- 24 Mart 2014
- 5.886
- 1.424
- 448
- 38
len postaneye benim adıma 5er lira yollasanız olurmu ki 8 kişi falanız 40lira eder bi takım alır yollarım bende[sıze=3]bizz sana nasıl para göndercezz lann[/sıze]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
len postaneye benim adıma 5er lira yollasanız olurmu ki 8 kişi falanız 40lira eder bi takım alır yollarım bende[sıze=3]bizz sana nasıl para göndercezz lann[/sıze]
yagmurr sana özelden birşey yazdımm okurmusunnnnnn
len postaneye benim adıma 5er lira yollasanız olurmu ki 8 kişi falanız 40lira eder bi takım alır yollarım bende
len postaneye benim adıma 5er lira yollasanız olurmu ki 8 kişi falanız 40lira eder bi takım alır yollarım bende
seninle aynı şeyleri düşündüğüme %100 eminim
bende aynı düşüncedeyim....
seninle aynı şeyleri düşündüğüme %100 eminim
ben katılırım arkdasım
sen ,ben ve diger arkadaslarımız diyelimmm![]()
bende aynı düşüncedeyim....
ayy bende katılırım ama postaneye nasıl giderimkiii,,mesai saatler çalışıyomm düşün düşün düşün?????
cutemom senin takıldıgın baska sohbet topiği yok mu?
bende bunu merak ettim
bende sana yazdım özeldennn canımm
inan bende merak ettim,,dün yağmura kızan bugün yağmurun topicinde yazıyor,,,ilginçç
1988.sayfadayızzz
Doğum tarihimmmm![]()
1988.sayfadayızzz
Doğum tarihimmmm![]()
sebeb ? desemmmm
Aahahahhahahaha bilememmmiçinizdeki sayılı büyüklerden biri olarak niye beni 1983 de uyarmadı lennnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
iyi ki doğdunnnn liliiii hoppa ,,,iyi ki doğdun lillliiiii
yagmura tepkıyı ben vermedım valla donup bakabılırsınız eger o nıyetle yazdıysa bende bozulurum dedım
topicler kısılere zımmetlımı bunu yazacak bırı varsa yagmur ama sız degılsınız farkındaysanız
yagmura tepkıyı ben vermedım valla donup bakabılırsınız eger o nıyetle yazdıysa bende bozulurum dedım
topicler kısılere zımmetlımı bunu yazacak bırı varsa yagmur ama sız degılsınız farkındaysanız