- Konu Sahibi mavigece07
-
- #2.281
Canım 70 tane kalmıştı bir arkadaştan. Uyar mı sana bu sayı?
cnm videonun linki varsa yollayabilir misin özelden de olur burdan da..
Tamam o zaman. Ezberleriz o zaman. Öptüm o zaman
okudum bile :) ama bişe diyeyim mi okurken gerçekten güzel duygular içindeydim. inşallah hayırlı olur. bir an önce duanı yaz onuda okuyalım. ve karar verdim kendim içinde tek başıma okuyacağım. inşallah kendiminkinide böyle güzel duygular içinde zorlanmadan okurum.
50 tane okudum canım son durumu bana haber verir misinCanım ne zamana kadar olduğunu bilmiyorum mavigecenin herhangi bir yazısını alıntıla da o dönsün sana. Abdestli okumak şart değil ama alırsan kötü olmaz tabi
Bir de 220 tane yazmışım ben sana yanlışlıkla. Seni de dahil ettim listeye kafam karıştığı için, anlamadım yani ama ben senin de okumanı isterim. Fakat 220 tane okumana gerek yok. Kaç tane okuyabilirsen bana söyle, kendi payımdan vereceğim sana.
50 tane okudum canım son durumu bana haber verir misin
netleştiremediğin kısmı ne anlaamadm canımYanlış yazmışım bu arada. Anlatılan videoyu dikkatle izledim düzeltme yapıyorum. İki rekatta bir selam vererek 10 rekat namaz kılıyorsun. Sonra 12. rekat için yeniden namaza niyetleniyorsun. Normal şekilde yine kılıyorsun, iki kez secde yapıyorsun, oturunca okunan duaları (ettehiyyatü, salli barik... ) okuyorsun ve selam vermeden önce yeniden secdeye gidiyorsun. Secde halindeyken başını kaldırmadan başında besmele ile 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 10 tane de ( Lâ ilâhe ilallahu vahdehuu lâ şerîkeleh, lehül-mülkü ve lehül-hamdü ve hüve alâ külli şeyin kadîr (Meali: Allahtan başka hiçbir ilah yoktur, O tektir, hiçbir ortağı yoktur, mülk Ona aittir, hamd Ona mahsustur. O her şeye hakkıyla gücü yetendir.) şu duayı okuyorsun.
En son "Allâhümme innî eselüke bimeâkıdil-ızzi min arşike ve münteher-rahmeti min kitâbike ves-mikel-azami ve ceddikel-alâ ve kelimâtiket-tâmmâti bu duayı okuyorsun. Ve hacetini söylüyorsun. Ama hala netleştiremediğim kısımlar var bir ara beyin fırtınası yapıp çözsek keşke. :)
amin inşallah son durum derken duası var falan yazmışlar onu dedim birde yeni birine ne zaman okunacak kaç tane gibilerindenYüreğine sağlık canım Allah kabul etsin inşallah. Son durum derken anlamadım ama onu :26:
netleştiremediğin kısmı ne anlaamadm canım
İki rekatta bir selam vererek 10 rekat namaz kılıyorsun. Sonra 12. rekat için yeniden namaza niyetleniyorsun. Normal şekilde yine kılıyorsun, iki kez secde yapıyorsun, oturunca okunan duaları (ettehiyyatü, salli barik., rabbenalar.. ) okuyorsun ve selam vermeden önce yeniden secdeye gidiyorsun. Secde halindeyken başını kaldırmadan başında besmele ile 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 10 tane de ( Lâ ilâhe ilallahu vahdehuu lâ şerîkeleh, lehül-mülkü ve lehül-hamdü ve hüve alâ külli şeyin kadîr (Meali: Allahtan başka hiçbir ilah yoktur, O tektir, hiçbir ortağı yoktur, mülk Ona aittir, hamd Ona mahsustur. O her şeye hakkıyla gücü yetendir.) şu duayı okuyorsun.Son yazdığım dua secdedeyken mi oturulurken mi okunacak onu anlamadım mesela :)
Yüreğine sağlık canım Allah kabul etsin inşallah. Son durum derken anlamadım ama onu :26:
canım ne zamana kadar bitirmemiz gerekiyor ben 155 teyim daha
bende özel günümdeyim birbirimize yapılan duaların kabulune çok inanıyorum içinden gelen olursa o namazı benim için kılan olurmu kızlar ya
Yüreğine sağlık canım Allah kabul etsin inşallah. Son durum derken anlamadım ama onu :26:
YENİ LİSTE
Bismillahirahmanirrahim Bismillahirahmanirrahim Bismillahirahmanirrahim Tövbe estağfurullah Tövbe estağfurullah Tövbe estağfurullah Elhamdülillah Elhamdülillah Elhamdülillah .
