Dularınız kabul olur inşallah kızlar..Rabbim herkeze kalbine göre versin..
Buujuu senın ıcın okudum ve tam da ıstedıgın sekilde dua ettım
tamam tatlım,sen de varsın yeni listede
ya da dilersen cadoloz_x'un dediği gibi yapabilirsin ama sen zaten yoğunluğundan dolayı bu listeye katılamamamıştın.o yüzden seni zorlıycaktır sanırım
yeni listemizdeki isimler
sevgilim06,MASLOW,azrazehra,arcLizzie,raporluchatlaq,buujuu,cadoloz_x,melancol,agresifkiz
tarihleri yazmadım,katılmak istemeyenler olabilir,katılmak isteyen başka arkadaşlarımızı da bekliyoruz,özellikle "agresifkiz"cım,bu listeye katılmak istemiştin ancak topiğe hiç uğramıyosun fıstık,umarım herşey yolundadır,katılamıycaksan da iletirsen sevinirim,hepimiz senin için okuduk ancak okuyamıycaksan,müsait değilsen de ben kendi hesabıma helal ediyorum hakkımı
cadoloz_x için de okudum,allah kabul etsin
OKUNAN---------TARİH---------OKUYAN
sevgilim06-------01.03.2013----MASLOW,arcLizzie,raporluchatlaq,cadoloz,buujuu
MASLOW--------02.03.2013----arcLizzie,raporluchatlaq,sevgilim06,cadoloz,buujuu
azrazehra--------03.03.2013----arcLizzie,MASLOW,raporluchatlaq,sevgilim06,cadoloz ,buujuu
arcLizzie---------04.03.2013---- MASLOW,raporluchatlaq,sevgilim06,cadoloz,buujuu
agresifkiz--------05.03.2013-----MASLOW,raporluchatlaq,sevgilim06,cadoloz,buujuu
raporluchatlaq---06.03.2013----- cadoloz,sevgilim06,buujuu,MASLOW
buujuu-----------07.03.2013---- sevgilim06,cadoloz,MASLOW
cadoloz----------08.03.2013---- sevgilim06,buujuu,MASLOW
allah razı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah hayırlı haberlerımızı burdan yazarız hepımız :)
yeni listemizi yapar,p.tesi günü tekrar yeni bir sure veya dua ile devam ederiz inşallah.Ne okuyalım bu sefer?önerileri yazalım
Dularınız kabul olur inşallah kızlar..Rabbim herkeze kalbine göre versin..
allah razı olsun dualarımız kabul olsun ınsallah hayırlı haberlerımızı burdan yazarız hepımız :)
ArkadSlar ben malum zamandayim okuyamiyorumsekine duasi varmis bilen var mi oda oyiymis
Cuma suresi okuyabiliriz her arkadasa 2 kez :)
yeni listede bende varım isterseniz taha okuyalım kızlar evlilik için o zaten okunan sure.yalnız ben okumayacak arkadaşların katılmamasını rica ediyorum bize okutup kendileri okumayınca kul hakkı oluo bence neyse.
Taha uzun diyorsanız ,benim için farketmez kararlaştırdıgınız herhangi bir sureyi okuruz.
arkadaşlar merhaba
ben de katılmak isterim
ne okuyoruz şimdi cuma suresi mi
fetih suresi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?