- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
hayırlısı adetin kaç gün gecikir normaldeay ablam bugün dizi izledim netten hala adet de olmadım
ay çok geçmiş olsun ablam başından bir sadaka geçir tuz ekmek ver birineya ben bugün çok korktum misafirim çoktu iki eltim
kızları gelin tabi hepsinin çocukları da navle toplam12 kişilerdi
benim torun öksürünce annesi giti kızım kızım dedi koştuk merdiven
dayiresinde kızım torunu baş aşagı yapmış sırtına vuruyor nefes alamıyor
baktım olmuyor elimi agzımakoydum nefes aldı ben kendimi kaybetim
üzerime su töktüler su verdiler kolanya getirdiler
ama agzında bişi yoktu dedik dilmi kaçmıştı bogazın çok kötüyüm hala yazınca titriyorum
hiç sorma canım hep birileri gelince biz kötü oluruz göz varay çok geçmiş olsun ablam başından bir sadaka geçir tuz ekmek ver birine
bazen fesat nazarı oluyorhiç sorma canım hep birileri gelince biz kötü oluruz göz var
evet canım hemen dua okudum eltim yasin oku dedi okudukbazen fesat nazarı oluyor
iyi etmişsiniz ablamevet canım hemen dua okudum eltim yasin oku dedi okuduk
hayırlı cumalar ablam :) ben de çay kydumhayırlı cumalar kızlar
ya ben iki gün yokum adyamana gidilecekhayırlı cumalar ablam :) ben de çay kydum
yine pastaları yiyeceksiniz ha :=)ya ben iki gün yokum adyamana gidilecek
toruna dogum günü yapacaklar birde nişan var
Bende yemek düşünüyorum cnmdün gece uykum gelmedi bugün de saf gibi oturuyorum akşama ne yemek yapsam
ben bulamadım ne yapsamBende yemek düşünüyorum cnm
Canim çok sıkkın hic bisey yapmayi dusunmuyorum.Esimle cok kotu kavga ettikben bulamadım ne yapsam
hayırdır canım neden kavga ettinizCanim çok sıkkın hic bisey yapmayi dusunmuyorum.Esimle cok kotu kavga ettik
ana öyle laf mı olurmuş ee senin hakkın nerde o zaman senin hakkın yok mu bu kadınlar da sanki hiç bir şey yapmazlar ha hiç bir zaman hakkı teslim edilmiyor ama sonra pişman olur ama kalp kırdıklarıyla kalırlarYa hep boş şeyler canım ama kalbimi çok kırdı hakkım haram olsun dedi
Yok benimki pisman olmaz cnm Allah bildigi gibi yapsın ne diyeyimana öyle laf mı olurmuş ee senin hakkın nerde o zaman senin hakkın yok mu bu kadınlar da sanki hiç bir şey yapmazlar ha hiç bir zaman hakkı teslim edilmiyor ama sonra pişman olur ama kalp kırdıklarıyla kalırlar
gerçekten miYok benimki pisman olmaz cnm Allah bildigi gibi yapsın ne diyeyim