---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

Kızlar bende 5 tüp bebek tedavisinden sonra 5 kilo kadar aldım şimdi hareketi arttırarak birde yemeyi azaltarak 2 kg verdim..zaten 5 kg fazlam vardı üstüne 5 daha eklendi etti 10 kg..Ağustosta 6.tedaviye başlıyoruz kısmetse ama şu kilolardan kurtulmam lazım biran evvel..Fazla da yemeden kesemiyorum yumurta kalitesi için beslenmek gerek:KK35:

ben konuşmasam da canım benim işte eşim açıyor bazen kilo meselesini ramazansan sonra rejime tam gireceğim işte gülüm
bence sen profesyonel yardım al canım. madem eşin bukadar takmış bu konuyu sen ne yapsan o açacak. streste kilo aldırıyor bak. bebek, sınav derken insan geriliyor mutlaka. diyet topikleri var ya da oradakilere takıl. baya işe yarıyor. bende yapmaya çalılşıyorum ama zor gerçekten kilo vermek. bence eşin sen zayıflamadan rahat etmeyecek. ona çaktırmadan diyet yap bence.

Kızlar bende 5 tüp bebek tedavisinden sonra 5 kilo kadar aldım şimdi hareketi arttırarak birde yemeyi azaltarak 2 kg verdim..zaten 5 kg fazlam vardı üstüne 5 daha eklendi etti 10 kg..Ağustosta 6.tedaviye başlıyoruz kısmetse ama şu kilolardan kurtulmam lazım biran evvel..Fazla da yemeden kesemiyorum yumurta kalitesi için beslenmek gerek:KK35:
Allah inşallah nasip eder canım.

Ankaralılarla gün mü yapsak :hamarat:ben evimi açarım :kahve: ben sadece yüksek lisansa devam edicem dönem başlayınca çalışmıcam gibi görünüyor. boşum yani bebiş dışında

yok açık tüplerim canım
İyi bari sorun çıkmamış abla filminde o da güzel bişey.. kilo hamile kalmayı engelliyor diyo dr.lar ama ben nice kilolular tanıyorum şıp diye hamile kalıyolar :işsiz:
evet şimd de soytarılık yapıyor gercekten çok değişken bir çocuk aman hiç bi kızın canını yakmasın oglum bi kere aşık olup çok sevilsin ve evlensin istiyorum sevdiğiyle
Canım benim kardeşimde ikizler burcu ve erkek dolayısıyla ikizler erkeğini en iyi tanıyan insanlardan biriyimdir. İkizler genelde eekwn evlenmemelidir çünkü biraz ayran gönüllü ve gezmeyi seven kişiler oluyolar. Arkadaş düşkünüdürler çok eğlencelidirler ama bir o kadar da dıygusaldırlar. Benm kardeşim 23 yaşında hala zorna giden bir olay olduğunda ağlar benm içimi parçalar eşek sıpası.. çevre tarafından da çok sevilirler ve zeki olurlar dışarıya çok belli etmezler buarada duygusallıklarını genelde dıştan görenler umursamaz diye nitelendirirler.. nacizane tecrübemi paylaştım :KK51:

Kızlar bende çocuk planladığımızdan beri yaklaşık 10 kg aldım 71 civarıyım bebek gelmedi kilo geldi gören hamilemsin diyodu göbek çıktığı için sonra alıştılar vücut hamileliğe kendini inanadırdıysa demek :KK70:o kadar fazla göstermiyorum kiloyu kaldırıyorum ama hamilelik için be kadar zayıf olsam o kadar iyi artı gelecek kilolar düşünüldüğünde dimi aaynaa aaynaa abla:110:

ben konuşmasam da canım benim işte eşim açıyor bazen kilo meselesini ramazansan sonra rejime tam gireceğim işte gülüm

Canım kilo verme yarışması var sbeden sbeden nin oraya uyemiydin sen simdi hatırlayamadim ama üye olabilirsin çok tatlı insanlar var bende orda kilo verdim daha da vermek istiyorum insallah

sağol canım diğer sohbet topiklerini kıskanıyordum herkes kendi arkadaşlarıyla oooo sohbetleri ne güzel bir rast getiremedim birkaç konu denemem fos çıktı:işsiz:
Topiğin hayırlı olsun burası daim olsun artik :)

İyi bari sorun çıkmamış abla filminde o da güzel bişey.. kilo hamile kalmayı engelliyor diyo dr.lar ama ben nice kilolular tanıyorum şıp diye hamile kalıyolar :işsiz:

Canım benim kardeşimde ikizler burcu ve erkek dolayısıyla ikizler erkeğini en iyi tanıyan insanlardan biriyimdir. İkizler genelde eekwn evlenmemelidir çünkü biraz ayran gönüllü ve gezmeyi seven kişiler oluyolar. Arkadaş düşkünüdürler çok eğlencelidirler ama bir o kadar da dıygusaldırlar. Benm kardeşim 23 yaşında hala zorna giden bir olay olduğunda ağlar benm içimi parçalar eşek sıpası.. çevre tarafından da çok sevilirler ve zeki olurlar dışarıya çok belli etmezler buarada duygusallıklarını genelde dıştan görenler umursamaz diye nitelendirirler.. nacizane tecrübemi paylaştım :KK51:
evet aşırı duygusal ve birbirini tutmayan hareketleri var

Kızlar bende çocuk planladığımızdan beri yaklaşık 10 kg aldım 71 civarıyım bebek gelmedi kilo geldi gören hamilemsin diyodu göbek çıktığı için sonra alıştılar vücut hamileliğe kendini inanadırdıysa demek :KK70:o kadar fazla göstermiyorum kiloyu kaldırıyorum ama hamilelik için be kadar zayıf olsam o kadar iyi artı gelecek kilolar düşünüldüğünde dimi aaynaa aaynaa abla:110:
verecegiz inşallah kiloları

Kızlar kendinize kiloyu dert etmeyin ben çocukluğumdan beri tombisim azmettim karataya başladım 14 kasımda marta kadar 22 kilo verdim hala fazla 10 kilom var ramazan bitsin onuda verilemez inşallah ama çok farklıymış balık etli olmak :KK66: yapabilirsiniz

Canım ekmek ve şeker yumurtaya zararlı bol proteinler beklenirken emin ol herşey daha iyi olur

Kuzumm çok ta takma kafana ama bi diyetisyene görün istersen. Kilo verme işlemini kısa sürede planlı bi şekilde tamamlarsınn. Sporla da desteklersen hem kafan dağılmış olur. Ben de evde çabalıyorum 3 kilo verdim bakalım decam edicem...
kesinlikle spor yapacağım canım

X