• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

Valla kızlar başka planı olan varsa sölesin hediyeyle alakalı fikirlere açığız yanii

hesap numarası ile yapılsa daha iyi olur bence.
bende postaneye gidemem kii
bu ardaa kime alınacak :60::60:

len postaneye benim adıma 5er lira yollasanız olurmu ki 8 kişi falanız 40lira eder bi takım alır yollarım bende

canım ben katılırım ama sen bana hesap numaranı gönder interaktif yollayayım postane zor olur bana ama interaktiften 5 dak hallederim hele iş bankası ise hatta 10 lira topla şöyle güzel bişey yapalım:34:

bende sana yazdım özeldennn canımm

inan bende merak ettim,,dün yağmura kızan bugün yağmurun topicinde yazıyor,,,ilginçç

yagmura tepkıyı ben vermedım valla donup bakabılırsınız eger o nıyetle yazdıysa bende bozulurum dedım
topicler kısılere zımmetlımı bunu yazacak bırı varsa yagmur ama sız degılsınız farkındaysanız

sebeb ? desemmmm

cutemom ,ben lafı eğip bükmeyi sevmem ,sana açık konuşayım ,tartışmak gibi de bir niyetim yok bilmeni isterim .

senin topiğimizde sohbete katılmandan yana değiliz ,burda sabit 7-8 kişi var ,çoğu da benimle aynı düsünceye sahip.

sebebine gelince ,topik sahibiyle bir tartısmaya girmiştin hatırlarsan ,ve haddini aşacak kadar ,onun eşine şerefsiz kelimelerini bile kullandın .

biz bunu hangi arkdasımıza yaparsan yap kabul edemeyiz . o yüzden de seninle sohbet ortamında bulunmak istemiyoruz .

anlayısla karsılarsın umarım ,iyi günler ...

yagmura tepkıyı ben vermedım valla donup bakabılırsınız eger o nıyetle yazdıysa bende bozulurum dedım
topicler kısılere zımmetlımı bunu yazacak bırı varsa yagmur ama sız degılsınız farkındaysanız

vallahii benim işim polemik yaratmak değil,siz yağmurun durumuna neler yazdığınızı biz gayet iyi biliyoruz,, ogün yağmur çok ağlamıştı, madem iyi niyetinizle geldiniz topice herkese bi selamlama ve yağmura bi merhaba geçebilirdiniz,,,lilyana başka yerlerde de takılıyor elbet oralarda da sohbetinizi yürütebilirdiniz,,kusura bakmayın ama dün yağmurun sizin konunuza yorum yazıp kalkıp sabahtan buraya gelmeniz bana pek samimi gelmedi

topicler tabii ki kişilere zimmetli değil ama topic sahibesi ile yaşanan sorun ve onu bu kadar üzdükten sonra ve dünkü bdv yorumlarından sonra bir anda gelmeniz ilginç gelmiş olabilir bu topic sahibesi belki söylemek istemeyebilir ama arkadaşları onun adına konuşabilir tıpkı dün sizin arkadaşlarınızın yaptığı gibi yoksa kimsenin şahsi bir husumeti yok ama bu kadar tartıştığınız kişinin topiğinde uzun süre kalmak sizce de tuhaf değil mi yanlış fikire kapılmış olabilirim hatalıysam düzeltin ama eğer yağmur ile ilişkilerinizi düzeltmek için bir hamle ise yağmurla direk konuşun çünkü yağmur çok anlayışlı bir kızdır belki bir yanlış anlaşılma düzelir

Back