- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.301
Amin canım hep birlikte kılalım inşallah. Yüreğine sağlık Allah kabul etsin.
Kendimiz için bile kılmadık ki canım daha.Ama tabi kılabildiğim zaman kılarım inşallah senin için ben.
Enfl, lilruba, capoeira, özgem, perican, deryadnz, kelebek, berirem bitirdi. Nehirsu okuyamayacağı için onunkiler paylaşıldı o da bitti. Cerenkar için 220 yazmıştım ama düzeltme yaptım, 50 tane okumak istedi kendiminkilerden verdim. Ceylin 160 okudu, çeşminaz'ın da 80 tane kaldı canım.
eğer katılmak istiyosanız siz ve başka arkadaşlardan başlığı bilgilendirir misiniz...listeye ekleyeceğim sizi de
Canım merhaba
Ben fnk için tefriciyeye başlıycaktım bugün ama regl olmuşum
İlahiyatçı bir arkadaşım bu haldeyken okunuyor ama sayıya girmiyor demişti
Benimkileri yeni girmek isteyen arkadaşlardan birine versek mi ki bu haftalık???
fndkfndk payıma düşen 110 tefriciyeyi bitirdim. Allah kabul etsin, duanı yazdığında duanı da okurum..
bencede ekleyelim mavişim...arada istemeden ayrılanlarda oluyor.....ne kadar kişi duadan nasiplenirse ve birimizin duasına Amin derse o kadar makbul...
benimki de bitti cnm
aynı dualar olmak zorunda degil herhalde canım yaa :44: bu başka bişey sonuçta, gönlünden ne geçiyorsa ne istiyorsa ona göre dua edebiliriz
arkadaşlar başlamış okuyorlar, eğer hayırlı eş için okumak isteyen başka arkadaşlar varsa biz de başlık açıp liste oluşturalım.
benim önce iş derdim var ama yine de bunun için de okumak isteyen arkadaşlar olursa liste oluşturup okuyabiliriz.
başlık açacaktım ama katılırım olur mu olmaz mı bilemedim.
katılıp okumak isteyenler varsa bildirirlerse sevinirim ona göre başlık açarız.
allah kabul etsın kızlar
Fındıkım 220 tamamdır canım Allah ne niyetin varsa kabul etsin
canım çok zor oluyor şimdi işe gidicem mesela toplasan 2 saat anca uyumuşumdur yarım yamalak
Fındıkcım,,220 okudum Allah kabul etsin. Biraz kendini tanıt. Niyetini yaz duanı yapalım canım. Biraz yoğun çalışıyorum. Her zaman takip edemiyorum. Beni de gözden kaçırmayın. Olmaz ama okumaları kaçırırsam haber verin. Duanı da yapınca yazarım. Yazmazsam da uyarır mısın tatlım,,Eksik kalmasın Allah korusun :)
birde ben şimdi okuyacağımız arkadaşın duasını göremedim,bütün sayfaları okuyamadım,atlamış olabilirim.onu son sayfaya ekleyebilir misiniz? :26:
kızlar özel günümdeyim okumakta sakınca varmı:18:
canım görüşmen nasıl gidiyor dilerim yolundadır herşey
bence olur daha çabuk bıter
Hayirli is icin ben de okurum.kac tane okumamiz lazim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bilmiyorum, ama ozelden istersen dinlerim :)
Amin canim tesekkur ederim :)
Allah razi olsun :)
Ceylin duani okudum. 220 adet tefriciyeni de okudum. Allah kabul etsin. İnşallah
Okudunmu hiç? Kalan giden varmı?
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma�lûmin. Mânâsı:
�Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed�e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz.
O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir.
Maksatlara O�nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O�nun hürmetine elde edilir.
O�nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir,
Allah�ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât
merhaba
220 tefriciye bitti ceylincim listeye kaydedebilirsin
Fındıkcım aldığım 5o Ayetel Kürsiyi okudum canım, Allah niyetimizi kabul etsin...
Kizlar kendimden biliyorum 4444 salat degil 4 milyo salat cekin hayirli esiniz olsun.
Esiniz hayirsizsa tum hayatiniz size zindan oluyor.
Evlenmek icin evlenmeyin.
Ve olabildigince iyi gozlem yapin. En onemli sey de ailesi nasil. Ve daha da onemlisi ailesiyle iliskisi nasil..buna iyi bakin.
Rabbim hayirli esler hayirli omurler versin
Hatali değilim asla özür dilemem lütfen ciktim zaten kalp kirmayi birakin rica ediyorum
arkadaşlar benim 200 bitti,20 kaldı onu da öğle namazının peşine okuyup bitiririm inşallah.dua eklenmedi galiba hala ?
Sottile de 120 okudu, 100 kaldı. Ceylin 160 okudu 60 kaldı.
Bir de hiç okumayan misscherry ve tolin kaldı.
