• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Tartışmaya dönmesini istemiyorum bu konunun ama kendime yapmadığım bir şey ben onu söyleyince arkadaşım okumadım kendime reglimin bitmesini bekledim. Fnka da okumak sinmedi içime o yüzden.Ama oku diyorsanız okurum yarın hepsini problem olmaz benim için.

tartışmaya dönmez canım sen nasıl rahat ediyorsan burada zaten amaç niyet acaba varsa işin içinde okuma zaten.Bölüp bitiren arkadaşlar olarak okuruz bız o sayıyı Sadece birçok yerde okunabildiği bilgisi farklı ağızlardan nette paylaşılmış bu konuyu soran arkadaş çok oluyor bilgi amaçlı paylaşıyoruz.Senin sıran gelincede hatrlat regl olan ark okumasın öyle bir acaban varsa eğer

Tartışmaya dönmesini istemiyorum bu konunun ama kendime yapmadığım bir şey ben onu söyleyince arkadaşım okumadım kendime reglimin bitmesini bekledim. Fnka da okumak sinmedi içime o yüzden.Ama oku diyorsanız okurum yarın hepsini problem olmaz benim için.

canım anlıyoruz seni içine sinmiyo kabul olmaz diye... Ama bu bir ayet değil salavatı şerife ...

türkçesini okursan Allaha peygamberle ilgili dua ediyosun..

Senin sıran geldiği zaman emin ol bu 20 küsür kişiden nerden baksan bi 5 kişi adet olmuş olucak...kabul olmaz diye düşünme bence...ama karar senin yine tabi

tartışmaya dönmez canım sen nasıl rahat ediyorsan burada zaten amaç niyet acaba varsa işin içinde okuma zaten.Bölüp bitiren arkadaşlar olarak okuruz bız o sayıyı Sadece birçok yerde okunabildiği bilgisi farklı ağızlardan nette paylaşılmış bu konuyu soran arkadaş çok oluyor bilgi amaçlı paylaşıyoruz.Senin sıran gelincede hatrlat regl olan ark okumasın öyle bir acaban varsa eğer

canım anlıyoruz seni içine sinmiyo kabul olmaz diye... Ama bu bir ayet değil salavatı şerife ...

türkçesini okursan Allaha peygamberle ilgili dua ediyosun..

Senin sıran geldiği zaman emin ol bu 20 küsür kişiden nerden baksan bi 5 kişi adet olmuş olucak...kabul olmaz diye düşünme bence...ama karar senin yine tabi

Aslında okumasam ve bana sıra geldiğinde adetli kişler okumasa daha çok içime sinecek sanki benim. Fnka dua ederim, duasını okurum ama sonuçta bu tefriciyeleri okurken inanmak da önemli. Azıcık bir şüphe kızın duasını etkileyecekse çok üzülürüm gerçekten.

canım yanlış anlaşılmak istemem ben sadece senin yazdığına karşılık nette 2 siteye baktım...biride emin olduğum bir siteydi.....baktınmı linklere

bilemiyorum.....ama içine sinmiyorsa.....ne diyebiliriz......fetvalar Allahın emrettiği helal haramlar gibi ayetle belirtilmediği için farklı şekillerde

fıkıh adamları tarafından belirleniyor....yani okusanda haram olmuş olmuyor,günahı yok....yani mesela mesheplere göre de bazı hükümler değişir onun gibi....ama biz diğer mezheplere de uyabiliriz....çünkü onlarda Hakdır......:13::13::13:

yani okunabilir diyen hocaya uyup okunabilir....okunmaz diyen hocalara da uyup okumayabilinir.....tercih.....:34::34:

tercihine saygım var.....:3::3:

canım yanlış anlaşılmak istemem ben sadece senin yazdığına karşılık nette 2 siteye baktım...biride emin olduğum bir siteydi.....baktınmı linklere

bilemiyorum.....ama içine sinmiyorsa.....ne diyebiliriz......fetvalar Allahın emrettiği helal haramlar gibi ayetle belirtilmediği için farklı şekillerde

fıkıh adamları tarafından belirleniyor....yani okusanda haram olmuş olmuyor,günahı yok....yani mesela mesheplere göre de bazı hükümler değişir onun gibi....ama biz diğer mezheplere de uyabiliriz....çünkü onlarda Hakdır......:13::13::13:

yani okunabilir diyen hocaya uyup okunabilir....okunmaz diyen hocalara da uyup okumayabilinir.....tercih.....:34::34:

tercihine saygım var.....:3::3:

Yok yok ne seni yanlış anladım ne de günah olduğunu düşünüyorum. Günah ya da haram değil sonuçta ama bu da her zaman yapabildiğimiz bir şey değil, yapmışken şüphesiz bir şekilde olmasını isterim.içine sinen o şekildeyken de okusun fetva vermiyorum zaten. Haftalardır okuyoruz burda adetliyken okuyanlar da oldu ve hiç bir şey söylemedim. Ama dediğim gibi ben kendime bu şekildeyken okumuyorum, fnka okumak da sinmeyecek içime.

Yok yok ne seni yanlış anladım ne de günah olduğunu düşünüyorum. Günah ya da haram değil sonuçta ama bu da her zaman yapabildiğimiz bir şey değil, yapmışken şüphesiz bir şekilde olmasını isterim.içine sinen o şekildeyken de okusun fetva vermiyorum zaten. Haftalardır okuyoruz burda adetliyken okuyanlar da oldu ve hiç bir şey söylemedim. Ama dediğim gibi ben kendime bu şekildeyken okumuyorum, fnka okumak da sinmeyecek içime.

tamam kuzum....hassasiyetini anlıyorum...Allah eksiğimizle fazlamızla kabul etsin inşaallah......

