---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Selamınaleyküm uzun bir aradan sonra nasılsınız?

iyi olmaya çalışıyorum dün navleyle konserve yaptık
sen nasılsın
Afiyet olsun abla yazmış navle gördüm, taşınmışsın hayırlı olsun yeni evin
nerelerdeydin canım sen
canım öyle kendi halimde takılıyordum :) sitede eskisi gibi aktif değildim :) sorunlar vs öyle eve odaklanmıştım.
Sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun?

evet taşındım ya öbür ev sobalıydı kömür sordu benim için 3kata taşımak

dogal gazlı bu sene bakalım ısınacakmıyız
ev dış yalıtımı da yapılmış ama bakalım bence soba gibi ısıtmaz
bu kış donarız belki
Yok abla ısıtıyor tabi açmak lazım çoğu kişi açmıyor ondan ısınmıyor yalıtım varsa tamam zaten, bizim evde yok sonuna kadar açıyoruz ısınıyor, faturayı hiç sorma

navle duymasın soguk olursa onun evine giderizzzzzz
aramızda

ben de idare ederim gülüm seni merak ettim kuzum sen bir şey demiştin yumurtaları büyütmeye yarıyor demiştin

ben de idare ederim gülüm seni merak ettim kuzum sen bir şey demiştin yumurtaları büyütmeye yarıyor demiştin
Adaçayı demiştim canım, adetin 2. Günü başla 12. Günü bırak, günde bir iki bardak.

dogal gazlı bu sene bakalım ısınacakmıyız
ev dış yalıtımı da yapılmış ama bakalım bence soba gibi ısıtmaz
bu kış donarız belki
soba gibi olmaz ama yalıtım ve de ara katsa ısınabilir ablam alt kat üst katta iyi yakarsa

Adaçayı demiştim canım, adetin 2. Günü başla 12. Günü bırak, günde bir iki bardak.
tamam canım bu ay kullanayım kuzum bakalım bu ay da umutla bekliyorum 4 gün kaldı adetime inşallah hayırlı sağlıklı bir hamileliğim olur sonra da hayırlı sağlıklı evlatlarım olur canım

bu ay bebeğim benimledir hayırlarla inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…