• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

[sıze=3]kızlar acil geçen eşim iki paket yufka almış birinden börek yaptım biri kaldı ve bugün son kullanma tarihinin son günü(cümleye bak ya:60::60: ) ben ondan börek yapsam bu akşam yarın yesek zehirlenirmiyiz acep:44:
Bide böreği yapsam pişirsem dondurucuya atsam bir hafta sonra çıkartsam gene zehirlenir miyiz bunların cevabını istiyommmmm:47::47::47:
[/sıze]
hiç bişi olmassssssssssssssssssssssssssssss yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bu ne yaaa
bu nasıl bişi yaaa
güldüm biraz ama sinirden de kudurdum boem
gülcem benim tatlı kzum bu ögretmenin amacı da belli kendi yapacak ona iş kalmayacak
hemen uyarmalısın canım...
En kısa zmanda hemde boem

hıc sorma yagmur okadar uzgunum kı...

ruyalarıma gırdı artık...

yavrumun caresızlıgıne bak....

bır ogretmen 3 stajerler bırde...

hadı gıt sen temızle demıyorum ama basında dur uyar demı....

hala ellerım tıtrıyo...

dusunsene ben sormasam yavrum oyle temızlenmeye devam edecek...

yokluguna alışmak mı
ben seni sen olmadan da severim boem
o nasıl laffff
ama artık girmes diyordum
unuttu bizi diyordum falan
facen varsa ekle demiştim onuda yapmadın
tel falanda vermedin koptun yane ne bilim

kız seker topaaam dedımya facem yok dıye....

bu arada aksamları esımın telden gırıp okuyorum yazdıklarınızı ırtıbatı koparmıyorum yanı...

yagmur senın kızda 3.5 yasında demı...

kendını tuvaletten sonra temızleyebılıyomu...?

hıc sorma yagmur okadar uzgunum kı...

Ruyalarıma gırdı artık...

Yavrumun caresızlıgıne bak....

Bır ogretmen 3 stajerler bırde...

Hadı gıt sen temızle demıyorum ama basında dur uyar demı....

Hala ellerım tıtrıyo...

Dusunsene ben sormasam yavrum oyle temızlenmeye devam edecek...
çoook sert bir şekilde uyaracaksın boem gerekirse kavga et.senin yavrun daha 3 yaşında ya 3
farkındalarmı nasıl kendi temizlesin olmadı yanında dur nedemek koluna silmek
çok öfkelendim yaaa

kız seker topaaam dedımya facem yok dıye....

Bu arada aksamları esımın telden gırıp okuyorum yazdıklarınızı ırtıbatı koparmıyorum yanı...

Yagmur senın kızda 3.5 yasında demı...

Kendını tuvaletten sonra temızleyebılıyomu...?
evet aynı yaştalar
valla benimki peçeteyle yada ıslak mendille temizlenir ama büyügünü temizleyemz yani.
çişten sonra peçete falan yoksada ölece kalkıyormuş
bende bu sene göndercem ama nasıl olucak bilmiyorum

peki topladımı mı dikkatını

düzeldimi dersleri

şimdi nasılllll cnmmmmmmmmm

her çocuk farklı öğrenir

kimi görsel
kimi müzikle
kim yazarak
kimi eğlenerek
kimi konuşarak
o kadar öğrenme metodları varki anlatamam cnmm

en önemlis eğer iyi bir öğrt düşersen çok güzel

bizim gibi bir öğrt düşerseniz vay halinize

ben resmen bir ölüyü(allah korusun tabiri caiz diyelim) bu hale getirdim allahıma binlerce şükür ediyorummm

bu ne ya

al işte kreş öğrt

bide sizlerden yok ıslak mendili için parasını ayrı alırlar yok şu yok bu
evet canım valla,aynen oyle alıyolar....

yahu bu ınsanlarında evlatları var....

[sıze=3]
gebermeyiz demiiii bak güveniyom sana
[/sıze]
valla geberirseniz allahın takdiri benlen alaksı yok karışmam
ben küflene kadar yaparım yufkayı buzluktaysa hele 3 ay durabiliyormuş son.kul.tar.bakmaksızın
yedim ölmedim yanii

