Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Kızlar bende yine gelişmeler var

Bugün mesajlaştık..Ben artık dedim " ciddi değilsen ben laylaylom biri değilim , eğer birbirimizi tanıyalım diyorsan flört edelim "

yazdım... o da bana " Farkındayım laylaylom olmadığının zaten, o yüzden sana çok dikkatli davranmaya çalışıyorum " yazmış

ben dedim "ne yapıcaz sevgilimi olucaz " ...(kızlar böyle sormamı yanlış anlamayın beni oyalayıp oyalamadığınu anlamaya çalıştım...sonuçta benim niyetim karşımdakini sevgili olrak tanıyıp sonrada yuvamı kurmak beni oyalıyosa bye bye diyecektim artık )...

o da şey yazmış .." seninle sevgili olmayı bende çok isterim, çok iyi birisin " yazmış ... "birden sevgili değil tanıyarak devam edelim " yazmış

benimde amacım o zaten pat diye sevgili olmayı beklemiyorum... ...bu düşünceleri beni çoook mutlu etti ...yani anlayacağınız oğlak burcuyla aynen devam

Ay cok tatli:))))))))) dualar ise yaramaya basladi desene... bize de umut olsun barii:)))) hayirlisi olsun hakkinda...

mevzuya çok hakim degilim canım ama biraz önceden okuduklarımdan biraz da şimdi yazdıklarına bakarak şunu diyorum ki, haydi hayırlısı olsun gerçi karşımızdaki bir erkek ne de olsa hiç birine çok güvenmemek lazım ama temkinli adımlarla tam gaz devam hayırlı işler kaptan

haydi bakalım rapisacıgımın niyetine, Rabbim kabul etsin inşallah

çok memnun olurum canım kılarsan.
duanı bitirdim ALLAH kabul etsin

Kızlar Capoeira'nın hepinize selamı var.

ay özledim ya....

ne zaman döncek aramıza belli mi....:26::26::26:

kuzum duanı okudum....ama iş yerindeyim.....negatif bir enerji var burda.....

eve gidince huşu içinde bir daha duanı edeceğim....

RAPİSA için 185 salat-ı tefriciye okunmustur

ay özledim ya....

ne zaman döncek aramıza belli mi....:26::26::26:

kuzum duanı okudum....ama iş yerindeyim.....negatif bir enerji var burda.....

eve gidince huşu içinde bir daha duanı edeceğim....

Bilmiyorum ki canım ne zaman döneceğini. Tatil süper geçiyor ama sizin yeriniz de ayrı dedi. İleteyim bunu da. :)

Teşekkür ederim bu arada kuzum. Tüm kalbinle amin de olur mu

canım süper bir haber oldu bu

kafanda sürekli kurmaktansa açıkca konuşman iyi olmuş....

oğlak erkeği eğer istemese ümit vermezdi.....ama kafası karışık galiba....büyük ihtimalle evliliğe hazır hissetmiyodur kendini....belki maddi anlamda...belki manevi anlamda....o nedenle de zamana bırakıyor anlaşılan....hayırlısı olsun kuzum....olcak bu iş .....

canım ben tamamladım şimdi 220 yi Allah kabul etsin inşallah

çok sevindim kızlar ya heyecanlandım

haydi bakalım rapisacıgımın niyetine, Rabbim kabul etsin inşallah

canım ben hayırlısıyla sevdiğim sevildiğim aşkı yaşayacağım biriyle evlenip mutlu bir yuva kurmak istiyorum canım niyetim bu

RAPİSA için 185 salat-ı tefriciye okunmustur

canım çoğunu okumuşsun bile çok sevindim ya sıra bana gelmesine öyle mutlu oldumki

canım ben evlenmek istiyorum beni mutlu edecek benim mutlu edeceğim biriyle aşık olup bana eskileri aratmayacak biriyle evlenmek istiyorum niyetim bu

canım çok sevindim bende merak ediyordum demekki laylaylom bir kız olmadığının farkında o yüzden ağırdan alıyor bu iyiye işaret

kızlar benim niyetim evlenmek Allah ım her yere yazdım artık bi ilan vermediğim kaldı
kızlar ben beni anlayan yanımda olan beni gerçekten sevip koruyan sevdiğim seveceğim aşık olacağım insanla tez zamanda evlenmek istiyorum .mutlu olup onu mutlu etmek ve bir gün bile pişman olmayacağımız yüzüne baktıkça iyiki bu adamla evlenmişim diyeceğim sevgili eşimle hayatımı birleştirmek istiyorum gelsin artıkın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…