- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
bugün dinlendik eşimle abla uzun uzun konuşmalar yaptık sözümü dinle dedi bana da işte tamam dedimkimsseeeeeeeeeeeeee yok ya bura çok sesiz kalıyor
tabi bende giremiyorum fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün dinlendik eşimle abla uzun uzun konuşmalar yaptık sözümü dinle dedi bana da işte tamam dedimkimsseeeeeeeeeeeeee yok ya bura çok sesiz kalıyor
tabi bende giremiyorum fazla
ablammmmmmmmmmmmm ne haber ben de kendime plan yaptım ders çalışma planıhayırlıııııııııııııııııııı haftalar kimseeeeeeeeeee yok galiba kalkıp kahve pişireceyim
buyurun içelim
allah zihin açıklıgı versin sana duacıyım evlat için ders içinablammmmmmmmmmmmm ne haber ben de kendime plan yaptım ders çalışma planı
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM YA..allah zihin açıklıgı versin sana duacıyım evlat için ders için
allahta ümüt kesilmezALLAH RAZI OLSUN CANIM ABLAM YA..
bu ay da günüm geçsin diye beklemedeyim bugün olmalıydım ama yine de umudum çok yok
öyle ablamallahta ümüt kesilmez
vardır bildigi rabimin
gel çorba içelim mercimek çorbasıöyle ablam
aa çok severim bayat ekmekleri de doğrarsın içinegel çorba içelim mercimek çorbası
çocuklar istedi bende düdüklüyde pişirdim
içiyorlar
kaç günün geçiyorben de bir abdest alayım da zikrimi çekeyim birkaç gündür ihmal ettim sonra da geceleri uykum olmuyor bugün test yaptım ama negatifti abla sabah karnımda kasıklarımda bir tuhaf hareketlenmeler vardı acaba bu ay mı dedim ama testi görünce umudum azaldı
aslında bugün yarın olmam lazım ablam ama hep 3-7 gün aralığında gecikmeler oluyor ya adetim de bilemiyorum bakalım ama olsa çıkardı geralde geçen ay ayın 31 inde adet olmuştumkaç günün geçiyor
ben de şimdi yemek yapacağım benim herif de güzellik uykusundaçorba kalırmı bizdebende ütü yaptım şimdide çay içiyorum
bende yemek yapıyorum kızarmaben de şimdi yemek yapacağım benim herif de güzellik uykusunda
ben de kızarma pilav yoğurt koydum yedik şimdi de çayı koydumbende yemek yapıyorum kızarma
benim herif yok evde
seferde canım ya kimse yok bugünde topikteben de kızarma pilav yoğurt koydum yedik şimdi de çayı koydum
abi nerede ablam ?
evet ortalık sessizseferde canım ya kimse yok bugünde topikte
girdigim tüm topikler hemenhemen havadan olacak her haldeevet ortalık sessiz
şimdi hafif esiyor ablam yoksa burası da yanıyorgirdigim tüm topikler hemenhemen havadan olacak her halde
çünkü bura çok sıcak ora nasıl bence serindir iş yapamıyorum o yüzden kızlar
gelsin yapsınlar