+(YİNEDE İÇİNE SİNMEYECEKSE YAPMA BEN KARIŞMAM SONA BAŞKA BİŞİ OLUR HASTANELİK OLUP BANA BEDDUA ETMEDE)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben küflene kadar yaparım yufkayı buzluktaysa hele 3 ay durabiliyormuş son.kul.tar.bakmaksızın
yedim ölmedim yanii

madem ki tecrübe ile sabit o zaman sıkıntı yok:16::16:
ben bi kere gıda zehirlenmesi yaşamıştım yurtta iken çok korkuyom o yüzden canımcım

yedim ölmedim yanii

+(YİNEDE İÇİNE SİNMEYECEKSE YAPMA BEN KARIŞMAM SONA BAŞKA BİŞİ OLUR HASTANELİK OLUP BANA BEDDUA ETMEDE)

:60::60::60: sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün ben beddua edecek biri değilim canım merak etme sen:16:

boemcimmm hoşgeldinn

zelişimm okudumda öğretmeniniz gerçekten ayarsız kim kabullenir hangi anne ya bu yatıklarını,,mutlaka durumu müdür meb v.s görüş derim

kelebekimmm hiççç bişeycikler olmaz afiyetle yeee götür canım:))

boemcimmm hoşgeldinn

zelişimm okudumda öğretmeniniz gerçekten ayarsız kim kabullenir hangi anne ya bu yatıklarını,,mutlaka durumu müdür meb v.s görüş derim

çok pis yicemm off çıtır çıtır bol yağlı yapcam diğet yapanlar duyunnn duy vefaamm:1::1:

çoook sert bir şekilde uyaracaksın boem gerekirse kavga et.senin yavrun daha 3 yaşında ya 3
farkındalarmı nasıl kendi temizlesin olmadı yanında dur nedemek koluna silmek
çok öfkelendim yaaa

sen dıyosun yagmur bırgun kk da bır arkadas dert yanmıs yıne bu ana okulda yasadıgı sıkıntılar sebebıyle...

benım kızımın cok terledıgını falan yazdım,pıjama ıstedıler ama gıydırmıyorlar ve kızım uykusunda cok terler yazdım...

uykudan sonra oda havalansın dıye,kıs gunu serın klımayı actılar cocukların uzerıne falana yazdım...

allah senı ınandırsın bır kactane ana sınıfı ogretmenı oldugunu zannetmıs fakat hıc bır halt olamamıs hatun agzına gelenı saydı bıze...

yok efendım onlar bızım cocuklarımızın kıcını sılmek ıcın unıversıte okumamamıslarmıs.....

Son düzenleme:
boemcimmm hoşgeldinn

sagol hayatım,hosbulduk...

nasılsın vefacım...?

sen dıyosun yagmur bırgun kk da bır arkadas dert yanmıs yıne bu ana okulda yasadıgı sıkıntılar sebebıyle...

Benım kızımın cok terledıgını falan yazdım,pıjama ıstedıler ama gıydırmıyorlar ve kızım uykusunda cok terler yazdım...

Uykudan sonra oda havalansın dıye,kıs gunu serın klımayı actılar cocukların uzerıne falana yazdım...

Allah senı ınandırsın bır kactane ana sınıfı ogretmenı oldugunu zannetmıs fakat hıc bır halt olamamıs hatun agzına gelenı saydı bıze...

Yok efendım onlar bızım cocuklarımızın kıcını sılmek ıcın unıversıte okumamamıslarmıs.....

şimdi bu çalışan annelere kime güvenecek yaaaa

benım kızımın cok terledıgını falan yazdım,pıjama ıstedıler ama gıydırmıyorlar ve kızım uykusunda cok terler yazdım...

uykudan sonra oda havalansın dıye,kıs gunu serın klımayı actılar cocukların uzerıne falana yazdım...

allah senı ınandırsın ne kadar bır kactane ana sınıfı ogretmenı oldugunu zannetmıs fakat hıc bır halt olamamıs hatun agzına gelenı saydı bıze...

yok efendım onlar bızım cocuklarımızın kıcını sılmek ıcın unıversıte okumamamıslarmıs.....

şuna bak ya !!!

o zmn cocuklar tuvalete girmeden önce tuvalet kagıdı var mı yok mu bakacaklar yani .yoksa gidip alıcaklar .
tmm silmesin poposunu ama cocugunda ne yaptıgını gözlemlesin yani .ne demek kokuyla silmek ya.
:47::47:

allah senı ınandırsın bır kactane ana sınıfı ogretmenı oldugunu zannetmıs fakat hıc bır halt olamamıs hatun agzına gelenı saydı bıze...

lafa bak ya o bölümü okuduysa eğer bal gibide yapacak o işleri o yüzden ben burdan o lafı söyleyene buyüzden okuduğunu söylüyorum terbiyesiz okumuş ama boşuna okumuş ..

Back