yok canım ne özeli gülüm hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor kilom var acaba o mu engell,yor diyorum 2 seneyi geçti canım bebek istememHakkında hayırlısı inşallah canım bu arada kaç yıl istiyorsunuz ve olmama sebebi ne eger cok ozel degilseaaynaa
Anladım canım hiç bir sebep yoksa stres yapıyosundur lütfen yaoma.Oluruna bırakınca çok da güzel gelir bebegin.Ben bununla bi yazı okumuştum.Bak söyle diyordu.Hamilelikle stresin ne alakası var demeyin egerki beyninizde cok fazla kurgularsanız olmaz.Bu hayatın sen bakarken soyunamam deme şeklidir size.Insallah anlatabilmisimdir:)yok canım ne özeli gülüm hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor kilom var acaba o mu engell,yor diyorum 2 seneyi geçti canım bebek istemem
bir ara çok istedim canım yattım kalktım bebek dedim en ufak bir belirtiye aha hamileyim dedim şimdi de günüm geçse bile oluruna baktım canım akıldan çıkarman çok zor oluyor işte eşim işe gidiyor evde yalnız klıyorum bir neşe topum altın topum yok bir yandan da kpss ye de hazırlanıyordum onun stresi de ayrı sınav geçti kötü geçti hala kaynana sınav da sınav bir atansaydı bir işe girseydi dertleri bu millete gelin memur demek için beklemedeler hep desinler derdi iyice soğudum hepsinden yanii..Anladım canım hiç bir sebep yoksa stres yapıyosundur lütfen yaoma.Oluruna bırakınca çok da güzel gelir bebegin.Ben bununla bi yazı okumuştum.Bak söyle diyordu.Hamilelikle stresin ne alakası var demeyin egerki beyninizde cok fazla kurgularsanız olmaz.Bu hayatın sen bakarken soyunamam deme şeklidir size.Insallah anlatabilmisimdir:)
hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin Mevlamız canım biz sabredenlerdeniz beklemedeyiz ...Boşver canım kim ne derse kesin çok istiyosa kendi girsin kpssye yada getirsin bir tane bebek aaynaa
yok canım ben adıyamanda deilim :)yok bir şey olmadı canım yorgun anneanne ablam adıyamanda ben ankaradayım yusam da adıyamandaymış da aynı yerdeler yani o nedenle sordum
Hangisi canm ?? Hayırlısı olsun Rabbımin vardr bi bildiğiNego hamile değilmişim canım artık diğer aya senin dediğin şeyi de alacağım onun kullanımı nasıl ne kadar süre yemem lazım
hayırlısı olsun canım sen dua et banaHangisi canm ?? Hayırlısı olsun Rabbımin vardr bi bildiği
Tamam canımhayırlısı olsun canım sen dua et bana
Canım benim nasip inşallah daha çok bekletmez bebeğin . Nöbet şekerini her gün ye canım aslında rahime de koyuyorlarda onu tavsiye etmiyim ne olur ne olmazNego hamile değilmişim canım artık diğer aya senin dediğin şeyi de alacağım onun kullanımı nasıl ne kadar süre yemem lazım
alayım onu o zaman canım benimCanım benim nasip inşallah daha çok bekletmez bebeğin . Nöbet şekerini her gün ye canım aslında rahime de koyuyorlarda onu tavsiye etmiyim ne olur ne olmaz
hayıt kullanmadım canım ada çayı da içmem o ne işe yarıyor ki dur linke bir göz atayımaaynaa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asilmi-hamile-kaldim-buyrun-anlatayim.535794/
Hayıt kullanmışmıydın canım birde ada çayı
Canım ben ilk hamilelikten önce hayıt kullandım birde soğan kürühayıt kullanmadım canım ada çayı da içmem o ne işe yarıyor ki dur linke bir göz atayım
hımm ada çayını faranjitim var onun için önermişlerdi onu kesinlikle içeyim gülüm soğan kürü de kullanacağımCanım ben ilk hamilelikten önce hayıt kullandım birde soğan kürü
Bu bıdık içinde adaçayı, günde iki fincan iciyorsun yumurta kalitesini artırıyor. Adetin ikinci günü başlayıp 12. Günü bırakıyorsun
İç canım zararı yok, iltihap varsa soğan kürü birebir zaten. Her kadın yapmalı bende yapıcam bende de kist oluyor hephımm ada çayını faranjitim var onun için önermişlerdi onu kesinlikle içeyim gülüm soğan kürü de kullanacağım
iltihabım olduğunu düşünüyorum canım kışın ayaklarım hiç ısınmaz benim sıcak tut der hep annem kendimi doktora da demiştim ama hiç oralı olmamıştıİç canım zararı yok, iltihap varsa soğan kürü birebir zaten. Her kadın yapmalı bende yapıcam bende de kist oluyor hep