adetim düzensizleştiği için heyecanlanamıyorum ablam ama bilemiyorum hamile olduğumu öğrensem inan yürümeye korkar olurum heralde
hayırlısı olsun ablam ya ben hiç hamile kalmadım ya nasıl anlaşılır onu bile bilmiyorumİnşallah hamilesindir , yatarsın o zaman 9 ay , kız nazını da yaparsın şöyle nazlı nazlı
Umudunu kaybetme
ankarada çok sıcak ...akşamları biraz esiyor da uykuya dalınıyorBuraları hiç sorma canım yanıyor valla.Eridik bu yılaaynaa
geldim şimdi ablam sen neredesin beni dün yalnız bıraktınkızlar nerdesiniz ses verin ayana
Bende adıyamandayım abla neresindensingünaydın burada çok sıcak neresi memleket ben adıyaman dayımda
Burada akşam esiyor ya çok şükürankarada çok sıcak ...akşamları biraz esiyor da uykuya dalınıyor
adanadasın demi canım profiline baktığımda öyle yazıyordu..Bende adıyamandayım abla neresindensin
Burada akşam esiyor ya çok şükür
bu sabah okudum hepsingeldim şimdi ablam sen neredesin beni dün yalnız bıraktınHannaz ablamla sohbete koyulduk dün bayağı hamiş olursam bana katmer yapıp yollayacaksenden de pasta mı istesem
eşim izin vermedi kavga etmeme o aarayı buldu bugün getirecekler canımTAMAM CANIM ANLAT NE OLDUĞUNU
Hayır canım adıyamandayım aslen adanalıyım eşimin işi gereğiyle bi kaç yıl kalıcazadanadasın demi canım profiline baktığımda öyle yazıyordu..
adana bayağı büyük bir şehir üniversitesinin kampüsü de kocamandı ben k.maraşta okudum bir kez gitmiştim adanaya
:bu sabah okudum hepsin
dün navleye gitik annemle geç geldik görümcemde ordaydı
ben nerde görümce orda
iyi eşin işe el koymuş getirsinler tabii anam müşterilerini kaybediyorlar haberleri yokeşim izin vermedi kavga etmeme o aarayı buldu bugün getirecekler canım
ahaHayır canım adıyamandayım aslen adanalıyım eşimin işi gereğiyle bi kaç yıl kalıcaz