---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

artık sıkıldım kilolardan değil ama insanlardan sanki kilo yu almayı ben istemişim gibi davranıyorlar yada kilo vermeyi çok kolay zannediyorlar hep bir laf sokma peşindeler eşim memnun ben memnun sizene değilmi ama yok olmaz illa bir yerden vuracaklar ya evden ya eşyalardan ya kocandan yada kilolarından hastalıgından şuan çok kötü baş agrısı çekiyorum bulantım ve agrım var
zayıfken de yok ya zayıf değilsin sen diyen ble oluyordu şaşırdım artık

artık sıkıldım kilolardan değil ama insanlardan sanki kilo yu almayı ben istemişim gibi davranıyorlar yada kilo vermeyi çok kolay zannediyorlar hep bir laf sokma peşindeler eşim memnun ben memnun sizene değilmi ama yok olmaz illa bir yerden vuracaklar ya evden ya eşyalardan ya kocandan yada kilolarından hastalıgından şuan çok kötü baş agrısı çekiyorum bulantım ve agrım var
zayıfken de yok ya zayıf değilsin sen diyen ble oluyordu şaşırdım artık
Zayıf olsan ay zayıfsın yesene kiloluyken de ay dikkat et aay biz gerçi sağlığın için diyoruz demeler güya kendilerini iyilik meleği sanmaları sinir oluyorum onlara :KK70:

Zayıf olsan ay zayıfsın yesene kiloluyken de ay dikkat et aay biz gerçi sağlığın için diyoruz demeler güya kendilerini iyilik meleği sanmaları sinir oluyorum onlara :KK70:
yok da yani o kadar cortizonu sen yesen nasıl olacaktn acaba bide 2 dogum yapsan bide diyor ki sadece 5 kilo almışım 6 ayda diyor ben öyle şişip kalmam camış gibi diyor maynak heralde :) kaynana da sagolsun beni destekledi ilkkez sargoz böylede çok güzel hem fazla kilosu da yok diye :) şaşırdım

bende hep aynı çorbaları yapıyorum yoğurtlu çorbada severim ama evde hiç yapmadım sonra böyle uydurdum gitti iyi oluyor salça biber salçası olcak acısız

hayret desene canım benim kaynanam olsa desteklemez canım anca başkalarının gelinlerinin memuriyetini ve de zayıflığını övüyor kibar diyor :KK70: güya zayıfmış yani heheheh zayıf olunca kibar olunuyormuş demek ki kilolu olunca kaba mı oluyorsun :KK70: mantık bu

hayret desene canım benim kaynanam olsa desteklemez canım anca başkalarının gelinlerinin memuriyetini ve de zayıflığını övüyor kibar diyor :KK70: güya zayıfmış yani heheheh zayıf olunca kibar olunuyormuş demek ki kilolu olunca kaba mı oluyorsun :KK70: mantık bu

Bende şaşkınim

hehe çorbalar konusunda pek de başarılı değilim bir yayla bir mercimek bir şehriye :KK70:
çorba denince akla ben gelirim. çok iyi çorba yaptığım söylenir :confused: şimdilik ramazan olduğu için sana basit ve hafif bir organik çorba tarifi vercem. 2 patates, 1 soğan, sarımsak, 1 kabak, 1 yeşil biber, 1 tatlı kırmızı biberi, 1 havucu yumuşayıncaya kadar kaynat; blendırdan geçir. sonra tereyağı ve tercihen nane- biber kavur üzerine dök. al sana gayet sağlıklı organik sebze çorbası. çok ağır çorba tariflerim de var. ileride veririm

kızlar sürekli br baş agrısı bulantı ve uyku hali yorgunluk var dr a da gidemedim :KK43: anemi var anemiden mı acaba tansiyonumu takip ettim normal çıktı vertigo mu acaba hangi bölüme gitmeyelim kesin teşhis için

kızlar sürekli br baş agrısı bulantı ve uyku hali yorgunluk var dr a da gidemedim :KK43: anemi var anemiden mı acaba tansiyonumu takip ettim normal çıktı vertigo mu acaba hangi bölüme gitmeyelim kesin teşhis için
ya bendede vardı gitim doktor
oruçtan önce yani nisanın sonlarında bana damir
kansızlık var dedi hem inne verdi iki aydan fazla kulandım
baş agrısı yorgınluk merdiven çıkamama hepsi vardı şükür şimdi
biraz iyiyim

X