Haydut'un Fal topiği :)

HaYDuT06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
merhaba arkadaşlar. baktım böyle olmayacak buda benim fal topiğim olsun. yalnız sizden bir ricam olacak bu konuyu açıyorum fakat her kahve içen bana da bakar mısın diye resim eklemesin lütfen... resimlerimi ekliyorum bana yorum yapanlara bende yorum yaparım. dediğim gibi lütfen resim ekleyip bana da bak bende istiyorum gibi mesajlar yazmayın yani bu açtığım konu herkese bakmak istediğim anlamına gelmesin. duyarlılığınız için teşekkür ederim şimdiden :KK16:

evettt az önce içtiğim ve kapattığım kahve falım buyrun;

$IMG_0445.jpg $IMG_0447.jpg $IMG_0448.jpg $IMG_0449.jpg $IMG_0450.jpg $IMG_0453.jpg $IMG_0454.jpg

Karşılıklı iki insan el ele vermiş bir şeyin kutlamasını yapıyorlar.Aynı şekilde iki kişi kaf kafaya vermiş bir şeyler düşünüyor plan yapıyorlar.Uç bir noktaya gelmişsin bir konuda aldığın kararla ya hayatın güzel olarak değişecek ya da kötü şekilde gibi.İnşaat sektöründe çalışan birisi gibi sanki şapkası felan bu kişi her kimse ayakalrı altına birisini almış eziyor.Dileğin bence gerçekleşecek bu dileğinin gerçekleşmesi durumunda iki kişi birbirine el verip destek evrecek bütünleşecekelr snaki.iki kişi de bu dilek karşısından karşı karşıya gelecek sanki zıt şekilde.Baykuş gibi uzaktan uzağa seni izleyen birisi var.Birisi seni el üstüne tutuyor resmen ya da bundan sonra el sütünden tutacak bunda bir kadın destek evriyor onaylıyor.Görebildiklerim bu kadar ben de yükleyince bakabilirsin değil mi :)

ımmm ne güzel şeyler söyledin sen :KK76: teşekkürler tabiki bakarım ekle sen biraz yazlık kışlık işler modundayım bugün ama sen ekle müsait olduğum zaman bakarım hemen

Dileğinde E harfi geçiyor.Bir erkekte sanki bu harf.İsim yada soyisimde.Bir erkekle alakalı içinden geçirmişsin.Olacak valla :) Karşında adım beklediğin bir erkek var.Acayip kıskanç aynı şekilde vurdumduymaz bir tip.sana haber gelecek ve o haberle beraber oda ayılacak..Hoop noluyoruz kıvamına gelecek.Çevresinde çok insan var.Ama sana karşı bir şeyler besliyor bu erkek.Sende ona karşı boş değilsin.Sizin bir buluşmanız olacak kısa bir süre sonra.Belki bir telefon konuşması sonrasında buluşma olabilir.İkinizde birbirinizi kıskanıyor vaziyettesiniz.Güzel haberler seni bekliyor güzel bir fincan :nazar: bende yüklücem bu arada birazdan :KK70:

$image.jpg lutfen bakarmisiniz ama benim bakmamı isteyende hemen yüklesin şimdiden tesekkurler

canım çok karanlık çıkmış. için çok sıkıntılı sanırım bu aralar. ben boğuldum resmen falın içinde... derinlerden gelen yüreğinin içinde böyle derinlere attığın biri var bu kişiyle bir görüşmen var bir karşılaşman var yada bu kişiyle birliktesin bir görüşme yapacaksınız bu görüşmede ikinizinde yüzlerinde gülümsemeler belirmiş. seninle bağlantısı olan 2 kişinin görüşmeleri sonucunda istemediğin bir şekilde yada gitmek istemediğin bir yeremi gidiyorsun, gideceksin haberle gelen biri bu, bir yerden haber alacaksın bu kişiyle ilgili.. düşüncelerin boş gittiğin yerde hani bazen öyle durumlarla karşılaşırızki karşımızdaki insanı dinleriz ama sadece dinleriz aklımızda fikrimizde o kişiyle alakalı birşey yoktur.. hayatındaki biri, hayatına yeni girecek biri bu kişi seni çok mutlu edecek kucaklaşmaların çıkmış. çok temiz içten bir dileğin olmuş inşallah gerçekleşir. birini düşünüyorsun aklın fikrin onda ve o kişinin düşüncelerindede sen çıkmışsın. kısa bir süre sonra bir ferahlaman var bir oh çekeceksin.
bu kadar hissettiklerim :)

