yarın sana atarım ablam özeldensende at bende göreyim torunlar gördün mü teysezi çok tatlılar
allah annenede nasip etsin torun duacıyım hep
hayırlı sabahlar yeni kalktım kolum agrıyor dün çok yoruldukyarın sana atarım ablam özelden
iyi olmaya çalışıyorum dün navleyle konserve yaptıkSelamınaleyküm uzun bir aradan sonra nasılsınız?
nerelerdeydin canım senSelamınaleyküm uzun bir aradan sonra nasılsınız?
Afiyet olsun abla yazmış navle gördüm, taşınmışsın hayırlı olsun yeni eviniyi olmaya çalışıyorum dün navleyle konserve yaptık
sen nasılsın
canım öyle kendi halimde takılıyordum :) sitede eskisi gibi aktif değildim :) sorunlar vs öyle eve odaklanmıştım.nerelerdeydin canım sen
evet taşındım ya öbür ev sobalıydı kömür sordu benim için 3kata taşımakAfiyet olsun abla yazmış navle gördüm, taşınmışsın hayırlı olsun yeni evin
canım öyle kendi halimde takılıyordum :) sitede eskisi gibi aktif değildim :) sorunlar vs öyle eve odaklanmıştım.
Sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun?
Oh iyi olmuş kaloriferli mi şimdiki, sobanın derdi çok oluyorevet taşındım ya öbür ev sobalıydı kömür sordu benim için 3kata taşımak
dogal gazlı bu sene bakalım ısınacakmıyızOh iyi olmuş kaloriferli mi şimdiki, sobanın derdi çok oluyor
Yok abla ısıtıyor tabi açmak lazımdogal gazlı bu sene bakalım ısınacakmıyız
ev dış yalıtımı da yapılmış ama bakalım bence soba gibi ısıtmaz
bu kış donarız belki
navle duymasınsoguk olursa onun evine giderizzzzzz
ben de idare ederim gülüm seni merak ettim kuzum sen bir şey demiştin yumurtaları büyütmeye yarıyor demiştinAfiyet olsun abla yazmış navle gördüm, taşınmışsın hayırlı olsun yeni evin
canım öyle kendi halimde takılıyordum :) sitede eskisi gibi aktif değildim :) sorunlar vs öyle eve odaklanmıştım.
Sen nasılsın görüşmeyeli neler yapıyorsun?
Adaçayı demiştim canım, adetin 2. Günü başla 12. Günü bırak, günde bir iki bardak.ben de idare ederim gülüm seni merak ettim kuzum sen bir şey demiştin yumurtaları büyütmeye yarıyor demiştin
soba gibi olmaz ama yalıtım ve de ara katsa ısınabilir ablam alt kat üst katta iyi yakarsadogal gazlı bu sene bakalım ısınacakmıyız
ev dış yalıtımı da yapılmış ama bakalım bence soba gibi ısıtmaz
bu kış donarız belki
tamam canım bu ay kullanayım kuzum bakalım bu ay da umutla bekliyorum 4 gün kaldı adetime inşallah hayırlı sağlıklı bir hamileliğim olur sonra da hayırlı sağlıklı evlatlarım olur canımAdaçayı demiştim canım, adetin 2. Günü başla 12. Günü bırak, günde bir iki bardak.