Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

çok pis yicemm off çıtır çıtır bol yağlı yapcam diğet yapanlar duyunnn duy vefaamm

diyet miyet mi kaldı ortada yaaa offf sabah 2 ev poğaçası (bikaç zeytin domates kaşar eşliğinde)

çeyrek paket çubuk kraker

az tarhana çorba,ıspanak yemeği,yoğurt,az salçalı makarna yedim... böle diyetmi olurrr heeee

böyle diyet olmaz olsun ... !

Son düzenleme:

aynen vefa bu nasıl diyett benden çok yemişin

zıkkım içççççççççç
niye öle diyin kızzz oh içtim geldim ne güzelll
dünya para saçılıyor kreşlere maaşlarını bile biz ödüyoruz çatır çatır yerke böle demiyorar ama kıçını silme ama yanındada bekle onlar daha bebek yaa
haa anaokulu olur gelir 5-6 yaşına eyv kendi yapar zaten bahsettiğimiz daha 3 yaşında bebe bunun gibi daha altını bezleyenler var

böyle diyet olmazzzz cnm

myheart 2 lahmacun götürdüm çok pişmanım derrrrr

bende yedim şimdi az ciğer ve pilav

yazık değilmi ciğerlerineeeee

allaha emanetiz hem biz hem çocuklarımızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

evttttt

kıss ben okul maceralarımı anlatsammmm of of

ama anaokulum çok rahattı hemde devlettin yarı özell idi öğrt çok iyidi

ahhhh pompişko nasılsın bebem?

sana bısıy danısıcam,antepde olman sebebıyle yaneeee,

pompişcım bılıyosun bız yenı bır ev aldık,karatas 2. bolgeden...

evın dolapları falan herseyı tamamlanıyor yarın,bız tam hafta sonu gıdıp temızletelım ve dıger hafta tasınalım dıye planlıyoken,bır tanıdık cıktı pıyasaya...

esımınde benımde ısyerlerımız karsıyakada bır saglık merkezınde...

adam dıyokı benım ıbrahımlıde bır evım var,4+1.. 500 lıraya bıze kıraya vercek

bız evımızı zaten yatırım amaclı dusunerek aldık,3 yıl sonra odemelerı bıtınce satıp buralardan bır daıre alalım dıyorduk...

ulasım cıddı bır sorun bılıyosun karatas 2. bolgeyle karsıyaka arasında 1 saat mesafe var ama orası kendı evım...

ıbrahımlı kıra ama her yere yakın olacam,annemlerde tugayda oturuyorlar,bana bır akıl versene cok kararsızım yaaa...

böyle diyet olmaz olsun ... !

aynen vefa bu nasıl diyett benden çok yemişin

bende böyle diyet olmaz olsun dedim kızlarrr YEMİNİMİİİİİİİ BOZDUMMMM ULEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN

lafa bak ya o bölümü okuduysa eğer bal gibide yapacak o işleri o yüzden ben burdan o lafı söyleyene buyüzden okuduğunu söylüyorum terbiyesiz okumuş ama boşuna okumuş ..

yanı o bolumu okuduysan,bır takım seylerı goze alarak okuyosun...

al ıste bende ebeyım,hsataya dogumunu yaptırırken resmen buyuk abdestını yap dıye yalvarıyorduk...

ne dıycem yanı,gelsın annesımı beklesın basını dıycem...

slm tatlııımmm ...

kız boem ibrahimle 4+1 500 liraya ev mi var beee
suriyelilerden dolayı 2+1 evler bile kenar semtlerde 700 den baslıyor .

öncelikle bu adam neden bu kadar uygun söyledi ,o aklıma karıstırdı , acaba aidat mı yüksek 250-300 felan olabilir ???

2. şey ise ,eger ibrahimliye tasınmayı düsünürsem sıfır evini kiracıya vericeksin di mi ?yoksa evim boş mu kalsın ,kirlenmesin mi diosun ?

karatasla karsıyaka gercekten uzak birbirine .zaten siz ilerde baska bir ev alsanızda karsıyakadan almazsınız yani .en yakın yer yine anatalon otelin oralar olur .

sagol hayatım,hosbulduk...

nasılsın vefacım...?
çok şükür canımmm iyiyimmm griptim bugün düzeldim saylırrr sen nasılsınnn
lafa bak ya o bölümü okuduysa eğer bal gibide yapacak o işleri o yüzden ben burdan o lafı söyleyene buyüzden okuduğunu söylüyorum terbiyesiz okumuş ama boşuna okumuş ..

benim kardeş okul önce öğrt okuyor 3.sınıf staja gidiyor,,,ablam özel kreşler yine ii devletin okullarında bildiğin gün yapıyorlar diyo yaa,,okuldaki hocalar anasınıfında toplanıp yiyip içiyorlarmış,stajerlerede çocuk baktırıyorlarmış,,,abla kıyılırmı bu çocuklara hiçç diyo kuzummmm

Bilgisayarım bozuldu anca yaptılarrr
Olmasaydıı napardımm la bennn :84::84::84:

Son düzenleme:
bacım adam eger alkol almadıysa, aynen oyle evın kıra degerı 2000 lıra ama esımı cok sevdıgı ıcın ısrar edıyokı gırın oturun dıye...

kendı evımızı kıraya verıcez canım,borcumuz cok...

en cok canımı yakan noktada bu zaten,evı tam ıstedıgım gıbı yaptırıp,anahtarı baskasına teslım etmek cok agırıma gıdıyo pompişko...

3 yıl sonra mucahıtler yada ulus dusunuyordum bende...

kafam cok karısık...

mantıgım ıbrahımlı dıyo,duygularım kendı evım....:18:

ayyy alttaki vatandaşın nickk tam beni özetliyooo vallahii:))

merhaba istahsıztosba:)))

cok gecmıs olsun bebem,

bende ıyı dıyeyım ıyı olayım ınsaallah...

bana sorarsan ,siz simdi disinizden tırnagınızdan biriktirip ilk defa bir ev aldınız ,ve onu da istedigin gibi kendi zevkine göre yaptırdın mutfagını vestiyerini felan dimi .

simdi hiç oturmadan baska bir aileye altın tepside sunucaksın .

bencede mantık ibrahimliden yana ,hem daha elit bir semt ,hemde bu evi siz simdi rahat 700 e felan kiraya veririsiniz .500 de diger eve gider. cebinize her ay fazladan 200 tl girer .amaaaa gönlümde oturmandan yana .

offf bak bende simdi kararsız kaldımmmm ....

eşin ne düsnüyor peki ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…