canım çok karanlık çıkmış. için çok sıkıntılı sanırım bu aralar. ben boğuldum resmen falın içinde... derinlerden gelen yüreğinin içinde böyle derinlere attığın biri var bu kişiyle bir görüşmen var bir karşılaşman var yada bu kişiyle birliktesin bir görüşme yapacaksınız bu görüşmede ikinizinde yüzlerinde gülümsemeler belirmiş. seninle bağlantısı olan 2 kişinin görüşmeleri sonucunda istemediğin bir şekilde yada gitmek istemediğin bir yeremi gidiyorsun, gideceksin haberle gelen biri bu, bir yerden haber alacaksın bu kişiyle ilgili.. düşüncelerin boş gittiğin yerde hani bazen öyle durumlarla karşılaşırızki karşımızdaki insanı dinleriz ama sadece dinleriz aklımızda fikrimizde o kişiyle alakalı birşey yoktur.. hayatındaki biri, hayatına yeni girecek biri bu kişi seni çok mutlu edecek kucaklaşmaların çıkmış. çok temiz içten bir dileğin olmuş inşallah gerçekleşir. birini düşünüyorsun aklın fikrin onda ve o kişinin düşüncelerindede sen çıkmışsın. kısa bir süre sonra bir ferahlaman var bir oh çekeceksin.
bu kadar hissettiklerim :)

Teşekkür ederim canım çok güzel şeyler söylemişsin :)

amanın neler olmuş böyle dolmuş dolmuş taşmış taşmış her yandan. canım cidden yanlışlıkla elinden düşürsen akıtsan vs bu kadar olmaz.. hayır diyelim :) çok temiz bir fal görüyorum sıkıntıları bir kenara çekmiş gibisin. odak noktan değişmiş gibi. bir erkek var kafası çok karışmış düşünceler dolu seninle alakası olmayan düşünceler de var evet bir ucu sana dokunuyor seninle görüşmek konuşmak karşılıklı sohbet etmek istiyor ona karşı attığın bir adımı gördüm. ikiye bölünmüşsün aklından bir şöyle bir de böyle yapmak geçer gibi.. ama seni çok fazla sıkmayacak bunaltmayacak çünkü ne yapman gerektiğini sende biliyorsun. telefon görüşmelerin var "z" harfi çıkmış bu kişiyle de ayrı bir telefon görüşmen olacak. istediğin bir şey var olacak fakat biraz kaplumbağa hızıyla seni belki yoracak seni uzun zaman bekletecek fakat olacak ağır ağır zaman gerekiyor.. sana kollarını kocaman açan kucaklamak isteyen biri var yanında belirmişsin allah gönlüne göre versin canım dileğin gerçekleşecek hatta içinden 2 dilek dilemişsin sanki bağlantılanmış kısmetiyle gerçekleşecek.

hanenin içerisinde gözler var canım burnu uzun biri bu sanki arkasında biri daha var kafa kafaya vermiş gibiler. sanki birilerini çekmek ister uzaklaştırmak ister gibisin bir ortamdan. çevrendeki insanları dikkatlice izle incele haksız yere bir tartışma seni üzecek bir olaya maruz kalabilirsin. birlikte olduğun biri var mı bilmiyorum ama aranızda çok güçlü bir çekim var güçlü bir ten uyumu gördüm ben.. düşünceleriniz bir çıkmış hatta aranızdaki bu bağ sizi etrafınızdaki bir çok olumsuz nedenlerden koruyor etkilensenizde birbirinize olan bağlılığınız sorunların üstesinden geliyor. uzun bir yüzü var bedeninin üst kısmıda uzun sırtında hafifte bir kamburu var bu kişiden bir haber alacaksın güzel temiz sevindirecek bir haber.. gösterişli birimisin bilmiyorum ama üzerinde gözler var seni kıskanan insanlar var. bir bayan görüyorum sevdiğin bir insan karşılıklı bir görüşmen olacak h ve p harfleri sende ne ifade ediyor bilmiyorum bu kişinin adında geçebilir. net bir şekilde görebildiklerim bunlar canım

