---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

aaynaa aaynaa abla mesajlarını okudum da buaralar insanları çok takar olmuşsun bak kendine zarar verirsin. Biraz bırak dağınık kalsın demeyi denemelisin. Tıka kulaklarını söylediklerini duyma çatlasın insanlar. Kiloyu da insanlar için verme kendi sağlığın ve kendini iyi hissetmen için ver.. Sen elinden geleni yap da nasipten öte köy yok Allah nasip ederse olur herşey:KK200:
sınavım da çöpe gitti gülüm ya...
zoruma gidiyor eşim kendini ezdirme ezik hissediyorsun kendini diyor dedim sen de bir de ezmeye çalışanlara de dedim..
insanı bunaltıyorlar şu ankarayı eltim ve kaynım yüzünden özellikle de kaynımın çenesi yüzünden sevmiyorum ya zaten bir onlarla görüşüyoruz o da burnumdan geliyor benim pes etmemi bekliyorlar ya..
kilo da canım 3 öğün yemek gibi önüme gelen bir konu olunca bunaldım :KK43:

iyim canım teşekkür ederim pek bakamıyorum buralara torun bakıyorum onla vakit geçiyor sen nasılsın oğlun nasıl oldu
ablam ALLAH söyletti kesin ya oruç oruç vallaha :::::)
benim bebeğim olmuyor belki unutmuşsundur çoktandır yazışmadığımızdan acaba bebişim mi olacak ne :KK70:

evi karıncalar sardı ya aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sınavım da çöpe gitti gülüm ya...
zoruma gidiyor eşim kendini ezdirme ezik hissediyorsun kendini diyor dedim sen de bir de ezmeye çalışanlara de dedim..
insanı bunaltıyorlar şu ankarayı eltim ve kaynım yüzünden özellikle de kaynımın çenesi yüzünden sevmiyorum ya zaten bir onlarla görüşüyoruz o da burnumdan geliyor benim pes etmemi bekliyorlar ya..
kilo da canım 3 öğün yemek gibi önüme gelen bir konu olunca bunaldım :KK43:
anladım seni abla herşey üst üste gelmiş ama mecburen takmamayı öğrenmek gerekiyor bu durumlarda. Bende herkesin çocuk yokmu diye sormasından ve arayıp öneriler sunmasından bunaldım. Düşüklerden dolayı herkese yayıldı çocuk istediğimiz eşime diyorum zoruma gidiyo çocuğu olmayan kadın muamelesi görmek ama ne yapıcan işte nasip:işsiz:

evet abla kendi hatimimi yetistirmeye çalışıyorum aksamlari teravihe gidiyorum falan bildiğin kosturmaca sen nasilsin
ben de iyiyim canım bu sıralar bir durgun bir halsizim inş bayramdan sonra düzelirim diyorum ...
dualarından bizleri de mahrum etme canım ALLAH KABUL ETSİN gülüm

ablam ALLAH söyletti kesin ya oruç oruç vallaha :::::)
benim bebeğim olmuyor belki unutmuşsundur çoktandır yazışmadığımızdan acaba bebişim mi olacak ne :KK70:
aaa diğer kızımızla karıştırdım canım biliyorum seni birlikte ço dualar ettik rabbim tez zamande verir inşallaaah vallahi içimden geldi oruç ağzımla

aaa diğer kızımızla karıştırdım canım biliyorum seni birlikte ço dualar ettik rabbim tez zamande verir inşallaaah vallahi içimden geldi oruç ağzımla
ay gelsin ablam gelsin :KK70: vallaha ALLAH söyletti diyorum ben de beklemedeyim belki bayramdan sonra bize de hayırlısıyla nasip olur tüm isteyen arkadaşlarıma da bize de inş hayırlarla amin

X