- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rahmet eylesin canım, doğru söylüorsun ama mümkünse bayramda olsun bu ziyaretler yaa valla lütfeenn yaaben de bayramda ailesini bırakıp tatile çıkanlara çok kızıyorum. halbuki o anacıklar babacıklar ne kadar üzülüyorlar bayramlarda yalnız kalınca. Rabbime çok şükür her şartta gittim; iyi ki de gitmişim, annemi kaybettikten sonra çok vicdan azabı çekerdim
ben bayramımı yaptım vallakızlar, açken ben ben değilim yav
Güle güle git abla inşallah.. Yaşıyorken kıymetini bilmek lazım.. Benim annemde bir süredir şehir dışında özledim valla yakınımda olduğunda görmesem de destek oluyo sanki banaben de idare eder canım kaynımın son bombasını arkadaşlara anlatıyordum ben de kpss ye girmesem olurmuş kpss yüzünden bebeği ertelemememiz lazımmış abisi eşime diyor bunları dün sinir oldum her salataya maydanoz ya ..
hayırlı uğurlu olsun eviniz canım biz de çarşamba gecesi nasipse hayırlısyla memlekete gidiyoruz annemle ilgilenirim işte onu sıcak suya götüreceğim bacakları yine kötü olmuş morluk gibi bir şeyler varmış iyi gelir dedi birkaç tanıdık bakalım canım iyi gelir inş bacaklarına ama ayaklarım eşimin ailesinin oraya hiç çekmiyor
Yesın yesın 5 sene bekledik yesın bızı dıye :)Şükret bizde yesin diye uğraşıyoruz :)
Kız daha bal yaaay ccanım benim hayırlı sağlıklı olsun eli ayağı düzgün tam olsun da gülüm kız erkek aynı
baldır tabii canımKız daha bal yaa
tabii canım büyüklerin ailenin yeri her zaman başkadırGüle güle git abla inşallah.. Yaşıyorken kıymetini bilmek lazım.. Benim annemde bir süredir şehir dışında özledim valla yakınımda olduğunda görmesem de destek oluyo sanki bana
ay canım ya hayırlısıyla ramazandan sonra biraz daha rahat olursun özledim seninle yazışmayı bayramda ne yapacaksın bol bol dinlen baban kardeşin senin yanına mı gelecekler canımkızlar, açken ben ben değilim yav
heheehünv de çalışıorum tatlım aslında işler o kadar yoğun olmuo genelde ama malum bayram öncesi herkes tatilde ve bu yüzden işlerr bana kalıo dövmek istiyorum bu bayramdan önce izne çıkan kişileri ederim tatlım elbette de yine de sen bilirsin ama benim şimdiki aklım olsa mis gibi evde oturur çoluğumu çocuğumu büyütürdüm temizliğimi yapar otururdum aşağı
ben de kamu yönetimi mezunuyum canım..buralardayım tatlım gelirim yine işim olmazsa kamu yönetimi mezunuyum canım . sen ne mezunusun? yeni mi bitti okul ?
kuzum öyledir ya ayrım olur mubaldır tabii canım
2013 yılı 84 ile atandım tatlım .. öle oluo yaa benim arkadaşlar da var evlenince pek çalışamıolar canları sıkılıo sizin gibi ama ne bileyim dediğim gibi şu anki halimi düşünüorum da yok diorum bir daha olsa asla çalışmamben de kamu yönetimi mezunuyum canım..
kaçla atandın hangi sene atandın canım ben evlendikten sonra kpss ye çok çalışamadım 2012 de 79 almıştım son atamada bir ünv olur demiştim ama hiç alım olmadı nasip olmadı yanii
ya elbette ki yararları da çok , sen bakma bana bayram öncesi herkes gidip bütün işler bana kalınca deliriverdim böle zaman zaman oluo.. ünv de de final ve vize zamanı nie bunları ezberliomm ki bunlar yerine gder kocamı ezberlerdim diodumheheeh
çalışmak istediğim kurum ay içim bir hoş oldu 2012 de kesin olur diye beklerken şimdi 2018 diyorum aradan 6 sene geçmiş olacak yani aman evde oturup çalışsan da sabah akşam anca çalışınca kadın kendine güven duyuyor ve çevresi de bambaşka davranıyor sanki ben şimdi çok kıymetli miyim hayır eşim tarafından olmasa da ailesi tarafından insanın bir kadının eşinden para istemeden istediğini alabilmesi ne güzeldir çoluk çocuk bile zaman geliyor anne babayı beğenmiyor memur hayırlısıyla olsun da keratalar akıllı olsunlar derim
İyi fikirmişHer zaman çalışanlar evde oturmak evde oturanlarda çalışmak isterler kural bu.. Benim de ileride ki olmak istediğim şey evimin kadını çocuklarımın anası olmak desem dee maaş günü geldiğinde vazgeçiyorumya elbette ki yararları da çok , sen bakma bana bayram öncesi herkes gidip bütün işler bana kalınca deliriverdim böle zaman zaman oluo.. ünv de de final ve vize zamanı nie bunları ezberliomm ki bunlar yerine gder kocamı ezberlerdim diodum
inşallah bir gün görürsün canımdün gece test yaotım ablam şüphelendim ama ikinci çizgiyi göremedim
atanamadığımın karşılığını o kadar çok sıkıntıyla çektim ki özellikle de canım eşimin tarafından bebiş olduğunda da artık herkes nasıl yapıyorsa bizler de öyle yaparız biz hep elin verdikleriyle büyüdük bir güzel şey çıksa da giysek dedik çıkan da ya yırtık olurdu ya da lekeli bu kadar zorlukla okuyunca ve de milletin çenesini de kapatamayınca bazen sinirden dişlerimi sıkmaktan sıkıldımbebiş yok galiba anladığım kadarıyla , olsa tüm bunları görmezdin çünkü çalışınca çok zor oluo bi bayan için benim bebiş olmadığı halde bu haldeyim yarınbi gün olsa naparım merak içerisindeyim bi de ikiz istiyom haa neye güveniosam
hayırlısı artık ablaminşallah bir gün görürsün canım
hehe çorbalar konusunda pek de başarılı değilim bir yayla bir mercimek bir şehriyekızlar menünüzde ne var deyişik çorbası olan
yazsın fikir olur banada