---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Buralardayım kuzum , nasılsın , inşallah ben de örer gönderirim yeğenime canım benim
ay canım ablam örmüş kadar oldun ahh ne nazlı bu bebek ya bu kadar bekletilir mi?
eşimin gözlerindeki istek de git gide büyüyor yememe içmeme dikkat etmeye başladım abla kilo verirsem belki de etki eder diyorum off off

Canım benim vakti zamanı geldiğinde Rabbim ol dediğinde olacak inşallah , sabır ve tevekkül ablacım :)

Olur ablacım ya Allah büyüktür , inşallah olur üzülme canım kardeşim benim .
ay ablam benim bebek battaniyelerine yastıklarına yeleklere falan bakıyorum eşimin iş yerinde3-4 arkadaşının da bebekleri oldu onlara hediye hazırlarken de içim cız etti

Deme öyle ya benim de içim parçalandı şimdi , duâ ediyorum inşallah Rabbim senin de kucağına nur topu gibi hayırlı sağlıklı evlâtlar nasib etsin , üzülme umudunu yitirme ablacım .
ay ablam benim bebek battaniyelerine yastıklarına yeleklere falan bakıyorum eşimin iş yerinde3-4 arkadaşının da bebekleri oldu onlara hediye hazırlarken de içim cız etti

Deme öyle ya benim de içim parçalandı şimdi , duâ ediyorum inşallah Rabbim senin de kucağına nur topu gibi hayırlı sağlıklı evlâtlar nasib etsin , üzülme umudunu yitirme ablacım .
ortada çocuk yok ama eşime ip alacağım battaniye falan öreyim örgüden pek anlamam ama kendimi oyalandırayım diyorum mille örülen örgüler oluyormuş belki de o sıra olur diyorum ablam ya artık 2 seneyi de geçince acaba neden demeye başladım hep kilolardan diyorum artık dikkat ediyorum ekmek falan yemiyorum ablam su içme problemim var işte dua et ablam ya benim çok akrabam da yok zaten en yakınlarım çocuklarımız olacak ALLAH hayırlı sağlıklısalih ve saliha evlatlar versin tüm isteyenlere de bana da ev çok sessiz ve ben günlerimi aylarımı yıllarımı bu sessizlikte geçirdim nasıl geçiyor zaman acaba diyorum
bebekler için ne güzel şeyler var ablam ya o yelekler patikler ay onları giydirir miyim diyorum hayaller ne tatlı ama ne kısa ablam ya

İnşallah sizin de eviniz çocuk sesleriyle şenlenecek inşallah canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…