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

1) mavigece07 - vezgecilmez -110 çekilecek 110 bitti
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek

benim 100 tanesi dün gece bitti, bugun de kalanını bitirme niyetindeyim inşallah :ssz:

bölüşelim ben 100 alıp okumaya başlıyorum ozaman arkadaşlar.

YENİ LİSTE fndkfndk için çekilecek

1) mavigece07 - vezgecilmez -110 çekilecek 110 bitti
2)Enfl --- 220 çekilecek
3)Lilruba --- 220 bitti
4)MissCherryBloosom-- 220 çekilecek
5)Ceylinimdeceylinim----- 220 çekilecek
6)fndkfndk-- 220 + 44 çekilecek
7)rapisa---- 220 çekilecek
8)tolin ---- 220 çekilecek
9)Sottile ----220 çekilecek
10)capoeira--- 220 çekilecek
11)özgem81 -- 220 bitti
12)Nehirsu85--220 çekilecek
13)buujuu- 220 çekilecek
14)perican55---- 220 bitti
15)Nara87 ----220 çekilecek
16)deryadeniz28--- 220 çekilecek
17)Kelebekcim--- 220 bitti
18)berirem-- 220 bitti
19)Statistician-- 220 çekilecek
20) cesmi_naz---- 220 çekilecek

ben nehırsudan kalan 220 adetın 50 sını okudum bılgınıze arkadaşlar....

fndkfndk payıma düşen 110 tefriciyeyi bitirdim. Allah kabul etsin, duanı yazdığında duanı da okurum..
Allah kabul etsin canım.

Amin canım... Cümlemizin.

Okuma canım bence de sen. Benim için sorun yok ama senin içinde şüphe oluşmuş. Çok makbule geçmeyebilir. Saygı duyuyorum. Paylaştırırız biz okumak isteyen arkadaşlara senin payını. Ama duama amin de yazdığımda olur mu? :)

ben nehırsudan kalan 220 adetın 50 sını okudum bılgınıze arkadaşlar....
Allah razı olsun canım
Allah kabul etsin canım.

Okuma canım bence de sen. Benim için sorun yok ama senin içinde şüphe oluşmuş. Çok makbule geçmeyebilir. Saygı duyuyorum. Paylaştırırız biz okumak isteyen arkadaşlara senin payını. Ama duama amin de yazdığımda olur mu? :)

Tabi ki duana amin derim, okurum da. Tefriciye çekmem ama bol bol salavat getiririm merak etme sen.
Kusura bakmayın kızlar benimkileri okumak zorunda kalıyorsunuz :14::14::14:

1)mavigece07-220 okunacak
2)Enfl- 220 okunacak
3)Lilruba 220 okundu :16:
4)MissCherryBloosom 220 okunacak
5)Ceylinimdeceylinim 220 okunacak
6)fndkfndk
7)rapisa 220 okunacak
8)tolin 220 okunacak
9)Sottile 220 okunacak
10)capoeira-220 okundu :16:
11)özgem81 220 okundu :16:
12)Nehirsu85- 50 taneyi Özgem okudu :16:- 170 kaldı
13)buujuu 220 okunacak
14)perican55 220 okundu :16:
15)Nara87 220 okunacak
16)deryadeniz28- 220 okundu :16:
17)Kelebekcim-220 okundu :16:
18)berirem-220 okundu :16:
19)Statistician 220 okunacak
20) cesmi_naz-100 okundu :16:
21)vazgecilmez-110 okundu :16:
22)cerenkar 220 okunacak

Son düzenleme:
İbni Mes’ud Radıyallahü anh rivayet ediyor:

“Nebi Sallalahü aleyhi ve sellem” buyurdu:

“Gece yahut gündüz 12 rekat namaz kılarsın,her iki erkatta tahiyyat okursun.Namaz biitince son tahiyyattan sonra Allah’a hamd ve sena eder.Peygamber (a.s)’a salevat okursun.Secdede iken 7 Fatiha sûresi,7 Ayetül-Kürsi oku,10 kere de;

“Lâ ilahe illallahü vahdehü la şerikeleh lehü’l-mülkü ve lehü’l-hamdü ve hüve âlâ külli şey’in kadiry.”

(Allah’tan başka ilah yoktur.O tektir ve ortağı yoktur.Mülk O’nundur ve hamd O’nadır.O her şeye gücü yetendir.” Der ve şu duayı okursun.

“Allahümme inni es’elüke bimeâkıdi’l izzi min ârşike ve müntehâ’r-rahmeti min kitâbik,vesmike’l-e’zami ve ceddike’l-e’lâ ve kelimâtike’t-tâmmeti.”

“Allah’ım! Ben arşındaki izzetli yerlerin,Kitab’ındaki sonsuz rahmetin,İsm-i A’zam’ın,yüce azametin ve mükemmel buyrukların hürmetine senden diliyorum.” Der Allah’tan dilediğini istedikten sonra başını secdeden kaldırır.(daha sonrada) sağa sola selam verirsin.

Bunu,cahillere ve kötü insanlara öğretme sonra kötüye kullanırlar.Duaları kabul olunur,onlar için iyi olmaz.

Back