- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
evet ısınıyor fazlada soguk degil buralarsen neler yapıyorsun ablam evin ısınıyor mu
inşallah çok soguklarda da ısınır en düşükte yanıyor içeri çok sıcak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ısınıyor fazlada soguk degil buralarsen neler yapıyorsun ablam evin ısınıyor mu
iyi ablam burası bugün bayağı soğukevet ısınıyor fazlada soguk degil buralar
inşallah çok soguklarda da ısınır en düşükte yanıyor içeri çok sıcak
ankara hep soguk kız kardeşim 10 yıl ordalardıiyi ablam burası bugün bayağı soğuk
evet ya soğuk buralarankara hep soguk kız kardeşim 10 yıl ordalardı
merhaba ablam nasılsıngünaydin
vallah oturdum kk de dolaşmaya çıktımablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne yapıyorsun çay koydun mu rejimdeyşm diye ne yesem bilmiyorum ya
ben de ne yesem bilemiyorum ablam ya çay koydum ben devallah oturdum kk de dolaşmaya çıktım
iş yapasım yok sen nasılsın
rejimdesin as ye dolapta ne varsa onu yeben de ne yesem bilemiyorum ablam ya çay koydum ben de
evet ablam az yiyorum 5 günde 2 kilo verdimrejimdesin as ye dolapta ne varsa onu ye
evet sohbetimiz kimseyi açmıyor heraldekimseler ugramiyor buraya
evet ya açmiyor galiba iyi vermişsin devam o zamanevet sohbetimiz kimseyi açmıyor heralde
devam ablam ya bu kilolar yüzünden heralde olmuyor bebeğim yaevet ya açmiyor galiba iyi vermişsin devam o zaman
yok ya kilosu olan çok bence bilemiyecegimdevam ablam ya bu kilolar yüzünden heralde olmuyor bebeğim ya
ben de kuru fasülye ıslamıştım kuru fasülye yapacağım ama yanında pilav yapmayacağım rejimdeyim diyeyok ya kilosu olan çok bence bilemiyecegim
oturdum kaldım iş yapmıyorum çocuklar koca gelecek
yemek yok ev dagınık
ay ne güzel olurdu ama gelemedim çünkü işim çoktu üç gündür hem misafir vardı sular yoktu
ay burada da akşam sular kesildi neden acaba bugün ben de eski komşulara çay içmeye gittim canım çok sıkılmıştı bir değişiklik olduay ne güzel olurdu ama gelemedim çünkü işim çoktu üç gündür hem misafir vardı sular yoktu