---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

sagol darısı ev almaya inşallah hepimize
amin hayırlarla ablam insanın kendi evi gibi olur mu annemin ev sahibi de anneme kötü davrandı bu gittiğimde kadın sadece para derdinde annem de hasta ya her şeye laf sobasını nereye kuracağına dahil karışıyor tuvalet akıyor üst taraftan damla damla yaptırmadı bile annem de oradan çıkacak durum olmayınca da yaptığı zulüm

amin hayırlarla ablam insanın kendi evi gibi olur mu annemin ev sahibi de anneme kötü davrandı bu gittiğimde kadın sadece para derdinde annem de hasta ya her şeye laf sobasını nereye kuracağına dahil karışıyor tuvalet akıyor üst taraftan damla damla yaptırmadı bile annem de oradan çıkacak durum olmayınca da yaptığı zulüm
aynen bazen ev sayibi leri öyle benim çıktıgım evde çok sorunu vardı tamir etmedi
benim oglan tutu evi birazda rahat edin dedi

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin sesin çıkmiyor
merak etim kötü birşey yoktur inşalah
yok ablam ben de yorgunum biraz ya küçük odayı iyice dağıttım yorganları falan çıkardık üzerimize eşim de gece yardım edecekti bana o da rahatsız edemedi şimdi hala dağınık sinirim bozuldu bir tane döşek var misafirim gelirse yer olmazsa diye yaptırmıştım onu dolabın üzerine koymak istiyorum

yorgun anneanne yorgun anneanne ablammmmmmmmmmmmmmmmm resmi gördüm senin de yüzünü görmüş oldum ablam benim çok sevindim seni gördüğüme

sende at bende göreyim torunlar gördün mü teysezi çok tatlılar
allah annenede nasip etsin torun duacıyım hep:KK68::KK68:

X