- 25 Mart 2014
- 536
- 199
- 48
- Konu Sahibi mavigece07
- #2.321
Merhaba kızlar,
Böyle bir başlık açmak istedim benim gibi hala hiç eş adayı olmayan ve evlenmeyi çok isteyen doğru insanı arayan herkesi bu başlığa girmelerini ve listeye katılmalarını rica ediyorum..Biliyorsunuz Salat-ı Tefriciye çok güçlü bir salavat ve dileklerin kabul olmasını sağlıyor Allahın izniyle.
10 kişilik bir liste oluşturabilirsek kişi başı 444 çeksek toplamda 4440 yapıyo...kalan 4 ü de kimin için çekiliyosa o kişi okur.. Ne dersiniz... Günlük belki 444 çekmek zor olur 3 günde bir kişinin duasını yaparız...
Adet çok önemli ne bir eksik ne bir fazla olmaması lazım... Katılımlarınızı bekliyorum kızlar...
Tefriciye duasınıda ekliyorum hemen
Duânın Türkçe Okunuşu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli malûmin lek.
Duânın Mânâsı:
Allahım! Bizim Efendimiz Muhammede (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara Onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar Onun hürmetine elde edilir.
Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allahım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.
Katılım Listesi :
1) mavigece07
2
3
...
bende tefriciye çekerim diyen herkes kendini eklesin lütfen
Bende katilmak istiyorum musadenizle.. evlenip mutlu olmak istiyorum. Cok sikinti cektim. Halen cekiyorum. Mutlu olmak istiyorum artik