• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Kızlar ben kağıda yazıyorum güncellemeler oldukça. :)

Enfl, lilruba, capoeira, özgem, perican, deryadnz,kelebek, berirem. Bunlar bitirenler... :16:

Vazgeçilmez aldığı 110 taneyi bitirdi, ceylin 160 okudu, cesminaz 100 okudu. Nehirsu'nun okuyamayacağı 220 taneyi özgem ve vazgeçilmez paylaştı. 150 de onlar okudu, kaldı 70. Bu 70 taneyi Tango'ya vereceğim.

Misscherry, rapisa, tolin, sottile, bujuu, nara87, statician ve mavi hiç bildirim yapmayanlar.

7 kişi ve ben kaldık yani. Hey maşallah. :16: Ben de özellikle en son okumak için bekliyorum. Bir de cerenkar'ı da listeye kattık diye anlayıp ona 220 vermişim. Şayet okuduysa kendim az okuyacağım. Okumadıysa ona göre hesaplarız. Dönüş yapmasını bekleyeceğim.

Kuzum ezberlenemeyecek gibi değil ki o dua. Benim de ezberimde değil ama bir tesbih okursam ezberlerim diye düşündüm. :)

O dediklerin de tabi makbul olur ama bu da başka bir uygulama. Ben çok istiyorum bunu yapmayı açıkçası.

O zaman doğru söylüyorsun fndkcım Allah yardım eder.....biz kılalım inşaAllah......peki ne zaman yapalım fndığım.....başka katılmak isteyen olurmu acaba...

ben de bakayım duaya nasıl kılındığına tekrar....:16::16::16::16:

O zaman doğru söylüyorsun fndkcım Allah yardım eder.....biz kılalım inşaAllah......peki ne zaman yapalım fndığım.....başka katılmak isteyen olurmu acaba...

ben de bakayım duaya nasıl kılındığına tekrar....:16::16::16::16:

Tamamdır kuzum. Bir de duada ısrarcı olmak gerekiyormuş. Sonuçta taş atıp da kolumuz yorulmuyor. Bir şeyi çok istiyorsak göstermemiz lazım değl mi. :) Ben severim o yüzden böyle zor uygulamaları. Daha gerçekçi geliyor bana.

Ben her an regl olabilirim. O yüzden bir an evvel kılmak istiyorum aslında ama belki başka arkadaş bulurum diye bekledim.

Tamamdır kuzum. Bir de duada ısrarcı olmak gerekiyormuş. Sonuçta taş atıp da kolumuz yorulmuyor. Bir şeyi çok istiyorsak göstermemiz lazım değl mi. :) Ben severim o yüzden böyle zor uygulamaları. Daha gerçekçi geliyor bana.

Ben her an regl olabilirim. O yüzden bir an evvel kılmak istiyorum aslında ama belki başka arkadaş bulurum diye bekledim.

Anladım canım benimde regl düzensiz malesef....16 sında olmam gerekiyordu....hala olmadım....belli olmaz ama bende olabilirim....:36::36::36:

hafif ağrımda var ama dediğim gibi genelde düzensiz o nedenle belli olmuyor.....ben sen ne zaman istersen uyarım akşamları müsait olurum...özellikle 22den sonra...bugün desek söz veremiyorum çünkü kuzenlerim gelecek....kulübe girebilirim ama sakin bir ortam bulamam dua için...:52::52::52::52:

Anladım canım benimde regl düzensiz malesef....16 sında olmam gerekiyordu....hala olmadım....belli olmaz ama bende olabilirim....:36::36::36:

hafif ağrımda var ama dediğim gibi genelde düzensiz o nedenle belli olmuyor.....ben sen ne zaman istersen uyarım akşamları müsait olurum...özellikle 22den sonra...bugün desek söz veremiyorum çünkü kuzenlerim gelecek....kulübe girebilirim ama sakin bir ortam bulamam dua için...:52::52::52::52:

fndkcım bu arada Allah razı olsun çok mutluyum....senin de dertlerini biliyorum kuzum oh namazımızı kıldıktan sonra anlatacağım Rabbime fındığın dertlerini biliyorsun Allahım dermen ver diye.......:16::16::16::16::16::16::16:

fndkcım bu arada Allah razı olsun çok mutluyum....senin de dertlerini biliyorum kuzum oh namazımızı kıldıktan sonra anlatacağım Rabbime fındığın dertlerini biliyorsun Allahım dermen ver diye.......:16::16::16::16::16::16::16:

Canımmm çok sağol. :16: Kafamı bir toparlasam buraya duamı yazacağım ama hazır hissedemedim kendimi. Nereden başlayacağımı bile bilemiyorum çünkü. :50: Herkes bitirince yazıp alıntılarım herkesi artık.

