- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
evetiki gündür yoktum burası baya karabalık olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetiki gündür yoktum burası baya karabalık olmuş
Rabbimiz utandırmasın canım inş bu sefer evlatlarına hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur gülüm transferin olacağı zaman bize haber et de hepimiz dua ederizKızlar bende 5 tüp bebek tedavisinden sonra 5 kilo kadar aldım şimdi hareketi arttırarak birde yemeyi azaltarak 2 kg verdim..zaten 5 kg fazlam vardı üstüne 5 daha eklendi etti 10 kg..Ağustosta 6.tedaviye başlıyoruz kısmetse ama şu kilolardan kurtulmam lazım biran evvel..Fazla da yemeden kesemiyorum yumurta kalitesi için beslenmek gerek
ben de sahura kadar ayaktayım hep zaten bir sürü rüya gördümgünaydın kızlar gece hiç uyuyamadım kafam kazan gibi
ben de vereceğim canım tombişlikten sıkıldımKızlar kendinize kiloyu dert etmeyin ben çocukluğumdan beri tombisim azmettim karataya başladım 14 kasımda marta kadar 22 kilo verdim hala fazla 10 kilom var ramazan bitsin onuda verilemez inşallah ama çok farklıymış balık etli olmak yapabilirsiniz
soğan kürü yaptığın ay mı hamile kaldın canımUmut vermek istemem ama ben onu yaptigim ay hamile kalmistim canim:) dene istersen
Allah im hayra getirsin kuzumben de sahura kadar ayaktayım hep zaten bir sürü rüya gördüm
Ben hep şöyle düşündüm yedim ne değişti yemezsem ne olacak gerçi benimkine büyük etken tüp bebek yaptırmak olduben de vereceğim canım tombişlikten sıkıldım
kimse yok iftar vakti o yüzden galibaKimse ler yok mu
Aynaaaa kuzum nasılsınn
iyiyim canım benim uzun zaman oldu nasılsın yeğenimi büyütüyor musun?Aynaaaa kuzum nasılsınn
davete gitmek çok iyi oluyor ramazanda oh yemek yapma işi olmuyor :)Ben burdayım arkadaşlar iftara davetliyiz birazdan kalkıp hazırlanacağım ama o kadar üşeniyorum ki gitmeyee
amin canımhayırlı iftarlar şimdiden arkadaşlar, Rabbim tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri yanlışıyla,eksiğiyle kabul etsin. azımızı çoğa saysın inşaAllah ( Amin )
iyi akşamlar ablam ben de çay koydum :)Az kaldı arkadaşlar , hepimizin oruçlarını kabûl etsin Rabbim inşallah , tuttuğumuz oruçlar kabrimizde ve mahşerde ışığımız olsun , iyi akşamlar canlar .
aleyküm selam canım benim nasılsınSlm tatlı bayanlar
Oooo hanimefendi nerelerdesin sen yaAynaaaa kuzum nasılsınn