---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

aleyküm selam ablam akşamdan beri bir sesini duyayım diyor arıyor heyecan yaptı sanırım ...
bayram temizliği yapacağım annemin evini falan işte zaten bacaklarının şişliğinden cam silemez perdeleri falan takamaz kardeşimi de çalıştırırım artık :KK70:
sana kolay gelsin annelere cennet annelerin ayagının altında

geçmiş olsun canım durumun nasıl bebiş yokmu
yok ablam adet oldum bugün 2. günü artık önümüze bakacağız...
bugün de annemin odununu aldık ben de odunluğa dizdim odunları ama kollarımı hissetmiyorum sen ne yaptın ablam beni özledin mi :):KK68:

yok ablam adet oldum bugün 2. günü artık önümüze bakacağız...
bugün de annemin odununu aldık ben de odunluğa dizdim odunları ama kollarımı hissetmiyorum sen ne yaptın ablam beni özledin mi :):KK68:
günaydınnnn evet özledim dün çok yorgundum
bayram temizligi yaptık kızlarla bebiş için hayırlısı olsun

Ablam nasılsın ben donemedik bir hafta daha memleketteyiz kaynatam ağır hasta eşim bırakmadı Evimi de özledim ama eşim biraz daha toparlansin istedi tamam dedik dua et ablam derslere de baslayamadim yine çok üzgünüm

Ablam nasılsın ben donemedik bir hafta daha memleketteyiz kaynatam ağır hasta eşim bırakmadı Evimi de özledim ama eşim biraz daha toparlansin istedi tamam dedik dua et ablam derslere de baslayamadim yine çok üzgünüm
geçmiş olsun bende fazla giremiyorum
ev taşıyacagım bu hafta sen nasılsın

iyi aksamlar gayin banan nasil ben dogal gazli ev tasindim cok yorulduk telefondan giryorum fazla yazamiyorum internet baglasin rahat girerim

iyi aksamlar gayin banan nasil ben dogal gazli ev tasindim cok yorulduk telefondan giryorum fazla yazamiyorum internet baglasin rahat girerim
hayırlı uğurlu olsun ablam evin kaynatam daha iyi ama çok kilo kayvetti zaten zayıftı bakalım kaynanama iyice tembihledik bakımını sütünü yoğurdunu yumurtasını iyice yedir diye ama

X