Ayyy canımmmm :16: İnan çok duygulandım. Bir arkadaş regl iken okumamayı tercih ediyordu onunkileri paylaştırmıştık. Ben bir hesaplayayım kaç tane kaldığını, sana vereyim olur mu? Çok isterim senin de dua etmeni.

Namaz da şu. Direkt video atıyorum bu defa. Dinleyince daha iyi oluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=nlZ5zgqi3hE

Canım kaç tane eksik var ki? Allah şifa versin.

Canim 2500 tane eksigim var

Canımmm çok sağol. :16: Kafamı bir toparlasam buraya duamı yazacağım ama hazır hissedemedim kendimi. Nereden başlayacağımı bile bilemiyorum çünkü. :50: Herkes bitirince yazıp alıntılarım herkesi artık.

Kızlar ne namazı kılıyorsunuz? Reglim bitince ben de kılmak isterim.

Canim 2500 tane eksigim var

Okuma fırsatım olursa ben sana sayı veririm canım. Allah şifa versin.

Kızlar ne namazı kılıyorsunuz? Reglim bitince ben de kılmak isterim.

Dileklerin kabulü içinmiş canım. 12 rekatlık bir namaz. 2 rekatta bir selamlanıyor. En son 2 rekatı kılarken de son secdeyi yaptığımızda secdeden kalkmadan okunan sureler ve bir dua var. Çok övmüşler bu namazı. Deneyelim dedik. Sevaba gireriz en kötü ihtimal. :)

Okuma fırsatım olursa ben sana sayı veririm canım. Allah şifa versin.

Dileklerin kabulü içinmiş canım. 12 rekatlık bir namaz. 2 rekatta bir selamlanıyor. En son 2 rekatı kılarken de son secdeyi yaptığımızda secdeden kalkmadan okunan sureler ve bir dua var. Çok övmüşler bu namazı. Deneyelim dedik. Sevaba gireriz en kötü ihtimal. :)

Okul bitti tatile giriyoruz zaten işim yok bol bol kılarım ben bu namazı :)
O okunacak sure ve dualar nerde yazıyo?

Okul bitti tatile giriyoruz zaten işim yok bol bol kılarım ben bu namazı :)
O okunacak sure ve dualar nerde yazıyo?

Yanlış yazmışım bu arada. Anlatılan videoyu dikkatle izledim düzeltme yapıyorum. İki rekatta bir selam vererek 10 rekat namaz kılıyorsun. Sonra 12. rekat için yeniden namaza niyetleniyorsun. Normal şekilde yine kılıyorsun, iki kez secde yapıyorsun, oturunca okunan duaları (ettehiyyatü, salli barik... ) okuyorsun ve selam vermeden önce yeniden secdeye gidiyorsun. Secde halindeyken başını kaldırmadan başında besmele ile 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 10 tane de ( ‘Lâ ilâhe ilallahu vahdehuu lâ şerîkeleh, lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr’ (Meali: Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur, O tektir, hiçbir ortağı yoktur, mülk O’na aittir, hamd O’na mahsustur. O her şeye hakkıyla gücü yetendir.) şu duayı okuyorsun.
En son "Allâhümme innî es’elüke bimeâkıdi’l-ızzi min arşike ve müntehe’r-rahmeti min kitâbike ve’s-mike’l-a’zami ve ceddike’l-a’lâ ve kelimâtike’t-tâmmâti’ bu duayı okuyorsun. Ve hacetini söylüyorsun. Ama hala netleştiremediğim kısımlar var bir ara beyin fırtınası yapıp çözsek keşke. :)

Son düzenleme:
1)mavigece07-220 okunacak
2)Enfl- 220 okunacak
3)Lilruba 220 okundu :16:
4)MissCherryBloosom 220 okunacak
5)Ceylinimdeceylinim 220 okunacak
6)fndkfndk
7)rapisa 220 okunacak
8)tolin 220 okunacak
9)Sottile 220 okunacak
10)capoeira-220 okundu :16:
11)özgem81 220 okundu :16:
12)Nehirsu85- 50 taneyi Özgem okudu :16:- 170 kaldı
13)buujuu 220 okunacak
14)perican55 220 okundu :16:
15)Nara87 220 okunacak
16)deryadeniz28- 220 okundu :16:
17)Kelebekcim-220 okundu :16:
18)berirem-220 okundu :16:
19)Statistician 220 okunacak
20) cesmi_naz-100 okundu :16:
21)vazgecilmez-110 okundu :16:
22)cerenkar 220 okunacak
mesajı yeni gördüm ne zamana kadar okunacak ve abdestli mi okuyorsunuz?

