkında hayırlı olan bırını nasıp etsın en kısa zaman da :16:

abısıne ne oluyosa yedık sankı ne cocukca bı davranış :20:

Estağfurullah canım iyi ki yazmışsın. Ben dertleşmeye ihtiyaç duyuyorum ama bdv'ye bu konuyla ilgili fazla yazmak istemiyorum artık.

Çok teşekkür ederim söylediklerin için de. Umarım gerçekten temiz kalpliyimdir de Allah kalbime göre verir.

O ilkimdi benim ne bileyim çok fazla şey yaşamışız unutamıyorum. Unutmak da istemiyorum sanırım. Hep dua ediyorum eğer olmayacaksak kalbim ona karşı buz gibi olsun diye ama dua ettikçe daha çok aklıma geliyor. Sanki nasıl olsa barışacağız gibi bir his var içimde. Ancak onunla mutlu olabiliyorum. Yoksa 7/24 ağlarım ben.

Öyle diyorum, konularını az çok okumuştum
Sen gerektiğinde kendi babanı eleştiriyorsun, objektif bakıyorsun olaya, hata varsa hem kendinde, hem ailende, hem de karşı tarafta arıyorsun. Ama bu çocuk kardeşinin üç beş lafıyla çok üzdü seni. Başka özellikleri çok iyi olabilir ki muhtemelen de sen bunları özlüyorsun ama aile ve senin aranda denge kuramadı ki evlilik için çok önemli bu denge meselesi.
Kendini kötü hissetmen doğal, abi baya sert bir tepki vermiş, hoş sadece onun tepki vermesi mesele değil daha çok yeni unutman zaman alacak arkadaşım. Benim bir ilişkim oldu şimdiye kadar o da iki ay kadar sürmüştü bitince kendime gelmem en az üç ayımı aldı ki o da beteri gitti izi kaldı işte....
Bol bol inşirah oku rabbim ferahlık versin, ben aklıma geldikçe burdakilere dua ediyorum sana daha fazla ederim canım.

Estağfurullah canım iyi ki yazmışsın. Ben dertleşmeye ihtiyaç duyuyorum ama bdv'ye bu konuyla ilgili fazla yazmak istemiyorum artık.

Çok teşekkür ederim söylediklerin için de. Umarım gerçekten temiz kalpliyimdir de Allah kalbime göre verir.

O ilkimdi benim ne bileyim çok fazla şey yaşamışız unutamıyorum. Unutmak da istemiyorum sanırım. Hep dua ediyorum eğer olmayacaksak kalbim ona karşı buz gibi olsun diye ama dua ettikçe daha çok aklıma geliyor. Sanki nasıl olsa barışacağız gibi bir his var içimde. Ancak onunla mutlu olabiliyorum. Yoksa 7/24 ağlarım ben.

ınan ben de senın gıbıydım 2 yıl neler çektım kımseye anlatamadım gecelerı gızlı gızlı agladım unutamadım bı turlu
dua ederken allahım hakkımda hayırlıysa olsun bıle dıyemıyodum dusun

ama bana cok yanlış yaptı hem de cok.. kırdı paramparça etti

sonra dua etmeye basladım allahım dedım hayırlıysa olsun dayanamıyorum ama hayırsızsa eger yuregımden al onun sevgısını sukurler olsun unuttum

hatta 2 gun once markete gıttıgımde onu gordum aynı cıvarda oturuyoruz.. kalbım kut dıye bı çarptı sonra tık yok unutmusum gercekten ama uzuluyorum yıne onca emek dıyorum keske hersey farklı olsaymış uzuluyorum ama yuregım yanmıyo

nasıp degılmış işte

hakkın da hayırlıysa en guzel şekılde olsun hayırlı degılse de en kısa zaman da unutursun ınsallah canım

Öyle diyorum, konularını az çok okumuştum
Sen gerektiğinde kendi babanı eleştiriyorsun, objektif bakıyorsun olaya, hata varsa hem kendinde, hem ailende, hem de karşı tarafta arıyorsun. Ama bu çocuk kardeşinin üç beş lafıyla çok üzdü seni. Başka özellikleri çok iyi olabilir ki muhtemelen de sen bunları özlüyorsun ama aile ve senin aranda denge kuramadı ki evlilik için çok önemli bu denge meselesi.
Kendini kötü hissetmen doğal, abi baya sert bir tepki vermiş, hoş sadece onun tepki vermesi mesele değil daha çok yeni unutman zaman alacak arkadaşım. Benim bir ilişkim oldu şimdiye kadar o da iki ay kadar sürmüştü bitince kendime gelmem en az üç ayımı aldı ki o da beteri gitti izi kaldı işte....
Bol bol inşirah oku rabbim ferahlık versin, ben aklıma geldikçe burdakilere dua ediyorum sana daha fazla ederim canım.

Gerekçe de hep "o kız senin için çok iyilik yapmıştı." oldu bu süreçte. Halbuki ben de ona bir kötülük etmemiştim. Sınav işleriyle falan hep ben ilgilenir, başvurularını dahi ben yapardım. Hep angarya işleriyle uğraştım yani. Ama bugüne kadar ben de senin tüm işlerini yaptım diye başına kakmak gelmedi hiç aklıma...

