- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
sana kolay gelsin annelere cennet annelerin ayagının altındaaleyküm selam ablam akşamdan beri bir sesini duyayım diyor arıyor heyecan yaptı sanırım ...
bayram temizliği yapacağım annemin evini falan işte zaten bacaklarının şişliğinden cam silemez perdeleri falan takamaz kardeşimi de çalıştırırım artık
öyle ablam ya duasını alayım da belki benim bebeğimin de gelmesi yakındır inş hayırlarla aminsana kolay gelsin annelere cennet annelerin ayagının altında
ya gercekten birşey varmıöyle ablam ya duasını alayım da belki benim bebeğimin de gelmesi yakındır inş hayırlarla amin
test yaptım ablam negatif çıktı ama eşimde bekle biraz hemen umutsuz olma diyor geç döllenme olabilir mi acabaya gercekten birşey varmı
vallah şimdi ki hamillerden ben birşey anlamıyorumtest yaptım ablam negatif çıktı ama eşimde bekle biraz hemen umutsuz olma diyor geç döllenme olabilir mi acaba
benim 4 gün geçti ablamvallah şimdi ki hamillerden ben birşey anlamıyorum
eskiden 8 yada 14 gün gecince hamile oldugumuzu
anlardık
ablammmm ben çok hastayımhuuuuuuuuuuu kimse yok galiba sohbet edelim
geçmiş olsun canım durumun nasıl bebiş yokmuablammmm ben çok hastayımboynum tuttuldu hasta oldum burnum akıyor otobüsün kliması çarptı beni doğru dürüst temizlik yapamıyorum
yok ablam adet oldum bugün 2. günü artık önümüze bakacağız...geçmiş olsun canım durumun nasıl bebiş yokmu
günaydınnnn evet özledim dün çok yorgundumyok ablam adet oldum bugün 2. günü artık önümüze bakacağız...
bugün de annemin odununu aldık ben de odunluğa dizdim odunları ama kollarımı hissetmiyorum sen ne yaptın ablam beni özledin mi :)
geçmiş olsun bende fazla giremiyorumAblam nasılsın ben donemedik bir hafta daha memleketteyiz kaynatam ağır hasta eşim bırakmadı Evimi de özledim ama eşim biraz daha toparlansin istedi tamam dedik dua et ablam derslere de baslayamadim yine çok üzgünüm
çok yorgunum ablam bugün yeni geldik eve kafam bi dünya ablacım sen neden taşınıyorsungeçmiş olsun bende fazla giremiyorum
ev taşıyacagım bu hafta sen nasılsın
hayırlı uğurlu olsun ablam evin kaynatam daha iyi ama çok kilo kayvetti zaten zayıftı bakalım kaynanama iyice tembihledik bakımını sütünü yoğurdunu yumurtasını iyice yedir diye amaiyi aksamlar gayin banan nasil ben dogal gazli ev tasindim cok yorulduk telefondan giryorum fazla yazamiyorum internet baglasin rahat girerim
ben de bugün evi dağıttım iyice yeniden düzenleyeceğim hurçlardaki kıyafetleri falan küçük odada ders çalışacağım ya iyice moda girmeliyimiyi akşamlar ay çok yorgunum bu ev beni çok yordu
sen neler yapıyorsun