• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydiiii çalışan anneler burada topanalım,dertleşelimmmm

yaptım canım baya uğraştım öğretmenle ama kimsenin umrunda değil tabiri caizse

velilerin bir kısmıyla öğretmen arasında kutuplaşma var bu sınavaa girenlerle daha çok anladığım kadarıyla

hekesin ağzı kulaklarında amam bizim öğretmenimiz çok iyi bilmem ne

öğretmen il ve ilçe genelinde sınıfı derece yapıyormuş bu sınav notlarıyla ve tüm okul bunu biliyormuş diye herkeste gereksiz bir memnuniyet

ama gel görki adam sınıfının yarısıyla yapıyor bunu

öğretmenle çok kavga ettim

artık ne arıyorum ne gidiyorum evde inanılmaz destek veriyoruz oğluşa babası ayrı ben ayrı

daha öncede yazmıştım zaten oğlumda dikkat dağınıklığı problemi var zaten

şimdi bunun üzerinden sınıfının değiştirmeye uğraşıcam ama bu durumu raporlamadan olmuyor

geçenlerde o yüzden gitmiştik doktora işte

adam 55 yaşında belki daha fazla
Gelmiş kaç yaşına hala çalışıyor höküzzz öyle mii..
Ya şurda okulun bitmesine bişi kalmadı ama seneye bu öğretmenle
dewam edicek misin :26:

slm kızlar nasılsınız....

ya bu durumdan artık cok sıkılıyorum...bu ne yaaa kacak gocek....

resmen ıs yerımden sogudum...

boyle yasak mı olur beeeee.....

hanı bazen gırıp slm verıyorum ve yazdıklarınıza cvp veremeden cıkmak zorunda kalıyorum ya...

kusura bakmayın olurmu....?:30:
Cnm hoşgeldinn.
Yok cnm kusura bakar mıyız hiçç:20:
İş bu yapacak bişi yok..
İstediğin zaman gelll dikkat et kendinee :3::3:

eğer zeliş dikkat dağınıklığını araştırısan çok güzel bilgiler bulursun

çocuğun davranışlarını düzeltmezsen

çocuğunu kontrol altına almazsan

ilaç ile nereyw kadar toparlayabilirsin

benim oğlana dikkat dağ.var dediler hiperaktive dediler dedilerde dediler

ama ben pes etmedimm hiç birzaman

ritalin verdiler çeyrek kullandım

çocuk o gece altına kaçırdı birdaha vermedim

sonra ünv has.prof.vardı zar zor rand.aldımm götürdüm oğlanı

ne dikkat eks ne hiper aktive çıktı

sadece rahat bir çocuk dedi olsa da olur olmasa da olur ama bir hafta gittik değişik değişik tesler yapıldı

ama ben takibimi hiç bırakmadımmm

yasminim bizim teşhisimiz 3,5 yaşında konuldu

ondan sonrada bir sürü doktora gitik uzmanına da prof.unada

hatta hastanelerden vazgeçim gelişim merkezlerine, oyunla eğitim merkezlerine gittik

eğer dikkat dağınıklığı düşük seviyede ise belki dediğin gibi davranış kontrolü ile düzleme söz konusu olabil,ir ama

bizdee oldukça yüksek seviyiyede canım ne yazık ki

zaten kullanılan ilaçlar ömür boyu değil davranış/dikkat alışkanlığı kazandırmak için

gerçekten çok farklı bir durum insan yaşamadan mümkün değil bilmiyor kii

benim oğlum öyle aman aman hiperaktivite boyutunda hareketli bir çocukta değildir

sorunumuzun asıl kaynağı dikkati odaklayamamak

bakalım önümüzdeki hafta prof. lerden oluşan bir heyet görecek 3 gün önceden ilacıda bırakacağız kısmetse