Beni çok iyi anlamış ve tanımışsın sen. Yorumunun her kelimesine katıldım inan. Evet aklıma hep onunla olan iyi şeyler geliyor. İnkar edemem ki tamam arkamda durmadı ama birçok özelliği dört dörtlüktü.

Ailemle hiç anlaşamıyorum. Kapanmam konusunda, girdiğim sınavlar konusunda çok bunaltıyorlar beni. Asla istemiyorum dediğim yerlere sırf kendileri istiyor diye işe sokmaya çalışıyorlar. O varken de böyleydi, her canım sıkıldığında ona koşardım. Hiçbir şey yapamasa da sinirimi ondan çıkarırdım bir şey demezdi.

İçimde bir şeyler hala bitmedi diyor ama görünen köy de kılavuz istemez ki... Abisi laf arasında mesaj veriyor bana o iş bitti dönüşü yok diye. :43:

ilk başta numarasını değiştirmiş olması, sonra da abisinin tavrı inanılmaz acıttı canımı. Diyorum ya mübarek gün çocuk gibi zırıl zırıl ağladım ya. Muhtemelen bahane aradığımı, yalan söylediğimi düşündüler ama Allah görüyor biliyor.

Allah razı olsun canım benim esirgemeyin dualarınızı benden. Bazen şükrediyorum iyi ki inançlıyım diye. Başka türlü nasıl atlatırdım hiç bilmiyorum çünkü...

ınan ben de senın gıbıydım 2 yıl neler çektım kımseye anlatamadım gecelerı gızlı gızlı agladım unutamadım bı turlu
dua ederken allahım hakkımda hayırlıysa olsun bıle dıyemıyodum dusun

ama bana cok yanlış yaptı hem de cok.. kırdı paramparça etti

sonra dua etmeye basladım allahım dedım hayırlıysa olsun dayanamıyorum ama hayırsızsa eger yuregımden al onun sevgısını sukurler olsun unuttum

hatta 2 gun once markete gıttıgımde onu gordum aynı cıvarda oturuyoruz.. kalbım kut dıye bı çarptı sonra tık yok unutmusum gercekten ama uzuluyorum yıne onca emek dıyorum keske hersey farklı olsaymış uzuluyorum ama yuregım yanmıyo

nasıp degılmış işte

hakkın da hayırlıysa en guzel şekılde olsun hayırlı degılse de en kısa zaman da unutursun ınsallah canım

Aminn canım amin... Çünkü bu şekilde insan önüne bakamıyor ki... Daha şimdiden başıma üşüştüler, görücü falan çıktı. Hatta bundan yıllar önce hoşlandığım bir çocuk vardı. O zaman yüzüme bakmıyordu resmen. O bile döndü, hatta evlenmek istediğini ima etti. Ama deli gibi kaçıyorum. Hele çocuk o lafı edince o kadar kötü hissettim ki kendimi. Sanki bitmiş ilişkiye ihanet ediyormuşum gibi oldum... Utandım, kendimden tiksindim. Tarifsiz bir his... E böyleyken ben nasıl onu unutayım da başka birinin yaralarımı sarmasına izin vereyim ki...

ay ne dangoz insanlar ya sende kalkmış üzülüyorsun topluca saçlarını başlarını yolup ellerine veresim var (edepsizliğe bağladım kan şekerimmi düştü ne :27::27::27:)
öküz belli hayır birde dindarlar vs hangi dinde kalp kırma insan incitme var altı üstü belli bir ciddiyetle yok hatırlamıyor veya yenıden ıste sifre falan denır
onların kendi içlerinde sorunları var fındık cocuk ıyı olabılır ki bence değil daha karakteri oturmamış ama tuhaf bır aile farkına varmadınmı hala bence sorunlu bir aile allah kurtardı hakkında kim hayırlıysa onu çıkarsın karşına rabbim
böyle 3.5 ay ağlarsın öteki türlüsü ömür boyu ızdırap zaten nasibindeyse kimseler duramaz karşısında rabbim ne yazdıysa o :16::16: sen bol bol la havle çek böle üzüldüğünde

Son düzenleme:
Kızlar burada olan var mı :43:

canım ben burdayım olanları da okudum, bence bu olay senin gerçekleri bir kere daha görmen için oldu, hani sen diyorsun ya bir kere konuşmak için bahane vermiştir belki Rabbim diye, belki de senin artık gerçekten vazgeçmen işarettir bu :34:

bak kuzum bu adam gerçekten hak etmiyor seni, ilk aşklar unutulmaz biliyorum, aynı şeyleri yaşadık seninledaha önce de anlatmıştım, ben de nişanlımdan ayrıldım, seneler oldu unuttum, o evlenecek ağustosta mutluluklar dileyebiliyorum onun için, senin de öyle olacak ama zamana ihtiyacın var :34:

o fırsatı ver kendine, unutma fırsatını ver lütfen, unutamam ben onu diye aklından geçirme, inan herşeyin güzel olacagına :34:

