Taşındıık dün kesinnolarak ama hala doğalgazımız ve netimiz yokanladım canım taşındınız demi
ben de idare eder canım kaynımın son bombasını arkadaşlara anlatıyordum ben de kpss ye girmesem olurmuş kpss yüzünden bebeği ertelemememiz lazımmış abisi eşime diyor bunları dün sinir oldum her salataya maydanoz ya ..Taşındıık dün kesinnolarak ama hala doğalgazımız ve netimiz yokinşallah halledilir bi an evvel bakalım:)) sen nasılsın abl?
ben de idare eder canım kaynımın son bombasını arkadaşlara anlatıyordum ben de kpss ye girmesem olurmuş kpss yüzünden bebeği ertelemememiz lazımmış abisi eşime diyor bunları dün sinir oldum her salataya maydanoz ya ..
hayırlı uğurlu olsun eviniz canım biz de çarşamba gecesi nasipse hayırlısyla memlekete gidiyoruz annemle ilgilenirim işte onu sıcak suya götüreceğim bacakları yine kötü olmuş morluk gibi bir şeyler varmış iyi gelir dedi birkaç tanıdık bakalım canım iyi gelir inş bacaklarına ama ayaklarım eşimin ailesinin oraya hiç çekmiyor
ALLAH RAZI OLSUN ABLAMSana şimdiden hayırlı yolculuklar ablacım , sağsalim selametle varman dileğiyle :)
ALLAH RAZI OLSUN ABLAM
nasılsın?
ben de iyiyim yemek yapıyorum ablam benim de dişim ara ara ağrıyor dolgular yenilenmesi lazım..Senden de razı olsun hepimzden inşallah , dişim haricinde iyiyim , iyi sayılırım , sen nasılsın canım :)
ben de iyiyim yemek yapıyorum ablam benim de dişim ara ara ağrıyor dolgular yenilenmesi lazım..
doktora git abla ya diş ağrısı çok kötü ben de ihmal ediyorum ama etmemek lazım
malesef istanbula gittiKoru benim de aklımda canım. Günay hanım hangi hastanede peki şuan biliyor musun ?
Canim Allah razi olsun sendende dua edenlerdende insallah mubarek ramazan ayi hurmetine Rabbim bayramda cifte bayram yasamayi nasip etsin hepimize canim.İnsallah hayirlisiyla evlatlarimizin mujdesini alir veririz birbirimize☺@basbelasiyim @Bihter341cift1tekannesi @Ters Lale @Hulya90 @arkadasimes @mavimli @avucdolusudua @hayatimin_rengi @melekbaby @Love5 @Hibele @masalolsunnn @sevdalidris @Derya su @damla_22 @tubatesbih @damlaaaaaaaaaaaaa
aklımda kalan arkadaşlarım onlara da dua et canım nicklerini okusan yeter
ay hayırlısıyla inş canımCanim Allah razi olsun sendende dua edenlerdende insallah mubarek ramazan ayi hurmetine Rabbim bayramda cifte bayram yasamayi nasip etsin hepimize canim.İnsallah hayirlisiyla evlatlarimizin mujdesini alir veririz birbirimize☺
Ay çok geçmiş olsun abla inşallah grçer bacakları düzelir.duyma sen kötü kpnuşanları boşver terbiyesiz gerçekten ona nesikiben de idare eder canım kaynımın son bombasını arkadaşlara anlatıyordum ben de kpss ye girmesem olurmuş kpss yüzünden bebeği ertelemememiz lazımmış abisi eşime diyor bunları dün sinir oldum her salataya maydanoz ya ..
hayırlı uğurlu olsun eviniz canım biz de çarşamba gecesi nasipse hayırlısyla memlekete gidiyoruz annemle ilgilenirim işte onu sıcak suya götüreceğim bacakları yine kötü olmuş morluk gibi bir şeyler varmış iyi gelir dedi birkaç tanıdık bakalım canım iyi gelir inş bacaklarına ama ayaklarım eşimin ailesinin oraya hiç çekmiyor
karıdan beter canım eğer ben atanırsam hayırlısıyla yüzlerinin halini merakla yaşıyorum inanAy çok geçmiş olsun abla inşallah grçer bacakları düzelir.duyma sen kötü kpnuşanları boşver terbiyesiz gerçekten ona nesiki
evet canımkarıdan beter canım eğer ben atanırsam hayırlısıyla yüzlerinin halini merakla yaşıyorum inan
işteyim maalesef. tansiyon yerlerde. oruç çok çarpıyor beni. sabahtan akşama kadar yatarak tutsam ne ala.BEYAZ KURT canım nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn? evde misin işte misin
Şmdi tam hatirlayamiyorum canim ama googleden bakabilirsin.Burdada o konuyla ilgili topik cok var.Kaç gün yaptın bunu canım adetten sonra mı başladın
çok geçmiş olsun canım ya az kaldı bir de ev taşıdın iyice bedenin yorgun kaldı nasıl işlerin bitti mi bayağı yerleştin mi evine canımişteyim maalesef. tansiyon yerlerde. oruç çok çarpıyor beni. sabahtan akşama kadar yatarak tutsam ne ala.
ben dünden beri hastaydım canım midemle zorum var hem ağrıdı hem de bulandı durdu üşüttüm sanırsam bu sabah da ekşime yanma falan terledim bayağı biraz toparlandım hiç böyle olmamıştım sahurda bir şey yiyemedim bileHerkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. :)
sen nasılsın iyi misin ablasıHerkese merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. :)