- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldim tatlımHuhuuuu nasılsınız, pek memnun oldum buraya davet edilince
aynen inş evlatlarımızın bahtları da güzel olur inş amin büyüklerine de sevgili saygılı olurlar inş her daim amin ben de anne olma zamanımı beklemedeyimevet şimd de soytarılık yapıyor gercekten çok değişken bir çocuk aman hiç bi kızın canını yakmasın oglum bi kere aşık olup çok sevilsin ve evlensin istiyorum sevdiğiyle
hoşgeldin canım ben de mutfaktaydım iftara çorba koydum ocağaHuhuuuu nasılsınız, pek memnun oldum buraya davet edilince
ay ben de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severimhoşgeldim tatlım
şuanda mutluluk naraları atıyorum canım kaynanamı ve sevgili elticimle görümcemi görecem yine yeni yeniden
yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay ben de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim
OLUR KUZUM ODA OLUR İNŞALLAHaynen inş evlatlarımızın bahtları da güzel olur inş amin büyüklerine de sevgili saygılı olurlar inş her daim amin ben de anne olma zamanımı beklemedeyim
bilirim pek seversinay ben de çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk severim
DDDDDDDDDDbilirim pek seversin
hayırlısyla inş canım hayırlı zamanda olsun beklemedeyizOLUR KUZUM ODA OLUR İNŞALLAH
Bak abla İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden:yok gülüm yok başlayacağım 4 ay devam ettireceğim ilk 2 ay 15 gün son 2 ay bir hafta içeceğim demi
Bak abla İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden:
SOĞAN KÜRÜ:
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı (kahverengi kabuklu yemeklik olan) dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir. Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır (BEN 7 GÜN SONRA BAŞLAMIŞTIM) ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.[/QUOTE
Zayıflamak için de oluyor mu kiBak abla İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden:
SOĞAN KÜRÜ:
Kaynamakta olan 1,5 su bardağı suyun içerisine 1 orta boy kuru soğanı (kahverengi kabuklu yemeklik olan) dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir. Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır (BEN 7 GÜN SONRA BAŞLAMIŞTIM) ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
ödem için de içen oluyor evetZayıflamak için de oluyor mu ki
bilmiyorum canım ya ben ne zamandır yapacağım diyorum yapamadım sonunda yapacağımArkadaşlar herkese merhaba aaynaa topiğin hayırlı olsun cnm kızlar bu kürler herkese iyi gelmiyor söylemeden edemedim miyomları arttırabiliyor soğanda östrojen var ya yoğun olarak vücuda yükleyince bazen dengeyi bozabiliyor