Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Allah kabul etsin canımm.. Yüreğine sağlık.

Hadi hayırlısı bakalım. Daim olsun inşallah bu coşkun. :) 25 tane okudum bu arada burayı okurken senin için. :)

Sekerim, adamin evlendigini Allah sana gostermesin diye de dua ettik...bizim yuzumuzden adam hayati boyunca bekar kalmaya

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki canım ne zaman döneceğini. Tatil süper geçiyor ama sizin yeriniz de ayrı dedi. İleteyim bunu da. :)

Teşekkür ederim bu arada kuzum. Tüm kalbinle amin de olur mu

Nasıl güzel bir dua....tüm kalbimle amin dedim....

nişanlın yandı bence,bu gidişle evlenemeyecek...

Rabbim tez zamanda sıkıntılarını gidersin....feraha ulaştırsın seni....kuzummmmmmm......

Canım okumaları yaptım. Senin niyetine de dua ettim. Allah kabul etsin inşallahh canımmm 💐

Sağol canıımmm...Hepimizinde işler yolunda gitsin inşallah...Tefriciye çok kuvvetli bir iksir buna çok inanıyorum...Birde hıdır ellezi kaçırmayın kızlar 5 mayıs...hayatımda ilk defa bu sene yaptım ...gül fidanına kırmızı bir kese bağladım içinede bununla ilgili dileğimi yazmıştım...ve Allahın izni ile şu an gerçekleşmekte

aynen caniko...sordum yani artık açık açık hiç arayıp sormuyo hem de böyle düşünceleri var....oyalamasından korktum...o da bana karşı dikkatli davranıyormuş özel ilgi gösteriyormuş... bana da istemese ümit vermez gibi geliyo.... kısmet artık zamana bırakayım bir süre diyorum...

Tez vakit sizinde karşınıza umduğunuzdan daha hayırlıları çıksın dilrubam...hayırlı iş hayırlı eş

canım çok sevindim bende merak ediyordum demekki laylaylom bir kız olmadığının farkında o yüzden ağırdan alıyor bu iyiye işaret

Evet canım ciddiye alıyormuş meğersem....senin niyetin içinde okuyalım bu hafta çok güzel olucak dualarla herşey yolunda gidiyor..bırakmamak lazım duaları bende biraz boşladım dualara çok sarılmak lazım

HAYIRLI EŞ İÇİN TEFRİCİYE LİSTEMİZ - YENİ -Bugün başlıyoruz - rapisa için okuyacağız
1)mavigece07 ----------- rapisa için 185 adet tefriciye
2)Enfl---------------rapisa için 185 adet tefriciye
3)Lilruba ------------rapisa için 185 adet tefriciye
4)MissCherryBloosom-------------rapisa için 185 adet tefriciye
5)Ceylinimdeceylinim------------185 Bitti
6)fndkfndk-------------rapisa için 185 adet tefriciye
7)rapisa----------------rapisa için 185 + 4 adet tefriciye
8)tolin----------rapisa için 185 adet tefriciye
9)Sottile-------rapisa için 185 adet tefriciye
10)capoeira------rapisa için 185 adet tefriciye
11)özgem81--------rapisa için 185 adet tefriciye
12)Nehirsu85----------rapisa için 185 adet tefriciye
13)buujuu--------rapisa için 185 adet tefriciye
14)perican55----------rapisa için 185 adet tefriciye
15)Nara87 ---------rapisa için 185 adet tefriciye
16)deryadeniz28------------rapisa için 185 adet tefriciye
17)Kelebekcim------------185 Bitti
18)berirem---------rapisa için 185 adet tefriciye
19)Statistician----------rapisa için 185 adet tefriciye
20) cesmi_naz---------rapisa için 185 adet tefriciye
21)vazgecilmez----------rapisa için 185 adet tefriciye
22)cerenkar--------rapisa için 185 adet tefriciye
23)Limonlu_Cheescake----------rapisa için 185 adet tefriciye
24)_tiramisu_---------------185 Bitti

son durum budur kızlar

Tefriciyenin kuvvetli bir iksir oldugu konusunda sana katiliyorum canim ama gul fidanina kirmizi kese falan, bunlara inanma canim. Dinimiz hurafeleri kabul etmez.. tefriciye okuyunca efendimize salat ve selam ediyoruz, onun hurmetine dualarimizi kabul etme ihtimali var ki sende gelismeleri gorduk insallah devami gelir. Bunun Hidirellezle bir ilgisi yok eminim...

Allah bilir tabi canım... Ama hızır a.s. ile ilyas a.s buluşma günü olduğu için ve ruhlarının dolaşıp insanlara yardım ettiklerini düşünüyorum ben açıkçası...

Allah bilir tabi canım... Ama hızır a.s. ile ilyas a.s buluşma günü olduğu için ve ruhlarının dolaşıp insanlara yardım ettiklerini düşünüyorum ben açıkçası...

Sen de biliyorsunki insanlara sadece Allah yardim eder. Dinimizde ruhlarin dolasmasi gibi bir durumsa soz konusu degildir. O yuzden bu tur uygulamalar tamamen hurafedir. Yanlis anlama canim gunaha girmemen adina soyluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…