- 13 Nisan 2016
- 1.853
- 23.898
5' ten sonra kavga etmeye gitcem görür ozaten kargocular bir tuhaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5' ten sonra kavga etmeye gitcem görür ozaten kargocular bir tuhaf
hemen geri gönderiyorlar ya aman bekletmeyin5' ten sonra kavga etmeye gitcem görür o
ben bi kavga edeyim gelim hoşçakal canımhemen geri gönderiyorlar ya aman bekletmeyin
TAMAM CANIM ANLAT NE OLDUĞUNUben bi kavga edeyim gelim hoşçakal canım
Parktaydım canım yeni girdik eveNego canım sen neredesin
çocukları gezdirdin ha iyi etmişsin bir hava almışsınızdırParktaydım canım yeni girdik eve
Öyle canım onlardan ziyade kendimi gezdirdim :) çıkmadan önce eriniyorum çıkınca da duramıyorum :) melisa çayı almak için çıktım dün unutmuştum, onu da bulamadım Relax çayı aldım :) eşim de geceleri meydanda aldıramıyorum.çocukları gezdirdin ha iyi etmişsin bir hava almışsınızdır
aktarlarda olur canım melisa çayı da aslında şu ortalık düzeldikten sonra eşin bir ara alsın canım relax çayı neymiş yaÖyle canım onlardan ziyade kendimi gezdirdim :) çıkmadan önce eriniyorum çıkınca da duramıyorum :) melisa çayı almak için çıktım dün unutmuştum, onu da bulamadım Relax çayı aldım :) eşim de geceleri meydanda aldıramıyorum.
Yakınım da aktar yok mecburen poşet aldım, eşim alır sonra inşallah.aktarlarda olur canım melisa çayı da aslında şu ortalık düzeldikten sonra eşin bir ara alsın canım relax çayı neymiş ya
hımm anladım canım benim ama melisa çayını kesinlikle kullanYakınım da aktar yok mecburen poşet aldım, eşim alır sonra inşallah.
Relax çayı da karışım bakmadım içine daha öncede almıştım bunda pasifflora bitkisi de var benim kullandığım bitkisel antidepresanın ham maddesi de pasifflora.
İçindekilere baktım melisa da varmış, sarı kantaron, papatya , alıç, valerian, haşhaş, limonotuhımm anladım canım benim ama melisa çayını kesinlikle kullan
yok ablam yarına kaldıTestin gelmedi mi daha canım aaynaa
evet canım test yapacağım ama bilmiyorum 5-6 aydır gecikme oluyor adetimde çok da umutlanamıyorumAyy test mi yapacaksın hadi inşallah
evet canım test yapacağım ama bilmiyorum 5-6 aydır gecikme oluyor adetimde çok da umutlanamıyorum
olumsuz olacağını düşündüpümden içimde gidip almak gelmiyor ablamEczaneden normal bir test alsana ablacım neden kargoya takıldın kaldın
olumsuz olacağını düşündüpümden içimde gidip almak gelmiyor ablam
adetim düzensizleştiği için heyecanlanamıyorum ablam ama bilemiyorum hamile olduğumu öğrensem inan yürümeye korkar olurum heraldeDeme öyle deme , olumlu düşünelim , inşallah da olumlu olsun