- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
buralar da soğudu ablam ben de gebelik için konulara bakıyorum adet olayım diye civanperçem otunu içiyorumbende yemek koydum pişiyor
o arada çay içiyorum
buralar sogudu o lar nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buralar da soğudu ablam ben de gebelik için konulara bakıyorum adet olayım diye civanperçem otunu içiyorumbende yemek koydum pişiyor
o arada çay içiyorum
buralar sogudu o lar nasıl
civanpeçem otu neyburalar da soğudu ablam ben de gebelik için konulara bakıyorum adet olayım diye civanperçem otunu içiyorum
adet düzenleyen adet söktüren bir ot ablam acı bir tadı varcivanpeçem otu ney
iyi kulan iyi gelir belkiadet düzenleyen adet söktüren bir ot ablam acı bir tadı var
hayırlısıyla ablam adetim sökülünce rahatlayacağım sonra da yeni aya yeni umutlariyi kulan iyi gelir belki
inşallahhayırlısıyla ablam adetim sökülünce rahatlayacağım sonra da yeni aya yeni umutlar
ay ablam bir gün hamileyim diye yazar mıyım hayırlarla sağlıcakla buralarainşallah
hadi inşallah allah hayırlı evlat nasip eder inşallahay ablam bir gün hamileyim diye yazar mıyım hayırlarla sağlıcakla buralara
amin hayırlarla inşallah ablamhadi inşallah allah hayırlı evlat nasip eder inşallah
buradayım ablam sonunda regli oldum ama akıntım çokkimse yokmu
ben de kahvaltı yaptım ablam ben de kahve içeceğimiyi günler iş yapıyorum mola verdim kahve işiyorum
sen nasılsın
afiyet olsunben de kahvaltı yaptım ablam ben de kahve içeceğim
sana da ablam bu ay çok heyecanla bebeğimi bekleyeceğim duanı eksik etme ablam bendenafiyet olsun
tamam canım etmem inşallah yüzün gülersana da ablam bu ay çok heyecanla bebeğimi bekleyeceğim duanı eksik etme ablam benden
bu ay iyice dualara vereceğim kendimi artık çok fazla üzülüyorum ablam yatamam canım etmem inşallah yüzün güler
üzülme olur üzüntü iyi degil canım ya rabim kucagını boş koymasın aminbu ay iyice dualara vereceğim kendimi artık çok fazla üzülüyorum ablam ya
ay ablam ağlayamıyorum bile artıküzülme olur üzüntü iyi degil canım ya rabim kucagını boş koymasın amin