- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.381
Allah kabul etsin canımm.. Yüreğine sağlık.
Hadi hayırlısı bakalım. Daim olsun inşallah bu coşkun. :) 25 tane okudum bu arada burayı okurken senin için. :)
Sen de biliyorsunki insanlara sadece Allah yardim eder. Dinimizde ruhlarin dolasmasi gibi bir durumsa soz konusu degildir. O yuzden bu tur uygulamalar tamamen hurafedir. Yanlis anlama canim gunaha girmemen adina soyluyorum.
Sağol canıımmm...Hepimizinde işler yolunda gitsin inşallah...Tefriciye çok kuvvetli bir iksir buna çok inanıyorum...Birde hıdır ellezi kaçırmayın kızlar 5 mayıs...hayatımda ilk defa bu sene yaptım ...gül fidanına kırmızı bir kese bağladım içinede bununla ilgili dileğimi yazmıştım...ve Allahın izni ile şu an gerçekleşmekte
aynen caniko...sordum yani artık açık açık hiç arayıp sormuyo hem de böyle düşünceleri var....oyalamasından korktum...o da bana karşı dikkatli davranıyormuş özel ilgi gösteriyormuş... bana da istemese ümit vermez gibi geliyo.... kısmet artık zamana bırakayım bir süre diyorum...
Tez vakit sizinde karşınıza umduğunuzdan daha hayırlıları çıksın dilrubam...hayırlı iş hayırlı eş
ben Tefriciyeyi ilk defa okuyorum sanırım çok bilgim yoktu bu konuda, umuyorum ki sırayla hepimize faydası olurgerçi ben 20. sıradayım bana sıra gelene kadar elimdekini kaçırmasam bari
hıdrellez de gül agacına gömüyoruz biz dileklerimi, bu sene de öyle yaptık. bir de bir arkadaşım söyledi, hıdrellez gecesi, yatmadan abdestini alıp 2 rekat namaz kılıyormuşsun, sonra da bol tuzlu erik yiyip su içmeden yatıyormuşsun. duasını okuyuyp da yatıyormuşsun sonradan. bu sene onu da yaptım ben, ruyanda sana su veren kişi evlenecegin kişiymiş derlermiş. istiharenin biraz değişiği yani sanırımben aklımdaki kişiyi görünce ruyamda bilinçaltımdır diye düşündüm ama bunu daha önceden bi arkadaşım yapmış, o 5 senelik sevgilisini görmemiş ruyasında başkasını görmüş bunu yapalı 2 sene falan oluyomuş sanırım, bikaç ay önce çocukla ayrıldılar, kesin evleniriz diyrlardı :26: bilemedim yani, hayırlısını versin Rabbim
ben de senin gibi açık açık söyleyebilsem keşke, işaret aramaktan yoruldugumu fark ediyorum bazen
sıra gelir canım hem de ramazana kadar inşallah 30 kişi olabilirsek
yani bu bir inanış meselesi ben peygamberlerin hepsine iman ediyorum ve inanıyorum..bak sende inanmışsın ve yapmışsın yani...demekki 5 mayısı 6 mayısa bağlayan gece Allahın dilek kapısı açık..
senin nasıl gidiyor canım...ne zamandır görüşüyosunuz? Eğer merak ettiğin şeyler varsa açık açık sor derim...sürekli anlamaya çalışmak yoruyo
duanı okudum canım ve gerçekten yerinde bir dua yapmışsın. eğer senin için hayırlıysa bencede dön o sadece doldurulmuş biri :)
Sekerim, adamin evlendigini Allah sana gostermesin diye de dua ettik...bizim yuzumuzden adam hayati boyunca bekar kalmaya
Nasıl güzel bir dua....tüm kalbimle amin dedim....
nişanlın yandı bence,bu gidişle evlenemeyecek...
Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin....feraha ulaştırsın seni....kuzummmmmmm......
ben de inanırım canım, kötü bişey oldugunu da düşünmüyorum. hem inanırım ben Rabbim içimizdeki niyeti biliyor, dilerim yanlış bişey yapmıyoruzdur da hep güzellikler çıkar önümüze
canım ben senin gibi açık olamıyorum çünkü 2 senedir arkadaşız biz, bozulmasını istemedigim bir arkadaş grubum var yanibide 2 senedir hep bi şekilde ondan bana bişey varmış ben yeni yeni anlıyorum kafasız kafam benim bu süre içerisinde erkek arkadaşım bile oldu düşün yani, o yuzden beni anlayabilmesi için zamana ihtiyaç var :26: ve şuan farklı şehirlerdeyiz işim iyice zorlaşıyor hayırlısı olsun diyebiliyorum ancak
hayırlısı olsun canım...bence bahaneyle sohbet halinde ol..o zaman duygularını anlayabilirsin
onun benm duygularımı anlaması lazım ama ben çok yorgunum o kadar çaba gösterebilirmiyim bilmiyorum :26: hayırlısı olsun ikimiz için de..