Ben 150 kadarini okudum kalanini saat 3 e doğru bitiricem
Tamam canım Allah kabul etsin.
Şimdi ekledim canım. Sağolasın yüreğine sağlık. Allah kabul etsin.
Resûl-ü Ekrem (S.A.V.) duasına
"Subhâne Rabbiyel'Aliyyil âlel Vehhâb" sözüyle başlardı.
Seleme bin Ekvâ (R.A.) şöyle diyor: "Resûl-ü Ekrem (S.A.V.)in
"Subhâne Rabbiyel'Aliyyil âlel Vehhâb'' demeden hiç bir duâya başladığını görmedim.
1. Duâya Resûlullâh'm (S.A.V.) başladığı gibi başlamak.
2. Duâya Besmele ile başlamak.
3. Duâya Allâhü Teâlâ'ya hamd ederek başlamak.
4. Salevâtı Şerife getirerek başlamak.
5. Kendi dileklerini sonra söylemelidir.
***Alıntıdır.***
Kızlar gördüğüm herkesi alıntıladım.Duamı aşağıya yazdım.
Subhâne Rabbiyel'Aliyyil âlel Vehhâb (Yüce, ulu ve lütufkâr olan Rabbimi tesbih ederim )
Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bismillahirrahmanirrahim
Yüce arşın sahibi, esirgeyen ve bağışlayan, dualarımıza ol deyince oluveren Rabbimiz
Bütün hamd ve senalar sanadır.
Ya Rabbi! Huzuruna geldik, dualarımızın kabulünü senden niyaz ediyoruz.
Burada bu salavatları okuyan ve dua eden herkesin gelmiş, geçmiş, bilerek yahut bilmeyerek işlediği, büyük küçük tüm günahlarını affet Ya Rabbi.
Hiç kimseden merhametini, adaletini esirgemezsin, bize de merhametinle davran güzel Allahım.
Dua eden herkese gönlündekini ver, onlardan razı ol, iki dünyada da onları darda koyma Allahım.
4444 adet okumaya gayret ettiğimiz salavatları Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)ın ruhuna hediye eyledik, kabul eyle Allahım.. Diğer peygamberlerin, sahabelerin, Salihlerin, ölmüşlerimizin de ruhunu şad eyle Allahım
Ya Rabbim, bu salavatları duasının kabulü için okuduğumuz Funda kulunun gönlüne ferahlık ver. Gönlündekini hayırlı eyle, hayırlı gördüğüne de onun gönlünü razı eyle.
Eski nişanlısı onun için hayırlı bir eşse, hatalarını kabul ederek ve telafi ederek yeniden karşısına çıkar, ama değilse Fundanın kalbini ondan soğut, hatırına gelmesin. Ama her şekilde onun bir başkasıyla evlendiğini Fundaya gösterme Allahım
Hayırlı değilse karşısına hiçbir şekilde eski nişanlısını aratmayacak, özletmeyecek, her anlamda ondan daha hayırlı, ailesinin de razı olacağı, her gün varlığına şükredeceği, iki dünyasını da cennete çevirecek, onu çok sevecek ve onun da seveceği; senin de seveceğin bir eş çıkart Allahım
İçiyle dışıyla, maddi manevi her özelliğiyle, ailesiyle her şeyiyle içine sindir, yanına yakıştır Ya Rabbim.
Rahmansın, Rahimsin, ol dersin oluverir. Mucib ismin ile Amin dediğimiz duamıza ol de güzel Allahım
Amin
Sottile de 120 okudu, 100 kaldı. Ceylin 160 okudu 60 kaldı.
Bir de hiç okumayan misscherry ve tolin kaldı.
Benim 120 kaldi, gece sakin kafayla yapip duani da o zaman okurum. Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım...
Salavatlarım ve duam tamamdır.
Rabbim kabul etsin inşAllah.
fındıkcım şimdi kalanları bitirip, duanı edecem canım, Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Allah ım niyetlerini kabul etsin inşallah.saat 3 e doğru öğle namazının peşine kalanları okuyup ederim inşallah duanı
okudum bile :) ama bişe diyeyim mi okurken gerçekten güzel duygular içindeydim. inşallah hayırlı olur. bir an önce duanı yaz onuda okuyalım. ve karar verdim kendim içinde tek başıma okuyacağım. inşallah kendiminkinide böyle güzel duygular içinde zorlanmadan okurum.
fındıkcım şimdi kalanları bitirip, duanı edecem canım, Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Bir sey soracagim. Findik arkadas icin okunan dualar bittikten sonra bir baskasina okunacak mi? Okunacaksa eger ve bir sira varsa bende girmek istiyorum. Cok sikılıyorum cook
bi listemiz var canım o listeye göre okunuyor sıraylasanırım listede boş yer var seni de alırız listeye, mavigece rumuzlu arkadaşımız gelsin o daha net bilgi verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?