İbni Mes’ud Radıyallahü anh rivayet ediyor:

“Nebi Sallalahü aleyhi ve sellem” buyurdu:

“Gece yahut gündüz 12 rekat namaz kılarsın,her iki erkatta tahiyyat okursun.Namaz biitince son tahiyyattan sonra Allah’a hamd ve sena eder.Peygamber (a.s)’a salevat okursun.Secdede iken 7 Fatiha sûresi,7 Ayetül-Kürsi oku,10 kere de;

“Lâ ilahe illallahü vahdehü la şerikeleh lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve âlâ külli şey’in kadiry.”

(Allah’tan başka ilah yoktur.O tektir ve ortağı yoktur.Mülk O’nundur ve hamd O’nadır.O her şeye gücü yetendir.” Der ve şu duayı okursun.

“Allahümme inni es’elüke bimeâkıdi’l izzi min ârşike ve müntehâ’r-rahmeti min kitâbik,vesmike’l-e’zami ve ceddike’l-e’lâ ve kelimâtike’t-tâmmeti.”

“Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum.” Der Allah’tan dilediğini istedikten sonra başını secdeden kaldırır.(daha sonrada) sağa sola selam verirsin.

Bunu,cahillere ve kötü insanlara öğretme sonra kötüye kullanırlar.Duaları kabul olunur,onlar için iyi olmaz.
bu namaz dilek için mi?

mesajı yeni gördüm ne zamana kadar okunacak ve abdestli mi okuyorsunuz?

Canım ne zamana kadar olduğunu bilmiyorum mavigecenin herhangi bir yazısını alıntıla da o dönsün sana. Abdestli okumak şart değil ama alırsan kötü olmaz tabi

Bir de 220 tane yazmışım ben sana yanlışlıkla. Seni de dahil ettim listeye kafam karıştığı için, anlamadım yani ama ben senin de okumanı isterim. Fakat 220 tane okumana gerek yok. Kaç tane okuyabilirsen bana söyle, kendi payımdan vereceğim sana.

Yanlış yazmışım bu arada. Anlatılan videoyu dikkatle izledim düzeltme yapıyorum. İki rekatta bir selam vererek 10 rekat namaz kılıyorsun. Sonra 12. rekat için yeniden namaza niyetleniyorsun. Normal şekilde yine kılıyorsun, iki kez secde yapıyorsun, oturunca okunan duaları (ettehiyyatü, salli barik... ) okuyorsun ve selam vermeden önce yeniden secdeye gidiyorsun. Secde halindeyken başını kaldırmadan başında besmele ile 7 fatiha, 7 ayetel kürsi, 10 tane de ( ‘Lâ ilâhe ilallahu vahdehuu lâ şerîkeleh, lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve alâ külli şey’in kadîr’ (Meali: Allah’tan başka hiçbir ilah yoktur, O tektir, hiçbir ortağı yoktur, mülk O’na aittir, hamd O’na mahsustur. O her şeye hakkıyla gücü yetendir.) şu duayı okuyorsun.
En son "Allâhümme innî es’elüke bimeâkıdi’l-ızzi min arşike ve müntehe’r-rahmeti min kitâbike ve’s-mike’l-a’zami ve ceddike’l-a’lâ ve kelimâtike’t-tâmmâti’ bu duayı okuyorsun. Ve hacetini söylüyorsun. Ama hala netleştiremediğim kısımlar var bir ara beyin fırtınası yapıp çözsek keşke. :)

O duayı secdedeyken mi okuyoruz? Ezberlemek lazım o zaman. Tesbih gibi çekelim o zaman baya bi ezberleriz o zaman.

O duayı secdedeyken mi okuyoruz? Ezberlemek lazım o zaman. Tesbih gibi çekelim o zaman baya bi ezberleriz o zaman.

Ne çok "o zaman" yazmışsın dikkatimi çekti. :))) Ben de "falan" kelimesini çok kullanırım. :)

Evet canım bence de tesbih gibi çekersek ezberleriz. Ezber şart, namaz ortasında bir yerden bakıp okunmaz.

cnm videonun linki varsa yollayabilir misin özelden de olur burdan da..

Ne çok "o zaman" yazmışsın dikkatimi çekti. :))) Ben de "falan" kelimesini çok kullanırım. :)

Evet canım bence de tesbih gibi çekersek ezberleriz. Ezber şart, namaz ortasında bir yerden bakıp okunmaz.

Tamam o zaman. Ezberleriz o zaman. Öptüm o zaman :1::1::1:

Back