Anlarsa belki işin daha kolay olur...İnşallah hakkında hayırlı ise yüce Allah sizi birbirinize yazsın
Tabiki Allah yardım eder canımOndan hiç bir şüphemiz yok..Ama kuranı kerimde de bir takım durumlar anlatılır eğer okuduysan bilirsin..bunlar musa a.s ile hızır a.s arasında geçer..Bizim aklımız almaz böyle bir şeyi öyle değil mi? Allah dilediği kullarına (bunlar en başta peygamberlerdir) bir takım yetenekler ihsan eder... Peygamberler insanlara yardım etmek için gelmişlerdir yeryüzüne... Ve bir inanışa göre de Hz Hızır ve Ve Hz İlyasın Allahında taktir etmesiyle insanlara yardım ettiği rivayet edilir... Sen hıdırellezin hurafe olduğunu düşünebilirsin canım..Ama bence hurafe değil bir sebeptir..Ben sebebe yapışıp Allahtan istiyorum...Ve ne hikmetse kimden duyduysamda dilekleri olmuş... Yani orda ben hızır a.s. dan değil onu vesile ederek Allahtan istiyorum.. Anlamışsındır beni umarım
Dolmasaydı aklı yok mu diyeceğim de.Allah kabul etsin canımm çok sağol.
Yok canım ya başkasıyla evlenirse ben görmeyeyim diye istedim ben, evlenmesin kimseyle demedim.Bu arada duanın kabul olacağına kayıtsız şartsız inanmışsın çok mutlu oldum.
Aminnn kuzum çok sağol.
Anlarsa belki işin daha kolay olur...İnşallah hakkında hayırlı ise yüce Allah sizi birbirinize yazsın
Vallahi benim aklima 3 secenek geliyor:
1. Adam seninle evlenir.
2. Adam kimseyle evlenemez.
3. Adam evlenir ama senin umrunda olmaz, cunku baskasiyla cok mutlusundur.
Ben 2. durumu dusundum nedense, adamin ahini almayalim simdi?Adam gelip topigi basmasin, 20 tane kadin adam kimseyle evlenemesin diye dua edip kismetini kapatiyor
Vallahi benim aklima 3 secenek geliyor:
1. Adam seninle evlenir.
2. Adam kimseyle evlenemez.
3. Adam evlenir ama senin umrunda olmaz, cunku baskasiyla cok mutlusundur.
Ben 2. durumu dusundum nedense, adamin ahini almayalim simdi?Adam gelip topigi basmasin, 20 tane kadin adam kimseyle evlenemesin diye dua edip kismetini kapatiyor
hakkaten haa adamın daha önce topiğe girmişliği de var malum Rabbim hayırlısınız nasip etsin fıncıkcım için tabi de benm gönlümden üçüncüsü geçiyor yani fındıkcıgımız degerini bilecek bi adam olsa, bizim kız mutluluktan havalara uçsa, rahmetli de kimle istiyorsa evlense daha iyi olmaz mı
Hahahaha vallahi aynen öyle. Dua ederken de hep o 3 seçenek geliyor aklıma. Ya her şeyi düzeltip gelsin benimle evlensin, bu şekilde kalalım, ya da evlensin ama evlendiğini ben duymayayım. Çünkü kiminle olursam olayım duyunca içimde bir burukluk olur. Duymamam en hayırlısı o yüzden.
Ki siteyi keşfetti aslında. Nickimi falan biliyor görse napar bilemiyorum. Bir de çok inanır duaya bedduaya. Kesin morali bozulur okusa.
Benim de içimden daha ziyade 1 ve 3 geçiyor.Ya benle evlensin ama her şeyi telafi etsin tabi. Yada başkasıyla evlenirse umurumda bile olmasın, hatta duymamayım.
benim eski nişanlım 2 ağustosta evleniyormuş, duydugumda garip bi huzur hissettim içimde, hatta mutlu bile oldum onun adına, her ne kadar bana yaptıgı şeyler hoş olmasa da o benim ilk aşkımdı, mutlu olmasını isterim tabitabi biz ayrılalı 3 yılı geçti, senin de zamana ihtiyacın var canım
tabi umarım sen 3 yıl sonra bile hala yalnız olmazsın o ayrı mesele
Ayyyy en korktuğum şey. :26: Ben bir de şey hayal ediyorum. İkimiz de yalnız olalım ki istediğimiz zaman dönebilelim birbirimize. Biliyorum salağım ama ne yapayım çok sevmiştim.
Canım bu arada konuyla alakalı değil ama. Hayırlı rızk için olan grupta da varsın ya hani. Eğer kpss'ye girmeyeceksen seninle sıralarımızı değiştirsek olmaz mı acaba? Benim durumlar oldukça karışık. Asla istemediğim bir yere babam beni zorla sokmaya çalışıyor falan. Kpssden düzgün bir puan alırsam diye umut ediyorum. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?