doğru canım

biz geçen yıl başka bir okuldan geldik

bu sene ortasında sınıf değişikliği için dilekçe verdim ama olmadı

ama oğluş istemiyor sınıfının değişmesini

çocukta haklı sürekli yeni öğretmene öğrencilere alışmaya çalışıyor

ama her nasılsa öğretmenimi sevyorum diyeo

şuan pek istemiyor sınıf değişikliğini

o yüzden önümüzdeki yılı bekliyorum bende

hem şu rapor konusunu da halletmeye çalışıyorum
[ı]canım çocuklar bizim sandığımızdan daha opjeksif bakabiliyorlar olaya.şöle düşünüyorum bu bahsettiğin ögretmen acaba tahtaya isimlerini yazarark,defteri kitabı çöpe atarak espri falan mı yaptığını düşünüyor olabilir çocuklar.yoksa şikayet ederdi oğlunda belliki seviyor .ama eskileri düşününcede şimdiki öğr.gerçekten çok ii biz küçükken ne dayaklar yerdik bi defteri evde unuttuk diye.hiç unutmuyorum 1.sınıftayım ya daha şaka gibi matematik işlemini yanlış yapmıştım bilmediğimden diil haa heyecandan(şimdiki çocuklar gibi açık büyümedikki konuşamazdık bile ögretmenle)
beni tahtaya kaldırıp,kqafamı duvara vurmuştu ve ogün nefret etim hem okuldan hem ögretmenden.anneme söledim umursamadı bile.biri benim kızıma bunu yapacak ögrt.hayaını bitiririm yaa ne münasebet...
Yani velhasıl şimdi çocuklar kendini ezdirmez ezdirmesine de eğitimde ögretmen karekteri ve ögretme yeteneğide çok önemli
[/ı]

Cnm hoşgeldinn.
İş bu yapacak bişi yok..

yok canım seneye başka sınıfa geçeriz heralde en kötü okulu değiştiririm

yaptım canım baya uğraştım öğretmenle ama kimsenin umrunda değil tabiri caizse

velilerin bir kısmıyla öğretmen arasında kutuplaşma var bu sınavaa girenlerle daha çok anladığım kadarıyla

hekesin ağzı kulaklarında amam bizim öğretmenimiz çok iyi bilmem ne

öğretmen il ve ilçe genelinde sınıfı derece yapıyormuş bu sınav notlarıyla ve tüm okul bunu biliyormuş diye herkeste gereksiz bir memnuniyet

ama gel görki adam sınıfının yarısıyla yapıyor bunu

öğretmenle çok kavga ettim

artık ne arıyorum ne gidiyorum evde inanılmaz destek veriyoruz oğluşa babası ayrı ben ayrı

daha öncede yazmıştım zaten oğlumda dikkat dağınıklığı problemi var zaten

şimdi bunun üzerinden sınıfının değiştirmeye uğraşıcam ama bu durumu raporlamadan olmuyor

geçenlerde o yüzden gitmiştik doktora işte

adam 55 yaşında belki daha fazla

mrb zelışcım...

durumuna gercekten cok uzuldum...

bana kalırsa o ögretmenın psıkolojık sıkıntıları var...

aklın yavrun da demı....

benımde dun okul konusunda canımı sıkan bır sey oldu...

gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk

tuvaletlerını yaptıkdan sonra bırakın kendı basına temızlensın dedı...

dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...

ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...

kızımı temızlerken dedımkı;

annecım anlat bana okulda kendını nasıl temızlıyosun?

tuvalet kagıdıyla temızlıyorum annecım dedı....

pekı tuvalet kagıdı bıtmısse ne yapıyosun dedım....

ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...

basımdan asagı kaynar su dokuldu kızlar ya...

kahretsın,artık calısmak hıc ıcımden gelmıyo...

Cnm hoşgeldinn.
İş bu yapacak bişi yok..

işte böyleleri

çocukların gelecekleri ile oynuyorrr

ben varya resmen öğrt dövecektimmmm

sonra öğrendim ki öğr psikolojık sorunları varmış

kardeşi ölmüş
evini taşırken taşımacılar almış eşyalarını kayıplara karışmış

diğer öğrt desen ondan beter idi of offff

birde bu okul ant. dereceye girmiş okulll

hatta hastanelerden vazgeçim gelişim merkezlerine, oyunla eğitim merkezlerine gittik

eğer dikkat dağınıklığı düşük seviyede ise belki dediğin gibi davranış kontrolü ile düzleme söz konusu olabil,ir ama

zaten kullanılan ilaçlar ömür boyu değil davranış/dikkat alışkanlığı kazandırmak için

benim oğlum öyle aman aman hiperaktivite boyutunda hareketli bir çocukta değildir

bakalım önümüzdeki hafta prof. Lerden oluşan bir heyet görecek 3 gün önceden ilacıda bırakacağız kısmetse
[ı]aynı şey mi bilmiyorum
görümcemin kızındada var 8 yaşında 2 sene önce teşhis konuldu epilepsi gibi atakları vardı donup kalıyordu çocuk bir noktaya ölece bakıp tepki vermiyordu.şimdide onlar ilaçla düzeldi kavrama geriliği var çocukta bir soruyu okurken başını unutuyor.dikkatini veremiyor.kitap okuyamıyor.karakterleri unutuyor.birinci sınıfı zor geçti ögr.haberi olduğu halde rapor alın falan demişler.çok zor bişi cnm yaa.çocuk taş gibi ama dikkat bozukluğu var liseye kadar zar zor okuyacak bakalım gerisi gelmez çok güç
[/ı]

Cnm hoşgeldinn.
İş bu yapacak bişi yok..

ayyy sagol lılyana...

baksana kızlar darılmıs bana...

