İyi doktor şart canım, başla bir an önce regli olunca şifa olsun inşallah. Bebekle ilgili bir zamanlar çok bakmıştım ne yenir ne içilir, esimede keçi boynuzu yedirmistimiltihabım olduğunu düşünüyorum canım kışın ayaklarım hiç ısınmaz benim sıcak tut der hep annem kendimi doktora da demiştim ama hiç oralı olmamıştı
tamam canım ii akşamlar yine görüşürüzBenim kalmam lazım iyi akşamlar canım
evet eşime keçiboynuzu suyu içireceğim aklımdaİyi doktor şart canım, başla bir an önce regli olunca şifa olsun inşallah. Bebekle ilgili bir zamanlar çok bakmıştım ne yenir ne içilir, esimede keçi boynuzu yedirmistim
hayırlısı canımya bende yeni geldim eve
öyle ablam ya hayırlısı olsun artıkhayırlısı canımya bende yeni geldim eve
öyle canım benim hayırlısıyla adet olmayı bekliyorumaaynaa hakkında hayırlısı cnım sabır ve dua..
Neden o kadar emin konuşuyosun ki canım idarar testi tam sonuç vermezöyle canım benim hayırlısıyla adet olmayı bekliyorum
hiçbir belirtim yok canım adet olacakmışım gibi hissetmeye başladımNeden o kadar emin konuşuyosun ki canım idarar testi tam sonuç vermez
Hmm hayırlısı inşallahhiçbir belirtim yok canım adet olacakmışım gibi hissetmeye başladım
öyle canım sen ne yapıyorsunHmm hayırlısı inşallah
en güzeli bahar ama baharlar da kalmadı eskisi gibi onlar da sıckNapayım sıcaklarla uğraşıyoruz.Sevmiyorum yazı yaaaynaa
aynen canım
iyi akşamlar ayaana canım bu gün çok yogundumaynen canım
ay ablam bugün dizi izledim netten hala adet de olmadımnerdesin merak etim seni