azrazehracım,anneciğin için okudum,Allah kuabul etsin
Allah razı olsun balım bizde okuduk =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
azrazehracım,anneciğin için okudum,Allah kuabul etsin
OKUNAN-----------------TARİH------------------OKUYAN
MASLOW----------------22.02.2013--------------nur,sevgilim06,azra'nın annesi,azrazehra, melancol
melancol----------------23.02.2013--------------azra'nın annesi,azrazehra,nur,MASLOW,sevgilim06
azrazehra---------------24.02.2013--------------sevgilim06,azrazehra,nur,annem, melancol,MASLOW
sevgilim06---------------26.02.2013-------------MASLOW,azra'nın annesi,azrazehra,nur.melancol
nur---------------------27.02.2013---------------MASLOW,azra'nın annesi,azrazehra,nur,sevgilim06,melancol
azra'nın annesi----------28.02.2013(gönlünden geçen niyeti için)
merhabalar,listemiz dün itibariyle bitti,en son azra'nın annesi için okuduk ve melancol arkadaşımız da okumayı tamamladıktan sonra listeyi tamamlamış olacağız.Öncelike bu listemiz bittikten sonra da yeni listemize başlarız hayırlısıyla
Beni de alır mısınız :26:
tabi ki,hoşgeldin,yeni listemize seni de ekliyoruz tatlım
Biz bugün 3 tane okuduk =))
Ay İsmi azama bayılırım:))) Çok güzel hayırlısı olsun hepimizin hakkında ben bu akşam hemen başlcm bitircem inşallah yarın söylerim hallettim diye kihkih
hmmm,yarına kadar beklesek mı cankızlar baska katılmak ısteyen olur.bu aksam bı ısmı azam duasına topıgımızın tum guzellerı ıcın okuyalım.yarın da lıstemızı yayınlayıp hergun bırımız ıcın okumaya devam,olur mu
Canim sen beni her seferinde kararlastirdiginiz duaya ekle ben okurum.
Ben regl oldum canim.....beni listeye ekler ve Kabul ederseniz ben size regl bitince okuycam.