Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır canım ağır mı kaldırdınAcayip bir sırt ağrısı çekiyorum :/
rejim için bu resimler bize motive olsun canımNe güzel resimler
Goguslerimden dolayı canım kilo vs goguslerim büyük olduğu için sirtima ağrı yapıyor yuzmem lazım mis ve ameliyat :/ama önce kilo vermem lazım mishayırdır canım ağır mı kaldırdın
ayyyyyyyyyyyyyy benim derdim de kiloooooooooooooooooooooooooooGoguslerimden dolayı canım kilo vs goguslerim büyük olduğu için sirtima ağrı yapıyor yuzmem lazım mis ve ameliyat :/ama önce kilo vermem lazım mis
ben evlenirken o kadardım şimdi 100 numarayım gülsem mi ağlasam mıBen 83 kilo olmuşum :/
Giyecegiz inşallah
çok güzel elbise bir gün ben de böyle giyinir miyim acaba
Ben 53 kiloydum :/ verecegiz kiloları stres yapma su icben evlenirken o kadardım şimdi 100 numarayım gülsem mi ağlasam mı
ben susasam bile içmem su içmeyi alışkanlık yapmalıyımBen 53 kiloydum :/ verecegiz kiloları stres yapma su ic
çok beğendim bu elbiseyiiiiiiiiiiiiiiiiiiGiyecegiz inşallah
Bende icemiyorum geçmiyor bogazimdan :/ su icmem lazim bir arar limonlu su yaptım iciyordum ama limon herzaman olmuyor vs bıraktım yine başlayacagimben susasam bile içmem su içmeyi alışkanlık yapmalıyım
Bende bayıldımçok beğendim bu elbiseyiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bayıldım