---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

evet canım ya bişi diyecmde
aklımageldi mideden bulanıyor dedin
bence ya ben oglumda üç ay hamile oldugumu bimiyordu
adetim kesilmeyince doktora giymiştim hamilein dedi çok
olmuştum sen bir test yap emin olmak için canım:KK68::KK68:
dün gece test yaotım ablam şüphelendim ama ikinci çizgiyi göremedim :KK43:

burdayim canim arada bakiyorum size inşallah guzel haberlarinizi alirim diye :)
hep beraber hamile kalmasını istediğim o kadar çok arkadaşım var ki özellikle bana çok iyiliği dokunan bir arkadaşıma da özellikle dua ediyorum acılı bir kalbi var en azından azılarına neşe olsun istiyorum gönlümdekileri bilen ALLAH'IM yanında sana da isteyen diğer arkadaşlarıma da bana da hayırlarla inş amin

hep beraber hamile kalmasını istediğim o kadar çok arkadaşım var ki özellikle bana çok iyiliği dokunan bir arkadaşıma da özellikle dua ediyorum acılı bir kalbi var en azından azılarına neşe olsun istiyorum gönlümdekileri bilen ALLAH'IM yanında sana da isteyen diğer arkadaşlarıma da bana da hayırlarla inş amin
amin insallah

hamiş olursak hissederiz zaten canım
yok valla ben olduğumda bile hissetmedim heran adet olacağım diye wcye gidip geldim ama olmadım adet sancılarım bire bir vardi tek fark adet olmuyorsun ve inanılmaz akıntı geliyordu baskada hiç bir belirti yaşamadım ben

hangi kurumda çalışıyorsun çok yogunsun ki biraz olma mı desem yazmışsın aşkolsun bana dua et yoksa küserim :KK70:
ünv de çalışıorum tatlım aslında işler o kadar yoğun olmuo genelde ama malum bayram öncesi herkes tatilde ve bu yüzden işlerr bana kalıo dövmek istiyorum bu bayramdan önce izne çıkan kişileri :sinirli: ederim tatlım elbette de yine de sen bilirsin ama benim şimdiki aklım olsa mis gibi evde oturur çoluğumu çocuğumu büyütürdüm temizliğimi yapar otururdum aşağı :temizlik:

ünv de çalışıorum tatlım aslında işler o kadar yoğun olmuo genelde ama malum bayram öncesi herkes tatilde ve bu yüzden işlerr bana kalıo dövmek istiyorum bu bayramdan önce izne çıkan kişileri :sinirli: ederim tatlım elbette de yine de sen bilirsin ama benim şimdiki aklım olsa mis gibi evde oturur çoluğumu çocuğumu büyütürdüm temizliğimi yapar otururdum aşağı :temizlik:
ben de bayramda ailesini bırakıp tatile çıkanlara çok kızıyorum. halbuki o anacıklar babacıklar ne kadar üzülüyorlar bayramlarda yalnız kalınca. Rabbime çok şükür her şartta gittim; iyi ki de gitmişim, annemi kaybettikten sonra çok vicdan azabı çekerdim

hayırlısıyla inş olur canım başı da sonu da hayırlı olsun ...amin..
ya o kadar okudum annem ne zorlukla okuttu ben öyle çevremdeki insanların başarısız gibi görmelerinden olmamasına sevinmelerinden sıkıldım
bebiş yok galiba anladığım kadarıyla , olsa tüm bunları görmezdin çünkü çalışınca çok zor oluo bi bayan için benim bebiş olmadığı halde bu haldeyim yarınbi gün olsa naparım merak içerisindeyim bi de ikiz istiyom haa neye güveniosam :KK70::KK70:

X