Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Canım 70 tane kalmıştı bir arkadaştan. Uyar mı sana bu sayı?

okudum bile :) ama bişe diyeyim mi okurken gerçekten güzel duygular içindeydim. inşallah hayırlı olur. bir an önce duanı yaz onuda okuyalım. ve karar verdim kendim içinde tek başıma okuyacağım. inşallah kendiminkinide böyle güzel duygular içinde zorlanmadan okurum.

cnm videonun linki varsa yollayabilir misin özelden de olur burdan da..

http://www.youtube.com/watch?v=nlZ5zgqi3hE buyur canım. Yasak değildir herhalde.

Tamam o zaman. Ezberleriz o zaman. Öptüm o zaman

Namazı kıldıktan sonra dualarda birbirimizi de unutmayalım o zaman.

Oyyy Allah kabul etsin, Allah razı olsun canım. Hem okuduğun için, hem de bu şekilde anlatıp içime su serptiğin için. Gerçekten içim huzur doldu sen böyle deyince. Çok itibar ediyorum çünkü bu tarz şeylere.

Sen kendine başla, ben de sana yardım etmek isterim.

50 tane okudum canım son durumu bana haber verir misin

netleştiremediğin kısmı ne anlaamadm canım

Son yazdığım dua secdedeyken mi oturulurken mi okunacak onu anlamadım mesela :)
İki rekatta bir selam vererek 10 rekat namaz kılıyorsun. Sonra 12. rekat için yeniden namaza niyetleniyorsun. Normal şekilde yine kılıyorsun, iki kez secde yapıyorsun, oturunca okunan duaları (ettehiyyatü, salli barik., rabbenalar.. ) okuyorsun ve selam vermeden önce yeniden secdeye gidiyorsun. Secde halindeyken başını kaldırmadan başında besmele ile 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 10 tane de ( ‘Lâ ilâhe ilallahu vahdehuu lâ şerîkeleh, lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr’ (Meali: Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur, O tektir, hiçbir ortağı yoktur, mülk O’na aittir, hamd O’na mahsustur. O her şeye hakkıyla gücü yetendir.) şu duayı okuyorsun.
En son "Allâhümme innî es’elüke bimeâkıdi’l-ızzi min arşike ve müntehe’r-rahmeti min kitâbike ve’s-mike’l-a’zami ve ceddike’l-a’lâ ve kelimâtike’t-tâmmâti’ bu duayı okuyorsun. Ve hacetini kalbinden geçiriyorsun sonra kalkıp sağa sola selam veriyorsun demiş cnm o dua da secdede okunacak duayı tam yazdın mı ? ben o kısmı tam dinlemedim.. öncesinde tesbih namazı kılmak iyi demiş .. o namazda tek basına kılabilmek zor sayıyı sayabilmek acısından.
böyle anladım ben .. ama o arapça duayı ezberlemek gerekmiş.. haceti de arapça söyleriz diyor ben kendi adıma söyleyemeyeceğimden kalbimden geçireceğim öyle anladım birde hacetten önce salavat getirmekten bahsetmiş sanki...

fındıkcım dün temizlik bugun gezme derken benm 80 tane kaldı ama bu gece yatmadan ve yarın sabahtan bitirip mutlaka akşama yetiştirirm canım sen duanı da yazmamışsın sanırım hala, yarın herker bitirince mi yazacaksın :44:

bu arada o bahsettiginiz namazdan bende kılmak isterim ama evde olmayacam bi süre, ananemlerde kalacam. orda da seccade uygun kıyafet vs bulmam pek mumkun degil, başka bi sefer yaptgınızda katılırım inşallah size dilerim dualarınızı kabul etsin Rabbim

bende özel günümdeyim birbirimize yapılan duaların kabulune çok inanıyorum içinden gelen olursa o namazı benim için kılan olurmu kızlar ya

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

1) mavigece07 --110 bitti
2)Enfl ---220 bitti
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- - 220 bitti
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85-- 220 bitti
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 80 çekilecek
140 bitti
21)vazgecilmez--110 bitti

Son durum bu mu yoksa dün başka okuyanlar oldu mu????....Bu akşam rapisa ya geçmemiz gerekiyo :44:

Son düzenleme:

gülooo son durum neeee

Amin canım hep birlikte kılalım inşallah. Yüreğine sağlık Allah kabul etsin.

bende özel günümdeyim birbirimize yapılan duaların kabulune çok inanıyorum içinden gelen olursa o namazı benim için kılan olurmu kızlar ya

Kendimiz için bile kılmadık ki canım daha. Ama tabi kılabildiğim zaman kılarım inşallah senin için ben.

Enfl, lilruba, capoeira, özgem, perican, deryadnz, kelebek, berirem bitirdi. Nehirsu okuyamayacağı için onunkiler paylaşıldı o da bitti. Cerenkar için 220 yazmıştım ama düzeltme yaptım, 50 tane okumak istedi kendiminkilerden verdim. Ceylin 160 okudu, çeşminaz'ın da 80 tane kaldı canım.

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

1) mavigece07 --110 bitti
2)Enfl ---220 bitti
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 60 çekilecek160 bitti
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- - 220 bitti
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85-- 220 bitti
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- - 220 bitti
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 80 çekilecek
140 bitti
21)vazgecilmez--110 bitti

o zaman son durum bu

Benim de şimdi bitti canım. Misscherry, rapisa, tolin, sottile, buju, nara87, statician kaldı sadece. Sottile'e telefondan ulaşacağım şimdi. Nete girmeye fırsatı olmamıştır muhtemelen. Yoğundu o haftasonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…