Maleseftüp bebek tedavisi bu kadar maliyetlimi allah yardımcınız olsun
Toplumca kisır oldukbebek konusundada çok fazla dertli arkadaş var neden böyle olduk biz ya cidden toplumun tüm dengeleri bozuldu
iyim canım teşekkür ederim pek bakamıyorum buralara torun bakıyorum onla vakit geçiyor sen nasılsın oğlun nasıl olduinş ablam nasılsın görüşmeyeli
sınavım da çöpe gitti gülüm ya...aaynaa abla mesajlarını okudum da buaralar insanları çok takar olmuşsun bak kendine zarar verirsin. Biraz bırak dağınık kalsın demeyi denemelisin. Tıka kulaklarını söylediklerini duyma çatlasın insanlar. Kiloyu da insanlar için verme kendi sağlığın ve kendini iyi hissetmen için ver.. Sen elinden geleni yap da nasipten öte köy yok Allah nasip ederse olur herşey
ablam ALLAH söyletti kesin ya oruç oruç vallaha :::::)iyim canım teşekkür ederim pek bakamıyorum buralara torun bakıyorum onla vakit geçiyor sen nasılsın oğlun nasıl oldu
hayırlısıyla olsun da ooo bebiş kısmetiyle gelir unutturur her şeyiMalesefolsun yinede hamdolsun Rabbim bize bunun imkanını ve parasını nasip ediyor
anladım seni abla herşey üst üste gelmiş ama mecburen takmamayı öğrenmek gerekiyor bu durumlarda. Bende herkesin çocuk yokmu diye sormasından ve arayıp öneriler sunmasından bunaldım. Düşüklerden dolayı herkese yayıldı çocuk istediğimiz eşime diyorum zoruma gidiyo çocuğu olmayan kadın muamelesi görmek ama ne yapıcan işte nasipsınavım da çöpe gitti gülüm ya...
zoruma gidiyor eşim kendini ezdirme ezik hissediyorsun kendini diyor dedim sen de bir de ezmeye çalışanlara de dedim..
insanı bunaltıyorlar şu ankarayı eltim ve kaynım yüzünden özellikle de kaynımın çenesi yüzünden sevmiyorum ya zaten bir onlarla görüşüyoruz o da burnumdan geliyor benim pes etmemi bekliyorlar ya..
kilo da canım 3 öğün yemek gibi önüme gelen bir konu olunca bunaldım
evet abla kendi hatimimi yetistirmeye çalışıyorum aksamlari teravihe gidiyorum falan bildiğin kosturmaca sen nasilsin
akşama ne yemek yapsam ne yapsam
ben de iyiyim canım bu sıralar bir durgun bir halsizim inş bayramdan sonra düzelirim diyorum ...evet abla kendi hatimimi yetistirmeye çalışıyorum aksamlari teravihe gidiyorum falan bildiğin kosturmaca sen nasilsin
eşim yemek vakti gözü dönüyor çok açıktığından değil ama işte susuzluk ve sigarasızlık adamı sinirli yapıyorBen ctesi pazar yemek yapmaktan bıktım mümkünse uzun bi süre mutfağa girmek istemiyorum
Sigara kullanan kişiler öyle oluyor abla hiç bulaşma sende yemekten sonra kozunu paylaşırsıneşim yemek vakti gözü dönüyor çok açıktığından değil ama işte susuzluk ve sigarasızlık adamı sinirli yapıyor
bulaşmıyorum hiç canım aman amanSigara kullanan kişiler öyle oluyor abla hiç bulaşma sende yemekten sonra kozunu paylaşırsın
aaa diğer kızımızla karıştırdım canım biliyorum seni birlikte ço dualar ettik rabbim tez zamande verir inşallaaah vallahi içimden geldi oruç ağzımlaablam ALLAH söyletti kesin ya oruç oruç vallaha :::::)
benim bebeğim olmuyor belki unutmuşsundur çoktandır yazışmadığımızdan acaba bebişim mi olacak ne
Ablacım internet bağlanmaadı halaa pcden giremiyorum:) arada telefondan bakıyorum:)
anladım canım taşındınız demiAblacım internet bağlanmaadı halaa pcden giremiyorum:) arada telefondan bakıyorum:)
ay gelsin ablam gelsinaaa diğer kızımızla karıştırdım canım biliyorum seni birlikte ço dualar ettik rabbim tez zamande verir inşallaaah vallahi içimden geldi oruç ağzımla