benim falada bir göz atarmısın

agzina saglik canim bende bakicam

hanenin içerisinde gözler var canım burnu uzun biri bu sanki arkasında biri daha var kafa kafaya vermiş gibiler. sanki birilerini çekmek ister uzaklaştırmak ister gibisin bir ortamdan. çevrendeki insanları dikkatlice izle incele haksız yere bir tartışma seni üzecek bir olaya maruz kalabilirsin. birlikte olduğun biri var mı bilmiyorum ama aranızda çok güçlü bir çekim var güçlü bir ten uyumu gördüm ben.. düşünceleriniz bir çıkmış hatta aranızdaki bu bağ sizi etrafınızdaki bir çok olumsuz nedenlerden koruyor etkilensenizde birbirinize olan bağlılığınız sorunların üstesinden geliyor. uzun bir yüzü var bedeninin üst kısmıda uzun sırtında hafifte bir kamburu var bu kişiden bir haber alacaksın güzel temiz sevindirecek bir haber.. gösterişli birimisin bilmiyorum ama üzerinde gözler var seni kıskanan insanlar var. bir bayan görüyorum sevdiğin bir insan karşılıklı bir görüşmen olacak h ve p harfleri sende ne ifade ediyor bilmiyorum bu kişinin adında geçebilir. net bir şekilde görebildiklerim bunlar canım

benim falada bir göz atarmısın

agzina saglik canim bende bakicam

merhaba arkadaşlar. baktım böyle olmayacak buda benim fal topiğim olsun. yalnız sizden bir ricam olacak bu konuyu açıyorum fakat her kahve içen bana da bakar mısın diye resim eklemesin lütfen... resimlerimi ekliyorum bana yorum yapanlara bende yorum yaparım. dediğim gibi lütfen resim ekleyip bana da bak bende istiyorum gibi mesajlar yazmayın yani bu açtığım konu herkese bakmak istediğim anlamına gelmesin. duyarlılığınız için teşekkür ederim şimdiden :KK16:

Eki Görüntüle 532883 Eki Görüntüle 532885 Eki Görüntüle 532887 Eki Görüntüle 532888 Eki Görüntüle 532889 Eki Görüntüle 532890 Eki Görüntüle 532892

canim falin ferah gorunuyo cok fazla yollar var kisa kisa biriyle karsilikli bi gorusmen var galiba bi erkek sana soylemek istedigi bisey var cok uzak dursanizda bu insanla bi iletisim var aranizda bazen tesadufler oluyo sanki ama karsilikli oturup konusucaksin sanki bi mucize diyiceksin sen bu olaya cunki cok mutlusun dilegin olmus canim ama neden bilmem sen bi hastaneye gidiceksin yada gitmissin bi sonuc bekliyosun sanki neden bilmem ama insallah bi rahatsizlik degildir bu arada haberler alicaksin arka arkaya senin tek bi sirdasin var cok temiz kalpli cikmis bu insan sana bi iyilik yapicak yada yapmis bu insandan sana verilmis bi hediye var saclari omuzlarinda hafif ceik gozlu biri sanki ha bu arada bi paran var sana gelicek kucuk bi miktar ama eline gecicek yakinda falinda ayrilmis iki insan gordum yollari ayri dusmus ama birlesicekler bi erkek var kasket takiyo yaslica biri olabilir sirtinda cok yuk var bu insanin bilmiyorum ama cok fedakar biri bu ve bi alan var bu insanami ait anlamadim bi arsa gibi baya buyuk boluyo bu insan burayi bide hane yenilememi var bilmem tasinma var yada ev anahtariyada yuva kurulacak hadi hayirlisi

canim falin ferah gorunuyo cok fazla yollar var kisa kisa biriyle karsilikli bi gorusmen var galiba bi erkek sana soylemek istedigi bisey var cok uzak dursanizda bu insanla bi iletisim var aranizda bazen tesadufler oluyo sanki ama karsilikli oturup konusucaksin sanki bi mucize diyiceksin sen bu olaya cunki cok mutlusun dilegin olmus canim ama neden bilmem sen bi hastaneye gidiceksin yada gitmissin bi sonuc bekliyosun sanki neden bilmem ama insallah bi rahatsizlik degildir bu arada haberler alicaksin arka arkaya senin tek bi sirdasin var cok temiz kalpli cikmis bu insan sana bi iyilik yapicak yada yapmis bu insandan sana verilmis bi hediye var saclari omuzlarinda hafif ceik gozlu biri sanki ha bu arada bi paran var sana gelicek kucuk bi miktar ama eline gecicek yakinda falinda ayrilmis iki insan gordum yollari ayri dusmus ama birlesicekler bi erkek var kasket takiyo yaslica biri olabilir sirtinda cok yuk var bu insanin bilmiyorum ama cok fedakar biri bu ve bi alan var bu insanami ait anlamadim bi arsa gibi baya buyuk boluyo bu insan burayi bide hane yenilememi var bilmem tasinma var yada ev anahtariyada yuva kurulacak hadi hayirlisi

ağzına sağlık canım. çok güzel şeyler söylemişsin çok teşekkür ederim :KK16:

