- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.361
Amin kuzucum sağol. Duamı okudun, amin dedin değil mi
Daim olsun cancağzım. Hayırdır inşallah?
Bilmiyorum ki canım ne zaman döneceğini. Tatil süper geçiyor ama sizin yeriniz de ayrı dedi. İleteyim bunu da. :)
Teşekkür ederim bu arada kuzum. Tüm kalbinle amin de olur mu
hayırlısıyla kabul olur inşallah tüm duaların canım
Duani okudum, kalan tefriciyeleri de okudum sekerim, Allah kabul etsin.
hayırlı canım tefriciyelere başladık ya o yüzden heralde içimde bi coşku oldu
Allah kabul etsin canımm.. Yüreğine sağlık.
Hadi hayırlısı bakalım. Daim olsun inşallah bu coşkun. :) 25 tane okudum bu arada burayı okurken senin için. :)
Allah kabul etsin canımm.. Yüreğine sağlık.
Hadi hayırlısı bakalım. Daim olsun inşallah bu coşkun. :) 25 tane okudum bu arada burayı okurken senin için. :)
Bilmiyorum ki canım ne zaman döneceğini. Tatil süper geçiyor ama sizin yeriniz de ayrı dedi. İleteyim bunu da. :)
Teşekkür ederim bu arada kuzum. Tüm kalbinle amin de olur mu
kızlar benim niyetim evlenmek Allah ım her yere yazdım artık bi ilan vermediğim kaldı
kızlar ben beni anlayan yanımda olan beni gerçekten sevip koruyan sevdiğim seveceğim aşık olacağım insanla tez zamanda evlenmek istiyorum .mutlu olup onu mutlu etmek ve bir gün bile pişman olmayacağımız yüzüne baktıkça iyiki bu adamla evlenmişim diyeceğim sevgili eşimle hayatımı birleştirmek istiyorum gelsin artıkın dimi
rapisa da sıra ..onun niyeti için okuyoruz ...niyeti desek yeterli
sağol canım Allah kabul etsin
Ay cok tatli:))))))))) dualar ise yaramaya basladi desene... bize de umut olsun barii:)))) hayirlisi olsun hakkinda...
mevzuya çok hakim degilim canım ama biraz önceden okuduklarımdan biraz da şimdi yazdıklarına bakarak şunu diyorum ki, haydi hayırlısı olsungerçi karşımızdaki bir erkek ne de olsa hiç birine çok güvenmemek lazım ama temkinli adımlarla tam gaz devam hayırlı işler kaptan
canım süper bir haber oldu bu
kafanda sürekli kurmaktansa açıkca konuşman iyi olmuş....
oğlak erkeği eğer istemese ümit vermezdi.....ama kafası karışık galiba....büyük ihtimalle evliliğe hazır hissetmiyodur kendini....belki maddi anlamda...belki manevi anlamda....o nedenle de zamana bırakıyor anlaşılan....hayırlısı olsun kuzum....olcak bu iş .....
canım ben evlenmek istiyorum beni mutlu edecek benim mutlu edeceğim biriyle aşık olup bana eskileri aratmayacak biriyle evlenmek istiyorum niyetim bu
canım çok sevindim bende merak ediyordum demekki laylaylom bir kız olmadığının farkında o yüzden ağırdan alıyorbu iyiye işaret
evet canım...canı gönülden hem deAmin kuzucum sağol. Duamı okudun, amin dedin değil mi
Sağol canıımmm...Hepimizinde işler yolunda gitsin inşallah...Tefriciye çok kuvvetli bir iksir buna çok inanıyorum...Birde hıdır ellezi kaçırmayın kızlar 5 mayıs...hayatımda ilk defa bu sene yaptım ...gül fidanına kırmızı bir kese bağladım içinede bununla ilgili dileğimi yazmıştım...ve Allahın izni ile şu an gerçekleşmekte
Tefriciyenin kuvvetli bir iksir oldugu konusunda sana katiliyorum canim ama gul fidanina kirmizi kese falan, bunlara inanma canim. Dinimiz hurafeleri kabul etmez.. tefriciye okuyunca efendimize salat ve selam ediyoruz, onun hurmetine dualarimizi kabul etme ihtimali var ki sende gelismeleri gorduk insallah devami gelir. Bunun Hidirellezle bir ilgisi yok eminim...
Allah bilir tabi canım... Ama hızır a.s. ile ilyas a.s buluşma günü olduğu için ve ruhlarının dolaşıp insanlara yardım ettiklerini düşünüyorum ben açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?