- 11 Haziran 2016
- 200
- 122
- 32
Kalkıp namaz kılmam lazım ama onu bile yapamıyorum yerimden kalkmak istemiyorum.Ne yapıcam ben offgerçekten mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalkıp namaz kılmam lazım ama onu bile yapamıyorum yerimden kalkmak istemiyorum.Ne yapıcam ben offgerçekten mi
canım benim kalbin kırılmış umarım aklı başına gelirKalkıp namaz kılmam lazım ama onu bile yapamıyorum yerimden kalkmak istemiyorum.Ne yapıcam ben off
merhaba ablam ben de adet oldum çok sancım vathayırlı sabahlar herkese
her kes uyuyor galiba
bende kalkıp iş yapayım bari ev aldı
başını gidiyor kalkim iş yapim bari
hadi ya üzüldüm hayırlısımerhaba ablam ben de adet oldum çok sancım vat
zaten testten belliydi ablam hamiş olmadığım daha fazla gecikmeden adet olmam iyi oldu artık diğer aya umutlarhadi ya üzüldüm hayırlısı
amin inşallahzaten testten belliydi ablam hamiş olmadığım daha fazla gecikmeden adet olmam iyi oldu artık diğer aya umutlar
KESİNLİKLE ABLAM ÜZGÜN DEĞİLİM DİĞER AYA HAYIRLARLA İNŞALLAH SEN DE DUANI ESİRGEMEamin inşallah
allahtan ümüt kesilmez
ediyorum canımKESİNLİKLE ABLAM ÜZGÜN DEĞİLİM DİĞER AYA HAYIRLARLA İNŞALLAH SEN DE DUANI ESİRGEME
sağol ablam sen neler yapıyorsun hava nasılediyorum canım
hava çok sıcak kilimanın önündeyim daha kalkıp namaz kılacamsağol ablam sen neler yapıyorsun hava nasıl
BURALARDA COK SICAK ABLAMhava çok sıcak kilimanın önündeyim daha kalkıp namaz kılacam
ev iş çok yapacak kimsede yok kızlar adıyamanda kaldılar eşim akşam geldi
biz geldik pazartesi torunu doktora göstercekler navlenin o yüzden kaldılar
bir şey varmı diye o künkü olay için
vallah kimse yok ben yatak odasın dagıtımNego nerelerdesn
ben de beyazları astım ablamvallah kimse yok ben yatak odasın dagıtım
düzeltecem ama sıcakta yapamıyorum
şimdi bir el çamaşır atım yıkanıyor
evdeyim canım iş güç işteNego nerelerdesn
biz de canım markete gittik evde bir şey kalmamıştı bugün de adet oldum çok halsizimevdeyim canım iş güç işte