[ı]canım çocuklar bizim sandığımızdan daha opjeksif bakabiliyorlar olaya.şöle düşünüyorum bu bahsettiğin ögretmen acaba tahtaya isimlerini yazarark,defteri kitabı çöpe atarak espri falan mı yaptığını düşünüyor olabilir çocuklar.yoksa şikayet ederdi oğlunda belliki seviyor .ama eskileri düşününcede şimdiki öğr.gerçekten çok ii biz küçükken ne dayaklar yerdik bi defteri evde unuttuk diye.hiç unutmuyorum 1.sınıftayım ya daha şaka gibi matematik işlemini yanlış yapmıştım bilmediğimden diil haa heyecandan(şimdiki çocuklar gibi açık büyümedikki konuşamazdık bile ögretmenle)
beni tahtaya kaldırıp,kqafamı duvara vurmuştu ve ogün nefret etim hem okuldan hem ögretmenden.anneme söledim umursamadı bile.biri benim kızıma bunu yapacak ögrt.hayaını bitiririm yaa ne münasebet...
Yani velhasıl şimdi çocuklar kendini ezdirmez ezdirmesine de eğitimde ögretmen karekteri ve ögretme yeteneğide çok önemli
[/ı]

bilmiyorum yağmurum bildiğim şey

adamın karaktersiz olduğu daha yazamadıklarımda varrrr

dersin sonuna kadar bile duramayıp kendini sigara içmek için okulun önüne atıyor çocukların içinde

gözleri önündeee

off offffff

neyse ilk bu olayları yaşamaya başladığımda bende çok kötüydüm şimdi en azından dediğin gibi çocuğa bir şey yapacak olsa anlatır çocuk

birde izleyeceğim yol belliiii

ne kadar üzülsende elden bişey gelmiyor

sagol canım....

Yokluguma alıstınız yaneeeeeeeeeeeeeee....
yokluguna alışmak mı
ben seni sen olmadan da severim boem
o nasıl laffff
ama artık girmes diyordum
unuttu bizi diyordum falan
facen varsa ekle demiştim onuda yapmadın
tel falanda vermedin koptun yane ne bilim

yok canım seneye başka sınıfa geçeriz heralde en kötü okulu değiştiririm
Ewett cnm en kötü öyle yaparsınn..
mrb zelışcım...

aklın yavrun da demı....

gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk

dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...

ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...

ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...

Boem sen ciddimisinnn :53:
Kreşe mi gidiyordu kızın..
Yaa başında öğretmen olması lazımmm...
KIyamam ben ona kıyamam yaa :25:

işte böyleleri

çocukların gelecekleri ile oynuyorrr

ben varya resmen öğrt dövecektimmmm

sonra öğrendim ki öğr psikolojık sorunları varmış

kardeşi ölmüş
evini taşırken taşımacılar almış eşyalarını kayıplara karışmış

diğer öğrt desen ondan beter idi of offff

birde bu okul ant. dereceye girmiş okulll
Yasmin bakalım biz napıcaz, ilk okula başlayınca..
Bu iyi rahat günlerimiz biliyorumm :ssz:

bakalım önümüzdeki hafta prof. lerden oluşan bir heyet görecek 3 gün önceden ilacıda bırakacağız kısmetse

peki topladımı mı dikkatını

düzeldimi dersleri

şimdi nasılllll cnmmmmmmmmm

[/ı]

her çocuk farklı öğrenir

kimi görsel
kimi müzikle
kim yazarak
kimi eğlenerek
kimi konuşarak
o kadar öğrenme metodları varki anlatamam cnmm

en önemlis eğer iyi bir öğrt düşersen çok güzel

bizim gibi bir öğrt düşerseniz vay halinize

ben resmen bir ölüyü(allah korusun tabiri caiz diyelim) bu hale getirdim allahıma binlerce şükür ediyorummm

mrb zelışcım...

aklın yavrun da demı....

bu ne ya

al işte kreş öğrt

bide sizlerden yok ıslak mendili için parasını ayrı alırlar yok şu yok bu

mrb zelışcım...

