- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
bende çok yorgunum ama ev güzelben de bugün evi dağıttım iyice yeniden düzenleyeceğim hurçlardaki kıyafetleri falan küçük odada ders çalışacağım ya iyice moda girmeliyim
o yüzden yorumama deger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok yorgunum ama ev güzelben de bugün evi dağıttım iyice yeniden düzenleyeceğim hurçlardaki kıyafetleri falan küçük odada ders çalışacağım ya iyice moda girmeliyim
güle güle güzel günlerde otur ablambende çok yorgunum ama ev güzel
o yüzden yorumama deger
sagol darısı ev almaya inşallah hepimizegüle güle güzel günlerde otur ablam
amin hayırlarla ablam insanın kendi evi gibi olur mu annemin ev sahibi de anneme kötü davrandı bu gittiğimde kadın sadece para derdinde annem de hasta ya her şeye laf sobasını nereye kuracağına dahil karışıyor tuvalet akıyor üst taraftan damla damla yaptırmadı bile annem de oradan çıkacak durum olmayınca da yaptığı zulümsagol darısı ev almaya inşallah hepimize
aynen bazen ev sayibi leri öyle benim çıktıgım evde çok sorunu vardı tamir etmediamin hayırlarla ablam insanın kendi evi gibi olur mu annemin ev sahibi de anneme kötü davrandı bu gittiğimde kadın sadece para derdinde annem de hasta ya her şeye laf sobasını nereye kuracağına dahil karışıyor tuvalet akıyor üst taraftan damla damla yaptırmadı bile annem de oradan çıkacak durum olmayınca da yaptığı zulüm
iyi etmiş ablam ben de atanmış olsam bir dk durdurmam o evde annemiaynen bazen ev sayibi leri öyle benim çıktıgım evde çok sorunu vardı tamir etmedi
benim oglan tutu evi birazda rahat edin dedi
inşallah canım yaiyi etmiş ablam ben de atanmış olsam bir dk durdurmam o evde annemi
gel çay içeliminşallah canım ya
ay ben bu akşam demlemedim isterim büyük kupadagel çay içelim
vallah gel çay hazır benim oglan demlediay ben bu akşam demlemedim isterim büyük kupada
ben de imrendim demleyeceğim ablamvallah gel çay hazır benim oglan demledi
bende oturdum sallvat çekiyorum
günaydın ablammmmmmmmmmmmgünaydın hayırlı sabahlar
iş çok
yok ablam ben de yorgunum biraz ya küçük odayı iyice dağıttım yorganları falan çıkardık üzerimize eşim de gece yardım edecekti bana o da rahatsız edemedi şimdi hala dağınık sinirim bozuldu bir tane döşek var misafirim gelirse yer olmazsa diye yaptırmıştım onu dolabın üzerine koymak istiyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin sesin çıkmiyor
merak etim kötü birşey yoktur inşalah
BURADAYIM ABLAMiyi akşamlar kimse yok galiba