atanmayı hayırlısıyla çok istiyorum başı da sonu da hayırlı olsun tabiiaynen canım
atanmayı hayırlısıyla çok istiyorum başı da sonu da hayırlı olsun tabiiaynen canım
heheh ben geleyimya gelirdimde benim kız gelecekmiş
iş çok canım
ablammmmmmmmmmmmm :) hemen geleyimgünaydın çay koydum gel içelim
bir mola verdim çayiçecemablammmmmmmmmmmmm :) hemen geleyim
ben de iş yapacağım kuruyan çamaşırları toplayacağım ablam ben de çay demledim şekersiz içiyorumbir mola verdim çayiçecem
kimse yok şimdilik kızlar ablalarına kitiler akşam orda bırakıp geldim
sabah kaltıgımdan beri iş yapıyorum hala bitmedi onlargelince ev gene dagılı dumasınla
bende az şekerli içiyorumben de iş yapacağım kuruyan çamaşırları toplayacağım ablam ben de çay demledim şekersiz içiyorum
hemşire olab mı ablam onun atanmasına yetebilir..senin sınavın nası benim kız 66 almış
ya üzüldüm canımhemşire olab mı ablam onun atanmasına yetebilir..
benim de o civarlarda ama bana 83 ün üzerinde puan almam lazım ablam 85 almalıyım ki garanti olsun merkezi atamada
çok sıkı çalışmam lazım canım aksilikler de oldu ama bu haftasonu belki başlarım çalışmaya masamı açacağım kimseye de artık kpss ye hazırlanıyorum demiyeceğim kapadım bu sayfayı diyeceğimya üzüldüm canım
çok iyi olurçok sıkı çalışmam lazım canım aksilikler de oldu ama bu haftasonu belki başlarım çalışmaya masamı açacağım kimseye de artık kpss ye hazırlanıyorum demiyeceğim kapadım bu sayfayı diyeceğim
çok iyi olur
ya şimdi geldi aklıma erkek kardeşim 80 puançok iyi olur
evet garantilemek için öyle gerekiyor ablamya şimdi geldi aklıma erkek kardeşim 80 puan
kızım dedi dayı 80 üzerinde yapsaydı iyi olurdu dedi