Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalar ablam..hayırlı cumalar canım nasılsın
gel kahve içelim bura yagmurlu bu gün
evet ablam hap içtim artık adet olayım diyenasıl yani kayın baban vefat etiginden berimi
iyiyim çok şükür ya işim bitmiyor bir ton ütü yaptımAFİYET OLSUN ABLAM nasılsın?
benim de bir yığın ütüm var ablam..iyiyim çok şükür ya işim bitmiyor bir ton ütü yaptım
gel mercimekli köfte yapacayım yiyelim yanında salata ayranbenim de bir yığın ütüm var ablam..
ay hepsini bitiremem
offf canım nasıl çekti ay ablam ya acıktım ben de hagel mercimekli köfte yapacayım yiyelim yanında salata ayran
közde biber
hu hu ordamısın iyisin inşallah sesin sedan çıkmiyorofff canım nasıl çekti ay ablam ya acıktım ben de ha
buradayım ablam benim senin de sesin çıkmıyor ya nasılsın adetim iyice gecikti ablam ya yoksa adetin üzerine hamile mi kaldım benim için mucize olur heraldehu hu ordamısın iyisin inşallah sesin sedan çıkmiyor
günaydın gel sabah kahvesi içelim inşallah bir belirti varmı sende baş dönmesi mide bulantısı halsizlikburadayım ablam benim senin de sesin çıkmıyor ya nasılsın adetim iyice gecikti ablam ya yoksa adetin üzerine hamile mi kaldım benim için mucize olur heralde
yok ablam heralde adetim iyice gecikti ablam ya bir adet olsaydım da rahatlasaydım barşgünaydın gel sabah kahvesi içelim inşallah bir belirti varmı sende baş dönmesi mide bulantısı halsizlik
yaptım yedik bile sen nasılsınyorgun anneanne akşam yemeğini yaptın mı ablam
ben de kahve içiyorum ablam yemek koydumay ya bura çok sesiz bu kızlar nerede
gelin çay içelim
bende yemek koydum pişiyorben de kahve içiyorum ablam yemek koydum