Hayırlı Bayramlar

Fistikm benim yaa cok sukur iyiyiz bebisle hizla buyuyoruz :)) 5. Ayimizida tamamen doldurduk 6. Ayimizdan gun aldik 4 ay kaldi kismetse kavusmamiza ❤️❤️
Sen nasilsin tatliskom nasil geciyo bayramin :))
Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemm
Eşyaları alındı mi bebisimizinn:)

Canım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok mutlu oldum :KK200: sana hayırlı :KK36: :KK15:

Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.

Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar . Allah tekrarını da nasip etsin inşallah. :KK200:

@cimcimegfb Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik H Hickimse_ @thalix Mune Mune E efecikim HAbibte HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- @Visneli_Turtam @kattina @Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif tatlibikiz tatlibikiz Dionee Dionee @azerinnn firdevscansu firdevscansu Maderzad Maderzad M meyra__ @queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- Nevreste Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ A amberin

Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın :KK43:
sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versin:KK200::KK200::KK200::KK200:

Güzel geçiyo tatlım işte nolsunn :)) sağlıkla kavuşun inşallah bitanemm
Eşyaları alındı mi bebisimizinn:)
Amin caniminicisi :)) ufak ufak hediyeleri geliyo ama ben daha hususi kizim icin bi alisverise cikmadim :)) son bi kac ay kala dusunuyorum bakalim :))) besik de siparis verildi doguma kadar oda gelicek geriye ivir zivir kaliyo yavas yavas alicam onlarida :)) simdiden ev kiyafet doldu yaa :)) ben bakiyorum ama hep yazlik benim kizim kışa geliyo aldiklarimi giyemiycek diye kışa dogru alisveris yapicam :))

Hepinize tek tek mesaj atıp bayramlaşmak isterdim ama çook uzun sürer malum bayram, gelen giden olur çok kalamam kk da ben unutmadan hepinizin bayramını burda kutlayayım.

Hepinizin bayramı kutlu olsun kızlar . Allah tekrarını da nasip etsin inşallah. :KK200:

@cimcimegfb Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben @lavantakokulusandik H Hickimse_ @thalix Mune Mune E efecikim HAbibte HAbibte @yasakhayal @-Mahperi- @Visneli_Turtam @kattina @Acizane kul @Bilgece @kurk mantolu madonna @matmazeldepresif tatlibikiz tatlibikiz Dionee Dionee @azerinnn firdevscansu firdevscansu Maderzad Maderzad M meyra__ @queenEb @okypete @Margarikotin E-brulim E-brulim @Sedef-armina @-jelibon- Nevreste Nevreste @_AgLaTaN KaFe_ A amberin

Yamuk prensesim ve harbicanım da mapus damlarında..Onlara da mektup neyin yollarım artıkın :KK43:
Pisimmm tatlim benimm :KK74: anca gelebildim demir parmakliklar ardindan:cry:

Amin caniminicisi :)) ufak ufak hediyeleri geliyo ama ben daha hususi kizim icin bi alisverise cikmadim :)) son bi kac ay kala dusunuyorum bakalim :))) besik de siparis verildi doguma kadar oda gelicek geriye ivir zivir kaliyo yavas yavas alicam onlarida :)) simdiden ev kiyafet doldu yaa :)) ben bakiyorum ama hep yazlik benim kizim kışa geliyo aldiklarimi giyemiycek diye kışa dogru alisveris yapicam :))
Ya yerim onu ya minik melekk:))
Sana şampuan getirdim hala saçlarını yikmamamisinnnn

Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :) :KK200:

Canım çok teşekkür ederim benide düşündüğün için çok mutlu oldum :KK200: sana hayırlı :KK36: :KK15:

sagol tatlimmmm seninde bayramin mubarek.olsunnn...allah gonlune gore versin:KK200::KK200::KK200::KK200:

Canım benim Aminn inşallah nice bayramlara hep beraber çok tşk ederim senin de bayramın mübarek olsun biraz geç oldu ama napalım misafr geldi gitti iş güç giremedm :) :KK200:

Öpüyorum hepinizi kızlar sağolun sizde.:KK68::KK19:

Mune Mune @Ravzatugba @-Mahperi- @Busekezbann I iklimim123 Denas14__ Denas14__ kkrizantem kkrizantem -Piraye -Piraye EnHarbiKiz EnHarbiKiz @Margarikotin
N nameoflove @Bilgece Vatanseverr Vatanseverr fhme fhme kitapseverim kitapseverim @bmn_k Veson Veson @Enyalios minnta minnta LeYLa_21 LeYLa_21 Al_pi Al_pi Feraceli Feraceli @dilviin @AKovser fyzanur fyzanur btlbetul btlbetul @Sedef-armina _HaRika_ _HaRika_ oglak_kadini oglak_kadini Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben @AzrAyse ardaemre ardaemre Afra48 Afra48 @AmyWinehouse @asliii1 aylleen aylleen braindamage braindamage Dionee Dionee firdevscansu firdevscansu Galdemir Galdemir Mefkurem Mefkurem @lavantakokulusandik kurbaamm kurbaamm nazarnur nazarnur M meyra__ @NAZ__24 Samire tmv Samire tmv Tilbe_ Tilbe_ @_haymeana_ @10beybisi @bebem-1221 @Tugcenazz nuray75 nuray75

Kızlar @Pisi-'ciğimin vesilesiyle hepinize aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah :KK68: Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün :KK200:

Unuttuğum biri varsa özür dilerim o_O

image.jpg

X