Eki Görüntüle 532883 Eki Görüntüle 532885 Eki Görüntüle 532887 Eki Görüntüle 532888 Eki Görüntüle 532889 Eki Görüntüle 532890 Eki Görüntüle 532892

İki sıkıntı arasında kalmışsın iki kişi arasında da olabilir. Bir haber geliyor çok temiz bir haber. Bu haberle beraber iki sıkıntıdan birden sıyrılıyorsun. Yükü sırtında bir deven var. Çok kısmetli görünüyorsun. Sevgilinin adında veya soyadında e harfi var mıydı? İki kişi bir araya gelmiş e harfi var birinde, ve bir de anahtar gördüm. Eğer sevgilinse (ayrıydınız sanırım) barışmaya işaret olabilir, sevgilin değilse yeni biri senin kalbinin kilidini açıyor diyebiliriz. Ayaklarını yerden kesecek bir mutluluk görünüyor. Romantik anlar yaşayacaksın. Beklediğin bir haber var ya da gerçekşmesini istediğin bir şey, olma yolunda. Daha zamanı var ama temellerini atmışsın, biraz daha sabır gerekiyor sonra hayalin seninle olacak. Su çekilen tulumbalar var ya, ondan çıkmış. İlk defa gördüm anlam veremedim aradım ne anlama gelir diye :) yeni bir kazanç kaynağı diyor. İşle ilgili bir yenilik, çalışıyorsan zam alabilirsin. Bu tür şeylere yorumlayabiliriz. Bi banka reklamı vr ya hayvanlar üst üste bremen mızıkacıları gibi. Öyle bişey çıkmış :) aklıma ilk gelen bankayla bir işin olabileceğiydi :) e harfi yine gördüm hayatının odağı haline gelmiş biri.
Dileğinde de e harfi gördüm. İlişki adına mıydı dileğin bilmiyorum ama iki kişi gördüm karşılıklı geçmiş. Çok fazla boy farkı yok en az omuz hizasında bayan, erkeğin. Bayanın boynu bükük çıkmış, üzgün. Ben sevgiline barışacaksın gibi hissettim. Sanki sende biraz hata varmış da sen boynunu bükmüşsün sevgilin seni sarıp sarmalamış affetmiş gibi :)
Hane içi karmaşık çıkmış. Bir telaşınız var gibi. Bir pencere çıkmış hane içinde. Sizi feraha kavuşturacak yeni bir umut ışığı demek istiyorum buna.
Bu kadar canım. Ben de yeni içtim yüklesem bakarsın demi :)

bir bebek haberi alıcaksın sen canım senin icine bir sıkıntı oturmuş birinden bir söz duymuşsun yada laf mı işitmişsin ne biraz canını sıkmış senin ama sen kötü olmuşsun ikiye ayrılmış yüreğin temiz bir haberin var canımm y harfi gördm canım birde 4 gördüm y harfli brisinden 4 gün icinde habeer mi alıcaksın konuşmamı yapcaksın ne diyolag halindesiniz cnaım o kişi her kimse bir kız var sacını at kuyrugu yapmış bu sen misin bilmiyorum karsısındada bir bayan var bir konuşma geciyor aranızda 3 farklı şeyden konuşuyorsunuz birde bir köpek gördüm cnaım uluyor havaya dogru bakmış bu falda nedemek bilmiyorum ama köpek düşmandır ulumasıda daha kötüdür o zman :) böyle canım falındakilr banada iskambl acarmısın ben beyaz o kumral

bir bebek haberi alıcaksın sen canım senin icine bir sıkıntı oturmuş birinden bir söz duymuşsun yada laf mı işitmişsin ne biraz canını sıkmış senin ama sen kötü olmuşsun ikiye ayrılmış yüreğin temiz bir haberin var canımm y harfi gördm canım birde 4 gördüm y harfli brisinden 4 gün icinde habeer mi alıcaksın konuşmamı yapcaksın ne diyolag halindesiniz cnaım o kişi her kimse bir kız var sacını at kuyrugu yapmış bu sen misin bilmiyorum karsısındada bir bayan var bir konuşma geciyor aranızda 3 farklı şeyden konuşuyorsunuz birde bir köpek gördüm cnaım uluyor havaya dogru bakmış bu falda nedemek bilmiyorum ama köpek düşmandır ulumasıda daha kötüdür o zman :) böyle canım falındakilr banada iskambl acarmısın ben beyaz o kumral

canım burası haydutun topiği kaynak yapmayalım arada :) benim topikte yazarım yorumunu

X