- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Boynuna masaj yap canim rahatlatiyor
Sağol canım yaparım.. Başımın ağrısı geçti gibi ama boynum hala ağrıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boynuna masaj yap canim rahatlatiyor
çok çok geçmiş olsun canım ilaç kullanıyor musun
oy tam öpmelik ısırmalık oldu desenebüyüdü teyzesi bi yakışıklıki sorma :) 4 aylık şimdi dönüyor 1 haftadır yerde :)
çok geçmiş olsun canım şimdi bir de oruçsun ya ondan da olabilir bir komşum vardı düzenli yemek yemeliyim ilacımı falan almalıyım diyordu banaÇok sağol canım..
Yok kullanmıyorum, aslında migrene göre hafif geçiriyorum, annem günlerce ayağa kalkamazken ben hiçbirşey yokmuş gibi hareket edebiliyorum.. Ara sıra aşırı ağrı oluyor o zaman da uzanıyorum hafifliyor.. Çok kötü olduğum zaman ağrıkesici alıyorum..
merhaba canım nasılsın?merhaba dua kardeşlerim...hepinize hayırlı Ramazanlar...
sağolasın kuzumHayırlı olsun yeni sayfan canım h
yok canım ya olmayı bekliyorumNasilsin canım adet oldun mu
evet teyzesi küçük bir adam :)oy tam öpmelik ısırmalık oldu desene
Benim genelde oluyor da ondan dedim Allah sifa mızı versinSağol canım yaparım.. Başımın ağrısı geçti gibi ama boynum hala ağrıyor..
Benim genelde oluyor da ondan dedim Allah sifa mızı versin
çok geçmiş olsun canım şimdi bir de oruçsun ya ondan da olabilir bir komşum vardı düzenli yemek yemeliyim ilacımı falan almalıyım diyordu bana
yok canım henüz karar vermedim bu sefer başka hastaneye gideceğim amaDoktor buldun mu canım sonunda ben bir doktor buldum canım tedaviye başladı olmaz deyip kestirip atmak şükür bu sefer ki doktor
ramazandan sonra biraz daha düzenli olur inş canımÇok sağol canım..
Doğru söylüyor dikkat edilmesi gerek aslında ama ben pek beceremiyorum :)
oy oy teyzesi ısırsın onun yanaklarını ama çok ağlar yaevet teyzesi küçük bir adam :)
ramazandan sonra biraz daha düzenli olur inş canım