Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım aynenbayram yaklaştı gerçi bayram çocuklara bayram
dünden beri midemle uğraşıyorum ama terledim falan şimdi biraz daha iyiyim ablaevet canım aynen
çocuklara bayram
nasılsın canım
evet ya çok iyi olurdu dünyanın derdinden uzak olurdukdünden beri midemle uğraşıyorum ama terledim falan şimdi biraz daha iyiyim abla
keşke çocuk olsak
hee çikolata isterim die hep paralar da çocuklara veriyorlarevet ya çok iyi olurdu dünyanın derdinden uzak olurduk
böyle dondurma yerdik böylede aglardık çocuklar böyle aglarlar
yapma nasıl amcaymış benim amcam yok baba ve birde halam varhee çikolata isterim die hep paralar da çocuklara veriyorlar
ah küçükken başka çocuklara verirlerdi paraları kendi amcam bile ele verirken bana vermezdi içimde hep uhte kaldı
benim babam da rahmetli 12 yıl oldu en sinir olduğum amcamın çocuklarına bize verdiğinden daha fazla verirdi insanlar önce kendi evlatları sonra diğerlerinki bence sonra çocukların kalbinde uhte kalıyoryapma nasıl amcaymış benim amcam yok baba ve birde halam var
tabi babam o konuda çok iyiydi rahmetlik misavir gelse çocuklar hem
para hem şeker verirdi
dogru vallah babam bizede verirdi ben evli oldum haldebenim babam da rahmetli 12 yıl oldu en sinir olduğum amcamın çocuklarına bize verdiğinden daha fazla verirdi insanlar önce kendi evlatları sonra diğerlerinki bence sonra çocukların kalbinde uhte kalıyor
tabi canımne ara 63 sayfa olmuş yaa maşaAlah size bayanlar :)
sohbetler koyune ara 63 sayfa olmuş yaa maşaAlah size bayanlar :)
rahmetli yaşasaydı bana da verirdi annem zor durumda olduğu halde verir hala harçlık bana bir şey alırsın der ben atanamadım da ona harçlık veremiyorumdogru vallah babam bizede verirdi ben evli oldum halde
valla öle gözüküo yaa işler yüzünden giremiorum ben peksohbetler koyu
verisin inşallahrahmetli yaşasaydı bana da verirdi annem zor durumda olduğu halde verir hala harçlık bana bir şey alırsın der ben atanamadım da ona harçlık veremiyorum
hımm işler yoğun sanırım kolay gelsinvalla öle gözüküo yaa işler yüzünden giremiorum ben pek
ay hayırlısıyla memur olduğum günü görür müyüm ?verisin inşallah
yoğun valla yaa bu öğrenciler mahfetti beni (hımm işler yoğun sanırım kolay gelsin
bu dileğine inşaAllah mı desem yok olma mı desem bilemedim :)ay hayırlısıyla memur olduğum günü görür müyüm ?
ögretmenmisinyoğun valla yaa bu öğrenciler mahfetti beni (
yok abam memurumögretmenmisin