---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Hakkında hayırlısı inşallah canım bu arada kaç yıl istiyorsunuz ve olmama sebebi ne eger cok ozel degilse aaynaa
yok canım ne özeli gülüm hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor kilom var acaba o mu engell,yor diyorum 2 seneyi geçti canım bebek istemem

yok canım ne özeli gülüm hiç bir sorun yok eşimde de yok ama olmuyor kilom var acaba o mu engell,yor diyorum 2 seneyi geçti canım bebek istemem
Anladım canım hiç bir sebep yoksa stres yapıyosundur lütfen yaoma.Oluruna bırakınca çok da güzel gelir bebegin.Ben bununla bi yazı okumuştum.Bak söyle diyordu.Hamilelikle stresin ne alakası var demeyin egerki beyninizde cok fazla kurgularsanız olmaz.Bu hayatın sen bakarken soyunamam deme şeklidir size.Insallah anlatabilmisimdir:)

bir ara çok istedim canım yattım kalktım bebek dedim en ufak bir belirtiye aha hamileyim dedim şimdi de günüm geçse bile oluruna baktım canım akıldan çıkarman çok zor oluyor işte eşim işe gidiyor evde yalnız klıyorum bir neşe topum altın topum yok bir yandan da kpss ye de hazırlanıyordum onun stresi de ayrı sınav geçti kötü geçti hala kaynana sınav da sınav bir atansaydı bir işe girseydi dertleri bu millete gelin memur demek için beklemedeler hep desinler derdi iyice soğudum hepsinden yanii..
sonra da canı sıkılınca da aaa bir bebek olsa oo anlat anlat bitmez canım stres olmama da çok sebbep olunca kafana takıyorsun işte

Boşver canım kim ne derse kesin çok istiyosa kendi girsin kpssye yada getirsin bir tane bebek aaynaa

çayın tadı da yok ya yeniden ısıtayım ay ter içinde kaldım ya evi biraz toparlıyorum diye

Nego hamile değilmişim canım artık diğer aya senin dediğin şeyi de alacağım onun kullanımı nasıl ne kadar süre yemem lazım

Nego hamile değilmişim canım artık diğer aya senin dediğin şeyi de alacağım onun kullanımı nasıl ne kadar süre yemem lazım
Canım benim nasip inşallah daha çok bekletmez bebeğin . Nöbet şekerini her gün ye canım aslında rahime de koyuyorlarda onu tavsiye etmiyim ne olur ne olmaz

hayıt kullanmadım canım ada çayı da içmem o ne işe yarıyor ki dur linke bir göz atayım
Canım ben ilk hamilelikten önce hayıt kullandım birde soğan kürü

Bu bıdık içinde adaçayı, günde iki fincan iciyorsun yumurta kalitesini artırıyor. Adetin ikinci günü başlayıp 12. Günü bırakıyorsun

hımm ada çayını faranjitim var onun için önermişlerdi onu kesinlikle içeyim gülüm soğan kürü de kullanacağım

hımm ada çayını faranjitim var onun için önermişlerdi onu kesinlikle içeyim gülüm soğan kürü de kullanacağım
İç canım zararı yok, iltihap varsa soğan kürü birebir zaten. Her kadın yapmalı bende yapıcam bende de kist oluyor hep

İç canım zararı yok, iltihap varsa soğan kürü birebir zaten. Her kadın yapmalı bende yapıcam bende de kist oluyor hep
iltihabım olduğunu düşünüyorum canım kışın ayaklarım hiç ısınmaz benim sıcak tut der hep annem kendimi doktora da demiştim ama hiç oralı olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…