• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

cutemom ,ben lafı eğip bükmeyi sevmem ,sana açık konuşayım ,tartışmak gibi de bir niyetim yok bilmeni isterim .

senin topiğimizde sohbete katılmandan yana değiliz ,burda sabit 7-8 kişi var ,çoğu da benimle aynı düsünceye sahip.

sebebine gelince ,topik sahibiyle bir tartısmaya girmiştin hatırlarsan ,ve haddini aşacak kadar ,onun eşine şerefsiz kelimelerini bile kullandın .

biz bunu hangi arkdasımıza yaparsan yap kabul edemeyiz . o yüzden de seninle sohbet ortamında bulunmak istemiyoruz .

anlayısla karsılarsın umarım ,iyi günler ...

bu tarz seyleri ben komik buluyorum ben genel olarak cok takılmıyorum buraya
ellı kere anlattım ama bır kere daha anlatayım , misal benim kocam beni dövdü bende konu actım filan sonra ben öğreniyorumki ne bilim bilşey olmuş dövmemiş dövmek fiili için komik olabilir diğer olguyu karıstırmak ıstemıyorum sonra ben tabi neticeyi bilmiyorum oraya konu acılmıs gelıp uzerıne birşey yazılmamıs ben dövdü bilirim
aradan zaman gecer bu tarz bır konuda ben dayak yersen söylesin döverse o adam böyle dersem ben yine olsa yine derim ve kim olursa olsun derim bir dakika ya sen bunu nasıl söylersin sen yaptınmı bunu onun barışıp barışmadıgı benı gercekten alakadar etmez kaldıki bende bu yollardan gectım o sebebten kımsenın yuvasını dagıtmasıyla ılgılı bır konuyu al asagı etmem soz konusu degıl
bıraz atıstık halıyle yagmur acıklama yaptı oyle bırsey olmadıgı ıcın fılan öylede konu kapandı hatat ınan dun bana yorum yazarken baskaları yazana kadar ben benım ıcın bsıey dusunupte yazdııgnı dusunmedım bıle ama sıkıldım halıyle sonuc olarak hepımız kadınız ve dunyaya kadın olarak geldıgımız ıcın magduruz ve alay edılecek bır konu egıl dimi mevzu bu
zaten acıkcası ben sızı tanımam sızın ıcınde gelmemıstım lılyana ıcın gelmsıtım gelmısken ıkı sohbet edıyordum yoksa zaten benımde burada kalıcı olmaya nıyetım yok
ama benım geyık degılde yenı bır hayatta arkadas grubum onun dısında bır yere zaten sabıt takılı kalamıyorum
böyle yani

serenimoooooo şurayaaa dogum tarihini eklesene alta ,gün güün gebelik takvimini takip edersiiinnnn :49::49::49::49:

pompiş ekleyecektim de babyy o ilk aylarda annenin karnında pembe bir solucan var gibi gösteriyor:53::53::53::53::53: başkalarından görmüştüm ay bir tiksinti geldi çocuk azıcık büyüsün öyle ekleyeceğim canım:52::52::52:

vallahii benim işim polemik yaratmak değil,siz yağmurun durumuna neler yazdığınızı biz gayet iyi biliyoruz,, ogün yağmur çok ağlamıştı, madem iyi niyetinizle geldiniz topice herkese bi selamlama ve yağmura bi merhaba geçebilirdiniz,,,lilyana başka yerlerde de takılıyor elbet oralarda da sohbetinizi yürütebilirdiniz,,kusura bakmayın ama dün yağmurun sizin konunuza yorum yazıp kalkıp sabahtan buraya gelmeniz bana pek samimi gelmedi

yani bunu hep söylerim ben trip atan hemen alınan bir kadın değilim ve böyle kadınlarlada çok uğraşamam sıkılıyorum
dün içinde ben ona bir tepki vermedim ama yagmur ince fikirli olabilir ben hiç değilim emin olun yagmurda gelseydı bana laf atsaydı gayet normal cevap verirdim

pompiş ekleyecektim de babyy o ilk aylarda annenin karnında pembe bir solucan var gibi gösteriyor:53::53::53::53::53: başkalarından görmüştüm ay bir tiksinti geldi çocuk azıcık büyüsün öyle ekleyeceğim canım:52::52::52:

:60::60:solucann gibi miiii :60:

Bendee nisan da 26 olmak istemiyorum yaa :25:

Yaa unutursaaaa :30::30::30:

unutrsa kafasını kırarsın olur biter :19::19::19::19::19:

:52::52::52:
evdeki durumlarrr nasıl peki ???

esin alıştı mı yeni bir cocugun varlıgınaaa :33::33::33:

seni ıslak meşe odunu ile döverim ahhhhhhhh ben 26 yaşında iken hale bekardım yani şu an ki eşimle sevgülüydükkkkkkkkkk:16::16::16::16::16::16::16::16::16:
Hmmmm bendee bekarımmmm şu annnn :52::52:

Çok üzülürümmm allahım yaşatması o üzüntüyüü hayal kırıklığını..
Ben onunkini unutmadım..
iş yerine özel kendii hazırladığım birşey göndermiştim ve gömlek almıştımm :ssz:

heheheee solucan gibiii :)))
:1::1::1::1::1:

alıştı canım hatta o kadar hızlı alıştı ki eski durumuna 2 saatte geri geldi:52::52::52::52:
onluk sorun yok evdeki herşey eski düzen tek fark ben yemek yaparken içim dışıma çıkıyor ve uzun süre yaptığım yemeği yiyemiyorum kokusu geçene kadar hadi kendi yaptıklarım neyse günahını almayayım alt-süt komşu hangisiyse bir yemek yapıyor yav ne yağlı ne salçalı ne baharatlı Allah ne verdiyse koyuyor mahsus zannedersin :41::41:

Kızlar benim vakıf bankamatik kartım var ona atabilirmisin ki acaba postaneden havale ücreti falan alırlarsa...bilemedim napsak dediğim gibi başka fikri olan varsa paylaşsın

şimdide 1990 benim doğum tarihim olmuş hey gidi günler heyyyyy:37:

bence garanti olsun yağmur yok mu garanti:)
ya da ziraat

Hey allam ya her kafadan bi ses çıkıyo nasıl yapıcaz bilemedim kiii
yasmin nerde o antalyada oda fikir verirdi

Hey allam ya her kafadan bi ses çıkıyo nasıl yapıcaz bilemedim kiii
yasmin nerde o antalyada oda fikir verirdi

Kızmaa lennn..
yada adresi wer biz burdan kargolatalım adresine
alalım kendimizzz, böyle zor olucakk çünküü bellii..

Son düzenleme:
Back