Eşimle konuşmak için parka çıktık bugün çünkü önceki k
Eşimle konuşmak için parka çıktık bugün çünkü önceki konumda bahsettim evden gitmiştim konuşamadıgımız için bismilllah dedik ve eşim 1,5 senedir benim kurduğum işte çalışıyor çünkü hamile doğum derken o benim yerime gitti işe. Bizim en som sıkıntılarımız olunca arabayı alıp çıkınca artık işe döneceğimi anladı bana bu işi ya bana devret yada bırakacaksın dedi bende niye devredeyim işe döneceğim dedim zaten öğleye dek çalışıyorum güzel geliri var ee bebek zaten 1 yaş oldu iyi kötü annem öğleye kadar bakar ki kendi işi yok zaten bi işe girse ev kira beraber en başta olduğu gibi devam ederiz dedim yok dedi bu işi bana devretmiyorsun bırakacaksın nasıl geçinecez dedim ben ne kazanırsam o olacak şaşkınım nirbimize girdik yine sonra geri annemin evine döndüm çözemedik boka sardı iyice sizce niye böyle zorluyor beni ben 10 yıl çalıştım evde yapamıyorum zaten zor dönemleri tam atlattım bebiş toparlandı yani hayat şartları kolay değil yarın ne olacağım belli değil bana tevekkül et diyor ama 1 ay sonra devredince kapı önüne koymayacağını bilmiyorum çünkü o güveni vermedi hep küstü konuşmadı ne edeyim yaa yıldım valla
onumda bahsettim evden gitmiştim konuşamadıgımız için bismilllah dedik ve eşim 1,5 senedir benim kurduğum işte çalışıyor çünkü hamile doğum derken o benim yerime gitti işe. Bizim en som sıkıntılarımız olunca arabayı alıp çıkınca artık işe döneceğimi anladı bana bu işi ya bana devret yada bırakacaksın dedi bende niye devredeyim işe döneceğim dedim zaten öğleye dek çalışıyorum güzel geliri var ee bebek zaten 1 yaş oldu iyi kötü annem öğleye kadar bakar ki kendi işi yok zaten bi işe girse ev kira beraber en başta olduğu gibi devam ederiz dedim yok dedi bu işi bana devretmiyorsun bırakacaksın nasıl geçinecez dedim ben ne kazanırsam o olacak şaşkınım nirbimize girdik yine sonra geri annemin evine döndüm çözemedik boka sardı iyice sizce niye böyle zorluyor beni ben 10 yıl çalıştım evde yapamıyorum zaten zor dönemleri tam atlattım bebiş toparlandı yani hayat şartları kolay değil yarın ne olacağım belli değil bana tevekkül et diyor ama 1 ay sonra devredince kapı önüne koymayacağını bilmiyorum çünkü o güveni vermedi hep küstü konuşmadı ne edeyim yaa yıldım valla