Kızlar özür dilerim biraz dertleştik arkadaşlarla ama sanırım sayfayı yok yere işgal ettim. :50:

cnm üzülme ben ara ara alıntılarım sayfaları tek tek okuyamayan arkadaşlar görürler şekil bir a :27::27::27:

1)mavigece07 ---185 adet okunacak
2)Lilruba ---------185 adet okunacak
3)MissCherryBloosom (3 hafta yok!!)-
4)Ceylinimdeceylinim---------185 adet okunacak
5)fndkfndk------185 adet okunacak
6)rapisa---------------185 adet okunacak
7)tolin---------185 adet okunacak
8)Sottile----185 adet okunacak
9)capoeira-----185 adet okunacak
10)özgem81-------189 adet okunacak
11)Nehirsu85------185 adet okunacak --- 50 adet okundu
12)buujuu----------185 adet okunacak
13)perican55------185 adet okunacak
14)Nara87 ---------185 adet okunacak
15)deryadeniz28--------185 adet okunacak
16)Kelebekcim--------185 adet okunacak
17)berirem-----185 adet okunacak
18) cesmi_naz---------185 adet okunacak
19) vazgecilmez------185 adet okunacak
20)cerenkar---------
21)Limonlu_Cheescake-------185 adet okunacak
22)_tiramisu_--------185 adet okunacak
23)mariposa22(3 hafta yok!!)---------
24)ysmn ----------185 adet okunacak
25)gizem89------------185 adet okunacak
26)ArcLizzie.....185 adet okunacak

Kızlar duam biraz uzun ama gönül herkese etmek isteyince uzadı biraz

Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…
Ya rab Hamd sana şükür sana. İman ettik buyruklarına. Ancak sana kulluk eder, yalnız senden yardım dileriz. Ulaştır bizi mutlu yoluna, ulaştır bizi nimet verdiklerinin yoluna. Felekleri nura, melekleri sürura, âlemleri huzura kavuşturan Muhammed aşkına, dergâh-ı izzetine uzanan günahkâr ellerimizi boş çevirme ya Rabbi! Sen affedicisin, affı seversin bizi de affeyle! Âmin diyen dillerimizi sana açılan ellerimizi boş çevirme ya rab
Kabul olmayan duadan, faydası olmayan ilimden, Müslümana hiç yakışmayan tavır ve hareketlerden, ürpermeyen kalpten, doymayan nefisten, sana sığınıyoruz, muhafaza eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
Bizleri kendisini bilen, habibini seven, rızana eren kullarından eyle.
Seni zikretmeyi, sana şükretmeyi, sana güzelce ibadet etmeyi cümlemize nasip eyle!
İmanımızı zengin, işimizi düzgün eyle. Korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eyle ya Rabbi!
Allah’ım!
İmanımıza güç ve kuvvet, vücudumuza sağlık ve afiyet, gönlümüze sevgi ve şefkat, kazançlarımıza bol bereket anamıza babamıza sevdiklerimize sağlık afiyet nasip eyle!
Geçmişlerimize rahmet eyle, hayatta olanlarımıza huzur ve mutluluk bahş eyle ya Rabbi!
Günahlarımızı affeyle, seyyiatımızı mahfeyle, bizleri razı ve hoşnut olduğun kullarından eyle ya Rabbi
Beni ve burada el açmış dua eden bir cümle kardeşlerimin de dua ve dileklerini haklarında hayırlısıyla avuçlarına kondur ya rabbi
Okunan 4444 salatı tefriciyeyi Muhammed Mustafa (sav) efendimizin, mübarek, ruh-u Tayyibelerine hediye eyledik, vasıl eyle ya Rabbi!, Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım…
Duanın sırrına ermemizi nasip eyle yarabbi
Niyet edip okuduğumuz Esra kulun için Babasına abisine şafi isminle şifa nasip eyle ya rabbi burada el açıp dua eden tüm kardeşlerimin ailelerine sevdiklerine sağlık sıhhat afiyet ver bizleri sevdiklerimize onlarıda bizlere bağışla ya rabbi…
Onun hakkında dini , dünyası ve ahreti için kim hayırlıysa ya evvel isminin tecellisiyle bir an önce karşılaşmasını hayırlı bir evlilik ve evliliğinin devamını nasip eyle ya rabbi
Huyu güzel ,kendi güzel sana inanan kul hakkından korkan dürüst,cömert ,sevgi dolu merhametli ailesi ailesiyle uyumlu her haliyle her tavrıyla her davranışıyla uyum içinde olacağı çok seveceği çok sevileceği ,saygılı maddi manevi gönlüne göre olan kişiyle karşılaştır ya rabbi kapalı kapılarını aç dua pınarlarından geçir ya rabbi sen ki karıncanın sesini duyansın her birimizin gönlünden geçenleri bizden daha iyi bilensin ya rab bir istediğimizi binlerle nasip ettiğin kullarından eyle bizleri,
Bu forumda ve her nerede varsa şu mubarek aylarda el açan dua eden tüm din kardeşlerimizin de dualarını kabul eyle ya rabbi Ya Mucib isminle ettiğimiz dualarımıza ol de oluversin ya rab amin amin amin
Düzenleyen: özgem81 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :13:43

Back