- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
- #3.021
süpersin fındığım ...capoeira nın listesiylede hiç ilgilenemedim.... Tefriciyeleri yetiştirdiğime şükrediyorum... yardımlarına ihtiyacımız var...
Herkes her hafta kendi listesiyle ilgilenirse tam süper olucak
merhaba canım harika olmuş konu,çok sağol...
beni de ekler misin...
yalnız benim önümüzde ki hafta biriyle görüşeceğim,hayırlı olacaksa benim için görüşmek istiyorum onun için dua isteyecektim.
ama dua da bana sıra gelene kadar sanırım görüşmüş olacağım
Kusura bakmayın yazamadım buraya ama son 50 tane kaldı inşallah bugün bitirip hemen diğerine başlayacağım. İlk kez yaptığım için biraz yavaş oldu Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bende Varim kizlar
Adetken okunabilir mi ama adet oldum bugün :26:
Çok güzel yazmışsın duanı :) sıra bana gelince senden (ç)alıntılarım artık
kızlar EVLİLİK İÇİN sela ezan arası cuma suresi çok rahat okunuyor yeni liste başlatıyorum her hafta bir kişiye okuyalım aslında herkes kendine 18 cuma suresi rahatça okur ama birbirimizin duasını almanın önemli oldugunu düşünüyorum kesin okumak isteyenler ismini yazsın ALLAH dualarımızı hayırlı evliliğe vesile etsin inşallah. topige beklerim http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=727056&page=12
Allah kabul etsin canım, ağzına sağlık...
Yeni topiğin hayırlı olsun canım, Allah katılan herkesin niyetini hayırlısıyla kabul etsin...
Capoeira için 170 tane okudum. duasını da okudum. Allah kabul etsin.
Ağzına sağlık.. Allah razı olsun
capoeiraaaa
170 adet tefriyiceni ve duanı okudum balım Allah kabul etsin
Canim seninkilerden payima dusen 170 taneyi okumustum. Tolininkiler yarim kalinca 50 tane de cherryninkilerden okudum. Diyorumki seninkilerden eksik kalan varsa yine okurum :)
tamamdır canım o zaman, yarın okumaya başlarım en kısa zamanda da bitiririm inşallah
ramazan olmasa çıkmayı düşünmezdim de şimdi ramazanda okuyamam diye düşündüm. zaten bu aralar biraz başım dönüyor ve ağrıyor aç karna zorlanırım söz vermiyim dedim. bir de ben ezbere de bilmiyorum.
bu aralar boştum hem iş hem eş topiğine girdim ama yakın zamanda bir takım işlerim çıkıcak büyük olasılık ondan dolayı sadece iş topiğine devam ediyim ikisini birden yürütemeyebilirim diye düşündüm. neticede sorumluluk şimdi okurum diyip okumamak olmaz.
ama ben arada gelir muhakkak hepiniz için dua ederim.
demin kuzenim aradı .bir akrabası yeğenine kız bakıyormuş evlenmek için kuzenimde göstermiş birkaç kişinin fotosunu kadın beni beğenmiş.tabi çocuğun yani adamın bu durumdan haberi yok ya bu kadın milleti böyle işte neyse demin kuzenimle konuşuyorduk söyledi. uzun boyluymuş 35 yaşındaymış ya mühendismiş ya müteahhitmiş maddi durumları iyiymiş görüşmek istermisin dedi. bizim eve geleceklermiş bende dedim oldu başka tanımıyorum etmediğim birini niye evime çağırayım dimi. gerçi kuzenimin akrabası tabi benimde oluyor uzaktanda olsa. dedim istiyorsa face ten eklesin. bakalım ekleyecek mi
rapisa 185 tefriciye bitirdim duanıda okudum. Allah kabul etsin..
Rapisa icin 185 tefriciye okudum Allah kabul etsin insallah
E demekki evlenseniz hiçbir sorun kalmayacak kuzum. Takma bence ciddi bir problem yok gibi gözüküyor.
Napcaksak böyle tembel tembel.
Yok canım yorumlayamam ama en azından pozitif insanlara söyle ki kötüye yormasınlar emi
Tesekkur ederim canim benimki bitti ceylinde bitirdi sanirim kalmadi
haber var.okudum ve bitirdim :) Allah kabul etsin
Selincim salavatları okudum. Duanı ettim. Allah inşallah gönlüne göre verir. İyi geceler.
Tamamdır.. Rabbim gönlüne göre versin...
bende katılabılrım
Aa siz bir günde mi 170 okuyorsunuz.Maşallah ben elimden geleni yaparım ama hiç okumadım o kadar çok inşallah yapabilirim:) Söylerim zaten beceremezsem yetiştiremezsem filan:)
Arkadaşlar son gün 10 temmuz perşembe diyelim okuyamayan yetişemeyen olursa yazsın lütfen
Son düzenleme: