Aahahahhahahaha bilememmm
Senn 31 yaşında mısınn ayyyy kıyamamm
Lenn doğum günüme daha war
10 nisannn![]()
ulennnnnnnnnnnnnn daha 30 tamam mı mayısta olacak 31 olmasın yaaaaaaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 nisannn![]()
10 nisannn![]()
cutemom ,ben lafı eğip bükmeyi sevmem ,sana açık konuşayım ,tartışmak gibi de bir niyetim yok bilmeni isterim .
senin topiğimizde sohbete katılmandan yana değiliz ,burda sabit 7-8 kişi var ,çoğu da benimle aynı düsünceye sahip.
sebebine gelince ,topik sahibiyle bir tartısmaya girmiştin hatırlarsan ,ve haddini aşacak kadar ,onun eşine şerefsiz kelimelerini bile kullandın .
biz bunu hangi arkdasımıza yaparsan yap kabul edemeyiz . o yüzden de seninle sohbet ortamında bulunmak istemiyoruz .
anlayısla karsılarsın umarım ,iyi günler ...
ulennnnnnnnnnnnnn daha 30 tamam mı mayısta olacak 31 olmasın yaaaaaaaa![]()
Bendee nisan da 26 olmak istemiyorum yaaulennnnnnnnnnnnnn daha 30 tamam mı mayısta olacak 31 olmasın yaaaaaaaa![]()
ayyy acaba seninikiii dogum gününde ne alcak sanaaaa![]()
serenimoooooo şurayaaa dogum tarihini eklesene alta ,gün güün gebelik takvimini takip edersiiinnnn![]()
vallahii benim işim polemik yaratmak değil,siz yağmurun durumuna neler yazdığınızı biz gayet iyi biliyoruz,, ogün yağmur çok ağlamıştı, madem iyi niyetinizle geldiniz topice herkese bi selamlama ve yağmura bi merhaba geçebilirdiniz,,,lilyana başka yerlerde de takılıyor elbet oralarda da sohbetinizi yürütebilirdiniz,,kusura bakmayın ama dün yağmurun sizin konunuza yorum yazıp kalkıp sabahtan buraya gelmeniz bana pek samimi gelmedi
pompiş ekleyecektim de babyy o ilk aylarda annenin karnında pembe bir solucan var gibi gösteriyorbaşkalarından görmüştüm ay bir tiksinti geldi çocuk azıcık büyüsün öyle ekleyeceğim canım
![]()
Bendee nisan da 26 olmak istemiyorum yaa
Yaa unutursaaaa![]()
Bendee nisan da 26 olmak istemiyorum yaa
Yaa unutursaaaa![]()
pompiş ekleyecektim de babyy o ilk aylarda annenin karnında pembe bir solucan var gibi gösteriyorbaşkalarından görmüştüm ay bir tiksinti geldi çocuk azıcık büyüsün öyle ekleyeceğim canım
![]()
solucann gibi miiii
![]()
Hmmmm bendee bekarımmmm şu annnnseni ıslak meşe odunu ile döverim ahhhhhhhh ben 26 yaşında iken hale bekardım yani şu an ki eşimle sevgülüydükkkkkkkkkk![]()
Çok üzülürümmm allahım yaşatması o üzüntüyüü hayal kırıklığını..unutrsa kafasını kırarsın olur biter
evdeki durumlarrr nasıl peki ???
esin alıştı mı yeni bir cocugun varlıgınaaa![]()
heheheee solucan gibiii :)))
unutrsa kafasını kırarsın olur biter
evdeki durumlarrr nasıl peki ???
esin alıştı mı yeni bir cocugun varlıgınaaa![]()
şimdide 1990 benim doğum tarihim olmuş hey gidi günler heyyyyy
bence garanti olsun yağmur yok mu garanti:)
ya da ziraat
Kızlar benim vakıf bankamatik kartım var ona atabilirmisin ki acaba postaneden havale ücreti falan alırlarsa...bilemedim napsak dediğim gibi başka fikri olan varsa paylaşsın
Benceee akbankk olsunnn akbankkk![]()
Hey allam ya her kafadan bi ses çıkıyo nasıl yapıcaz bilemedim kiii
yasmin nerde o antalyada oda fikir verirdi