Allahım Sen yücelerin yücesisin .
Ceylinin evine huzur, sıhhat, mutluluk ver Ya Rabb.
Babasının işinde yükselmesini nasip et ya rabb.
Yüksek maaşlı bir işte rahat çalışmasını nasip et inşallah.
Babasının malum şirkette ki işe girip yüksek bir mevkii de çalışmasını nasip et ya rabb
Akrabalarıyla aralarının iyi olmasını nasip et ya rabb.
Evde huzur bereket eksik olmasın, rızk kapılarını sonuna kadar aç ya rabb.
Ceylinin sevdiği akrabalarla aralarında ki dostluk artsın, sürekli görüşsünler.
O ailede ki herkes Ceylinin ailesini, Ceylinin ailesinde ki herkes o ailede ki herkesi sevsin inşallah.
Ceylinin sevgilisiyle arası hiç bozulmasın inşallah.
Zamanı gelince hayırlısıyla güzel bir evlilik nasip et Ya rabb.
Kalplerinden mutluluğu, içlerinden huzuru çıkarma ya Rabb.
Küçük sürprizler yapıp Ceylinin gönlünü hoş tutsun inşallah :)
Aralarında ki aşk hiç bitmesin inşallah.
Ceylinler hayırlısıyla güzel bir ev bulup rahatlıkla alsınlar inşallah .
Ya rabb, sen Ceyline ve duasını yapanların kalplerine huzur, mutluluk ver .
Yakışıklı, anlayışlı, zengin eşler nasip et hepimize.
Elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah.
Tövbe eştağfurullah, tövbe estağfurullah, tövbe estağfurullah.
Kizlarrrrrrrrrr ne zaman basliyoruz
fındıkcım dün temizlik bugun gezme derken benm 80 tane kaldıama bu gece yatmadan ve yarın sabahtan bitirip mutlaka akşama yetiştirirm canım sen duanı da yazmamışsın sanırım hala, yarın herker bitirince mi yazacaksın :44:
bu arada o bahsettiginiz namazdan bende kılmak isterim ama evde olmayacam bi süre, ananemlerde kalacam. orda da seccade uygun kıyafet vs bulmam pek mumkun degil, başka bi sefer yaptgınızda katılırım inşallah sizedilerim dualarınızı kabul etsin Rabbim
bende özel günümdeyim birbirimize yapılan duaların kabulune çok inanıyorum içinden gelen olursa o namazı benim için kılan olurmu kızlar ya
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 --110 bitti
2)Enfl ---220 bitti
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- - 220 bitti
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85-- 220 bitti
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 80 çekilecek140 bitti
21)vazgecilmez--110 bitti
Son durum bu mu yoksa dün başka okuyanlar oldu mu????....Bu akşam rapisa ya geçmemiz gerekiyo :44:
YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek
1) mavigece07 --110 bitti
2)Enfl ---220 bitti
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 60 çekilecek160 bitti
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- - 220 bitti
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85-- 220 bitti
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- - 220 bitti
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 80 çekilecek140 bitti
21)vazgecilmez--110 bitti
o zaman son durum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?