Durumuna gercekten cok uzuldum...

Bana kalırsa o ögretmenın psıkolojık sıkıntıları var...

Aklın yavrun da demı....

Benımde dun okul konusunda canımı sıkan bır sey oldu...

Gectıgımız hafta kızımın ogretmenı velı toplantısı yapmıstı,cocuklarınıza guvenın 3 yasında olabılırler ama bırakın uzerlerını kendılerı gıyıp cıkarsın,kucuk

Dun okuldan gelınce kızımı tuvalete goturdum...normalde zaten evde anlatarak temızlerım onu...

Ama aksama kadar yavrum kendı temızlıgını kendı yaptıgı ıcın halıyle gelınce ozel bolgesı temızlenememıs oluyo...

Kızımı temızlerken dedımkı;

Tuvalet kagıdıyla temızlıyorum annecım dedı....

Pekı tuvalet kagıdı bıtmısse ne yapıyosun dedım....

Ne dedı bılıyomusunuz,elbısesının kolunu cekıp,onunla sılıyomus yavrum kendını...

Basımdan asagı kaynar su dokuldu kızlar ya...

Kahretsın,artık calısmak hıc ıcımden gelmıyo...
bu ne yaaa
bu nasıl bişi yaaa
güldüm biraz ama sinirden de kudurdum boem
gülcem benim tatlı kzum bu ögretmenin amacı da belli kendi yapacak ona iş kalmayacak
hemen uyarmalısın canım...
En kısa zmanda hemde boem

Ewett cnm en kötü öyle yaparsınn..

Boem sen ciddimisinnn :53:
Kreşe mi gidiyordu kızın..
Yaa başında öğretmen olması lazımmm...
KIyamam ben ona kıyamam yaa :25:

Yasmin bakalım biz napıcaz, ilk okula başlayınca..
Bu iyi rahat günlerimiz biliyorumm :ssz:

hıc sorma canım kafam allak bullak...

ben kres dusunuyordum,bır kac tane kres gezındım,baktım cocuklar ayaklarında ne corap ne terlık oylece cıplak betona falan basıyolar...

bu gonderdıgım yer bagımsız ana okulu....

ablam anasınıfı ogretmenıdır,krese gondermektense ana okuluna gonderelım dedı...

ogretmenıde ablamın arkadası dusun yanı...

dun delı oldum resmen,kızıma durup durup bır daha sakın yapma annecım her yerınde yaralar cıkar deyıp durdum...

bu gun ogretmenıyle gorusucem...

akşam arabalarla yarışçılık oynuyoruz babası polis biz kaza yapıyoruz babası bize ceza kesiyor felan arabadada oyuncak bebeğimiz var ,babası dedii oğlum bak bakalım kalbi atıyormu diye dinle dedi ,anne ölmüş bebek ölmüş dedi,babasıda öyle haber verilirmi oğlum annesine üzülecek dedii,,paşamda diyorki anne bebeğiniz birazcık ölmüş:)))koptuk gülmektennn

;) gulumsedim.bakalim benim kizim neler anlatacak .calisan anneler grubu ama cok gonderi var hepsini okuyamadim.cocuklariniz aksam eve geldiginizde size kapris yapip onu birakip gittiginiz icin anormal tepkiler veriyor mu arkadaslar ve bu sorunlar varsa nasil bas ediyorsunuz

kızlar acil geçen eşim iki paket yufka almış birinden börek yaptım biri kaldı ve bugün son kullanma tarihinin son günü(cümleye bak ya:60::60: ) ben ondan börek yapsam bu akşam yarın yesek zehirlenirmiyiz acep:44:
bide böreği yapsam pişirsem dondurucuya atsam bir hafta sonra çıkartsam gene zehirlenir miyiz bunların cevabını istiyommmmm:47::47::47:

;) gulumsedim.bakalim benim kizim neler anlatacak .calisan anneler grubu ama cok gonderi var hepsini okuyamadim.cocuklariniz aksam eve geldiginizde size kapris yapip onu birakip gittiginiz icin anormal tepkiler veriyor mu arkadaslar ve bu sorunlar varsa nasil bas ediyorsunuz
offffff ne sen sor ne ben söleyeyimmmmmmmm
derdimi deşmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

eğitime iniyorum kızlar yarım saate dönerim dönüşte okuyacağım yazdıklarınızı

Back