OKUNAN---------TARİH---------OKUYAN
sevgilim06-------01.03.2013----MASLOW,arcLizzie
MASLOW--------02.03.2013----arcLizzie
azrazehra--------03.03.2013----arcLizzie,MASLOW
arcLizzie---------04.03.2013---- MASLOW
agresifkiz--------05.03.2013-----MASLOW
raporluchatlaq---06.03.2013-----
buujuu-----------07.03.2013----
Allah razı olsun canım benimŞimdi ben hastayım da 2 gündür o sebepten okusam mı bilemedim kaldı onlar :26:
sevgilim06-------01.03.2013----MASLOW,arcLizzie
MASLOW--------02.03.2013----arcLizzie
azrazehra--------03.03.2013----arcLizzie,MASLOW
arcLizzie---------04.03.2013---- MASLOW
agresifkiz--------05.03.2013-----MASLOW
raporluchatlaq---06.03.2013-----
İSM-İ AZAM DUASI 1 KERE raporluchatlaq ıcın okudum bende kızlar dogru lısteye yazdım deılmı
kendime kadar hepsini okudum kızlar haberini veriyim dedim..dua gerçekten çok hayırlıymış okuduktan sonra özellikle ne niyetteyse o söylenmeliymiş..inş birbirimize yaptığımız dualar kabul olur benimde niyetim bu aralar olmasını beklediğimiz ev alma durumu..rabbim tüm kiracılara kendi evlerini alma imkanı nasip etsin hayırlısıyla..bekarlarada hayırlısından bir koca
ArkadSlar ben malum zamandayim okuyamiyorumsekine duasi varmis bilen var mi oda oyiymis
tatlım,listemiz bir bütün,hepimiz ilk kişiden başlayarak son isme kadar okuyoruz her gün bir ismi azam ve sonrasında da o kişi için dua ediyoruzseni de listeye ekledim,yarın senin günün olacak,hepimiz senin için okıycaz inşallah,sen de baştan itibaren okumadığın isimler için okuyabilirsin
sevgilim06-------01.03.2013----MASLOW,arcLizzie,raporluchatlaq
MASLOW--------02.03.2013----arcLizzie,raporluchatlaq
azrazehra--------03.03.2013----arcLizzie,MASLOW,raporluchatlaq
arcLizzie---------04.03.2013---- MASLOW,raporluchatlaq
agresifkiz--------05.03.2013-----MASLOW,raporluchatlaq
raporluchatlaq---06.03.2013----- cadoloz
cadoloz----------08.03.2013----
raporluchatlaq icin daha once okudugum icin ben haric hepinize okudum allah kabul etsin aminn
Selam kizlar hepinizin agzina saglik.
Bende okumaya basladim ve bitirdim Allahin izniyle.
Sevgilim06-Maslow-azrazehra-arclizzie-agresifkiz-raporlucatlak-bujuu-
Okudum sizler icin Allah gonlumuze gore versin.Amin :) :) :)
Cadoloz-x icin okudum :) Rabbim gonlune gore versin:)
keske bıraz daha kalabalık olabılsek hepımız bırbırımız ıcın dua etmıs oluruz ne guzel olur
Ben bu duaya katılamamıştım, ama bir dahaki duaya mutlaka katılcam, kızlar unutmayın beni.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Hakkımızda en hayırlı olanı gönlümüze eylesin.
tamam tatlım,sen de varsın yeni listedeBen bu duaya katılamamıştım, ama bir dahaki duaya mutlaka katılcam, kızlar unutmayın beni.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin. Hakkımızda en hayırlı olanı gönlümüze eylesin.
bende yenı katıldım melancol ıstersen bugunden baslayabılırsın bugun buujuu ıcın okuyoruz ama ıstersen en eskı tarıhden itibaren herkese okuyabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?